söndag 28 februari 2010

Pappa test:

Vad heter han? Jörgen Melkersson
Hur gammal är han? 44 i April (normala åldern) & 30 i November (efter sjukdomen)
Vilken hårfärg? Jag vet inte riktigt, men tror det är mörkblondt/ljusbrunt eller nått. Han är alltid snaggad : P
Är han stark? Världens starkaste person. Kanske inte fysiskt ; ) men psykiskt.
Vad jobbar han som? Oljeförsäljare eller aa åker & säljer massa olja i Sverige & utomlands osv. på Exxon Mobil Oil
Vad gillar han mest att göra? Typ vara med familjen & kolla på fina bilar som går snabbt som fan, haha : )
Vilket är hans favorit djur? Tror inte riktigt att han gillar djur ; ) haha. Plus att han är allergiker
Brukar han sjunga? Visst det, om somrarna när vi åker caben så sjunger han till Scooter, när han skjutsar oss till fester är det Doctor Doctor ; ) & här hemma sjunger han Robbie Williams för mamma : ) & i smyg sjunger han på White Lies svinhögt i bilen...
Vad är hans favorit mat? Typ vanlig svensk mat, hahah ne men typ min pasta & baconröra & sen kroppkakor.
Vad är det bästa du någonsin har fått av honom? Kärlek? Vad är det som slår det? Sen hans halsband under sjukhusperioden & om man bortser från sånt så är det nog Burberry parfymen : )
Gillar han godis? Mjaa han äter hellre popcorn eller nötter tror jag : ) men han gillar lakrits godis minsann!
Älskar du honom? Som fan! typ jävligt mycket mina vänner! Min pappa är bäst : )Sommaren 2008 när pappa låg sjuk i cancer helvetet : (
Usch. Längesen jag tittade tillbaka på detta. Även om jag alltid bär med mig det så visa jag aldrig det. Tänker alltid på det, alltid. & det är sjukt jobbigt. Så jävla jobbigt. Tårarna faller för jämnan nu för tiden tycker jag : ( men jag älskar honom lika mycket nu som då som innan som aah. Alltid,

You can never see the light in me

hell yeah. har fortfarande inte pluggat...
men jag har fixat min kavaj & skitit i den fula gina tröjan. Blä.
Väntar på bror så jag kan få lite filmer som jag kan mysa till strax. mmh.
Måste bara läsa, det kan väl inte va så jävla svårt? Eller, kan det?
Tydligen.
Har väl egentligen ingenting att skriva om! Hm. Mjaa, som film blir de antingen Bröllopsfotografen eller Luftslottet som sprängdes. We'll see. Just det, mamma har fått ny mobil som hon är så glad över, så slänger upp den! Cheers'Mammas mobil : ) faktiskt jättefin. yiihaMin 'pimpning' sydde på kedjorna på gamla loppis fyndet, den rosa kavajen i mjukt tyg för 20kr. VIPPS så var den snyggare!

Pictures

Okej, jag ska tipsa lite nu, men bara 2 låtar.
2 riktigt jävla awesome låtar verkligen. Power!!!
Är så sjuk trött, uhuhu. Blev lite lack innan, alla går ju förfan runt i den där gråa gina tröjan med kedjor på axlarna. Så jag har bestämt mig för att aldrig använda den. (&nej, jag har inte använt den än) så får lägga över kedjorna till nått annat & pimpa den istället. Åh. suck säger jag bara.
Anyway, fick chokladtårta innan : ) det var gott. men åt bara pytte eftersom de va så jäkla mycket choklad. Men asså tänka sig, jag kommer hem från en resa, får 7 grejer av mamma, chokladtårta & imorn ska jag få present av Anki : D wtf? jag gillar't & på lördag ska jag till Växjö & shoppa `` har saknat det... men ska åka in för att hämta min klänning... finally. Sen ska ja äta sushi, har varit rå-sugen på det aslänge nu (aahha rå...) hhah nej nu ska jag plugga!

Musiktips:
Rise Against - Hero of war
Shout Out Louds - Fall hard

if you fall hard, i fall harder

Usch. känner hur håret flottas mer & mer.
Har legat & kollat på massa Glamourama avsnitt nu & lyssnat på musik. måste börja plugga till provet imorn... suckisuck.
Men först måste jag duscha & äta tacos. Sen kan vi sätta igång. huameja så trött jag är. mamma var ytterligare lite snäll, hon har köpt nya gardiner till mig + ny lampa. Men de kommer upp senare. maybe. när hon har tid. måste också räkna ihop alla kvitton från loffis. Så pappa kan överföra pengarna jag spenderade. Fan va mycket de blev helt plötsligt.
Musiktipsar senare!

Tack mamma

Börjar redan nu.
Mamma hade köpt lite saker till mig (a) hihi. Bl.a. en bok, en parfym & tre nagellack. Haha. Så jävla nice är hon : ) blev jätte glad. Parfymen luktar jättegott! Mmmh. Kan ju också meddela att jag har fått missfärgningar på mina naglar : ( undrade när de skulle komma... så nu är de lite gula. Menmen. Jag får bara måla mer nagellack, som jag har längtat. Har varit utan nagellack i en vecka nu : O bara sett de fula halvgula naglarna. Så nu ska jag börja använda genomskinligt lack under.
Ska lägga upp musiktips senare idag också tror jag!
PussDen nakna sanningen Av Linda Rosing! Verkar skitbra. Handlar om hennes liv, hennes bröst, hennes våltäckt, liv med ny nasist. Allt. Deep. Parfymen är Paris Hiltons & luktar nått som fan gott. MMMH.Vill inte vara sämre på nagellacken, ett rosa skimmer, beigt & svinsnyggt mörkgrönt lack med glitter i. Här skall de börja målas ! TACK MAMMA!

Back to reality

Nu är jag som sagt hemma från fjällen igen, eller alltså kom ju igår kväll. Ska försöka ta tag i bloggningen lite bättre. Men ärligt talat är jag inte så sugen. När man har varit utan den i en längre tid så dör allt ut.
Men jag är hemma. Resan tog 13h. & jag var skittrött. Har en väääldigt vacker bild på mig & Henke från hemresan, lite för snygg kanske? Fick tacos av mamma när jag kom hem, typ vid halv 11. & det var gott. MMh.
Idag måste jag plugga tror jag. åh vad trött jag är. fan! lovet är redan slut. jag ska till skolan igen imorn... vafan?

Jag bjuder på 2 bilder från resan.

torsdag 25 februari 2010

Loffis shopping

Sådär bror. Denna köpte jag idag. Puss ses på lördag.
Nu ska jag till puben igen.

tisdag 23 februari 2010

Trapper Saloon

Nu sitter jag här med huvudvärk...
Men inte hindrar de mig till att dra till Trapper Saloon. Sminket är på & skjortan också. Ska bara vänta på slöfisarna. Mina armar hurts men vad gör det?
Jaja, OS är på full gång här i stugan & vinet flödar. Vi får se hur vi känner oss imorn!
Cheers'

Lofsdalen 4

Hej där hemma eller whatever : )
Nu är jag tillbaka i stugan efter en dag med skidåkning.
Lite halvkallt men man har vant sig lite nu : ) hehe. Huvudet gör ont & kroppen också. Kommer typ va size 0 när jag kommer hem..... eller inte ; ) haha.
Körde i alla fall kull en knatte idag med, en såndär som åker i sele. Menmen. Fick stå på bara en sida : (
Var ganska mycket nere i bergsliften : ) det var härligt. Woho. Åkte förbi en hel drös snowboard killar ; ) kände mig rätt häftig faktiskt. Hähä.
Ne men igår blev de inge Saloon Trapper eftersom det var "vilo-dagen". Så det var lite tråkigt. Åkte tillbaka & pusslade satan. Haha. Sen blev de lite scrubs.
Ikväll blir de nog lugnt, imorgon blir det förhoppningsvis puben eftersom det är DJ på saloon ; ) hihi. Puss saknar mina föräldrar & ANKI + girlsen.

måndag 22 februari 2010

Skidåkning i alla fall : )

Tjabba.
Sitter här i stugan igen. nu sitter jag naken och våt i bastun :P (hahaha antar att marie har varit inne & busat här ; ) haha)
Nehe, men jag har bastat nu i alla fall med Carin & Marie. Skönt som fan att sitta i +80 när det är -22 ute : ) hihi. Blev faktiskt skidåkning idag : D & det var kul som fan. Solen har skinit som fan & himmelen har varit klarblå. Åkte dock på 2 små knattar men de fick skylla sig själva. Haha.
Lite ont i mina ben bara men det är bara att åka på : ) hihi.
Får se vad som händer ikväll, har fortfarande inte varit nere på puben : O man blir så jäkla trött ju... Fina bilder finns på fb.
Puss&kram

Lofsdalen 3

Godmorgon, rapport från Lofsdalen.
Det är -26 grader här... så idag kan vi tyvärr inte åka skidor : ( sorgligt nog, menmen!
Får väl se vad vi hittar på för nått. Nu är det i alla fall frukost här. & jag har en enorm jävla träningsvärk i armarna... : ( kunde knappt sova eftersom jag haft så ont... ajajaj.
Hörs senare! Puss

söndag 21 februari 2010

Bastu

Godkväll.
Har varit & värmt mig jävligt skönt i bastun, love. Åh så skönt de va. Fast de va lite trångt för mig, Carin & Marie. Haha. Plus att Carin halka : O Blev lite bira & tjejsnack.
Sen blev de för varmt & jag stod för maten, kycklinggryta & alla älskade den : D underbart.
Ska väl fixa mig senare ikväll & så drar vi till puben. Om det är lika kallt imorn så tar vi nog & bowlar & hittar på lite annat. För det var fan inte nice idag asså.
HEh. Ska ligga vid ett element inatt också, tänker då inte frysa ihjäl en natt till : )

Lofsdalen 2

Goddag!
Idag har det blivit skidåkning minsann. Eller vi kunde inte åka allt för mycket...
Vaknade i alla fall helt iskall : ( Sen var det lååång frukost. Började fixa oss & åkte ner till backen. Var sviiiin kallt. Hyrde skidor, pjäxor, stavar & hjälm. Sen köpte vi liftkort.
Åkte upp en runda (tog aslång tid) & det var iskallt. Men skidåkningen gick bra som fan. Trillade inte en enda gång, men det gjorde Tony ; ) hahaha. Marie skratta rätt mycket om de. Haha.
Dock var mina pjäxor väldigt onda : ( hade skitont efter första åkturen. Men sen tog jag av mig ett par strumpor & då gick de bra : D
Hihih. Nu kom vi tillbaka till stugan, var bara i boden & köpte rånar luva & värmestrumpor i ull. Skönt. Var så himla kallt idag : ( nästan så att man förfrös sig om kinderna : ( de sa att man lätt kunde få vita fläckar som gjorde att man hade fått köldskador : ( usch. Som tur väl är så klarade vi oss.
Snart så ska vi äta Kyckling á la Anna & senare blir det chill & titta till pubarna : ) antingen aktivitetshuset eller Saloon Trapper : )

lördag 20 februari 2010

Lofsdalen

Nu är vi äntligen framme i Lofsdalen : D fast det är -19 grader här nu. puh vilken resa. Haha.
Visst, jag sov typ halva i omgångar. Men vilka vägar, usch. Bara snöade & blåste hela tiden : ( vissa stunder såg man ingenting.
Blev frukost i Aborrevik, middag i Örebro & fika i Leksand. Nice.
Hehe. Var & kollade på backen men såg inget eftersom lysena inte var tända. Men det nya aktivitetshuset ser riktigt nice ut : ) De andra hade lagat lite pizza så det mättade gott i magen nu. Ska väl ta & blåsa upp madrassen & det sen. Slänger upp några bilder från färden idag. Så mamma & pappa kan se : ) hihi. Fast internet är ganska segt här uppe!
Nehe, de går inte lägga in bilder, så lägger upp dag efter dag på facebook istället mina vänner. Har ni mig inte & är nyfikna så får ni adda. Nu blir de puben!

Mot Lofsdalen

Tja!
Nu sitter jag här färdigpackad & väntar på skjutsen.
De andra åkte redan vid 12 i natt : O
Jag är sjukt trött men men : P blev väl sova första timmarna! Får se när jag uppdaterar här näst, & mor & far? Jag lovar att ta många bilder. Kommer sakna er! (L)
Hejdå Jonathan också med tanke på att du sover just nu!

fredag 19 februari 2010

Nä fy fan

Jag borde må bättre än vad jag gör nu. Jag borde må bra.
Men det gör jag inte. Innan idag på jobbet så kunde jag knappt se, jag var lost & det hettade. Förut fick världens huvudvärk & kunde inte röra mig, började gråta av smärta. Sedan så tog jag mig upp & duschade, det blev suddigt & jag höll på att tappa balansen.
Vad är det med mig? Dagen innan resan : ( nee fyfan. Packningen går som den går.
Har lagt i det som går, resten är sånt man ska använda imorgon. Så ah. Ska bädda ner mig med kanske lite chips & se The Ugly Truth. Den verkar bra. Hoppas kroppen tillåter mig att se den.Packa... jaja bara skjortorna & raggsockorna är med så!

Packar för fullt

Usch vad jag hatar att packa. Tur att jag har stor resväska. Hade nog inte överlevt annars med tanke på att jag måste ha tusen kläder med mig. Läste ni inte i tidningen att det ska bli -30 grader i Norrland imorn? Hm. Tur att jag inte ska ända upp dit. Men vi får väl se om vi ens överlever på vägarna...
Har huvudvärk, har frossa (?) & kinderna hettar. Vafan... det är ju typ så jag ska känna mig i övermorgon efter första åkturen! Men hallå, kommer jag ens ihåg hur man åker? Hm.
Måste lägga upp denna ack så pinsamma sak... eller inte pinsam, mest lol.Haha.

Veckans babe

Just det, Anna & jag utser ju en veckans babe so here you go!
Med tanke på att det är OS i Vancouver 2010& att jag åker imorgon. IMORGON så får vi gå på det temat.
Nu måste jag packa, jag har inte ens startat lite : ( lång kväll...Snowboardåkaren samt guldmedajören från USA Shoun White. (enbart för att han vann & att killar som åker snowboard är sjukt hett!

rip : (

Jobbet gick inge vidare. Men vi har fått ett uppdrag som vi genomför näst, nästa fredag.
Nice.
Gick hem med mamma i väääärldens snö storm : / fyfan såg ut som en snögubbe bokstavligt talat. Herregud.
Kom hem & så stod farmor&farfar på trappen så de är här nu. Fick lite pengar & snart ska jag börja packa.
Fick dock reda på en väldigt sorglig nyhet : ( r.i.p usch fyfan. Tänker på din familj : (

torsdag 18 februari 2010

Jag dog...

Läs rubriken.
Jag dog & har fortfarande inte återuppstått.
Vet ni varför? Det är värme i hjärtat.
Vet ni varför? Jo för att nostalgin knackade på min dörr.
Vet ni hur? Jo min spotify lista är galen nu.
Såhär ligger det till... när jag var liten (typ 12-13 kanske) så tog jag mammas gamla tonårs kassett band & lyssnade på det. Jag var så jävla glad när jag lyssnade på låtarna. Det är de enda låtarna som veeerkligen betytt något. Verkligen. Jag menar det.
Dock visste inte mamma vilka det var eftersom det var typ 30år sedan hon gjorde bandet. Men nu har jag funnit dom : ) The Pinks! Så nu delar jag med mig av vad mitt ungdomshjärta fylldes med.

The Pinks - Superman

The Pinks - Helena och jag
The Pinks - 12 23 05 <-- sök på spotify Noice - Du lever bara en gång
Noice - Ut i natten
Noice - I natt e hela staden vår

Visst Noice har jag lyssnat på : ) men The Pinks!! haha ni får lyssna. jag ska gå & smälta lite till. Hahaha ååh, när jag sökte på dom. Inte direkt det jag hade tänkt mig ; ) små småååå people! Typ barn . Haha så sött

Välförtjänat

Eftersom rapporten är D.O.N.E så lägger jag mig : ) UTAN att ha packat.
Jisses, får helt enkelt ta det imorn.
Rapporten ska kanske läsas igenom lite innan jag skickar in den, fast det får ske vid tolv i natt.
Nu: kirra smoothie
Sen: film & vänta

Heheh

Busade ju somsagt lite... såhär skulle de se ut, men så ångra jag mig! :
Istället fick de se ut såhär i mina vackra öron : P haha.
Typ jävligt nice ansiktsmask som luktar underbart!!! som jag btw måste gå & tvätta ur nu (a)

Utan dina andetag

Och utan ett ljud, mitt hjärta i din hand.
Har jag tappat bort mitt språk, det fastnar i ditt hår
Och färglös som en tår blir jag utan dina andetag.
Vad vore jag utan dina andetag?


Disco

Tja! Fick in bilderna, fast de är inte mycke att hurra över : P
haha. mötte upp diana utanför & fick mina grejer. sen kan man säga att de är projekt i mina öron. de svider & är röda. men de blir snyggt : D haha.
Kaaanske visar sen när de onda lagt sig. Nu kurrar magen så får springa ner! Är på otroligt bra humör. Måste packa!!Fika : ) snickerskaka + brun kaka & kaffe : )Fikarkompis : )

Mobil....

Säger bara en sak: fitt mobil.
¨Kan inte lägga över mina 2 jävla bilder : S dom finns liksom inte med när jag lägger över bilderna. Men dom finns i mobilen... åh blir så lack.
Kom hem från fenix för 40min sen typ. Hade djupa & bra diskussioner med Jonathan minsann. Dock snöade det jävligt mycket & var skitjobbigt att gå med tanke på att jag bara gled runt typ | :
Fikat var gott i alla fall.
Hoppas på att Diana kommer sen också : ) hehe. & lämnar lite saker förhoppningsvis ; )
Kan ni fatta att jag åker i övermorgon? Hihih. Oj, denna tjej måste packa...

Slänger in en bild på oss tjejer för ett tag sen : ) vilka tider de va... shotta innan skolan, dricka i skolan, trycka upp gräddbullar i ansiktet i skolan, dansa lena philipssons stångdans mm. Diana, Jag, Madde & Anki

Fika

Update: Tar en paus från rapporten (som jag har kommit jäkligt långt på) & tar en promenad ner till Fenix med Jonathan & tar en fika!

Hell yeah

Godmorgon, eller ja blev väckt för typ 1½ timme sen : )
Lite halvsurt. Menmen. Har i alla fall hunnit med lite. Skickade in halva rapporten igen för avcheckning alltså har jag rättat den ; ) sedan så har jag kollat igenom min diskussion också! Så nu verkar den bra, bara resultatet kvar som jag ska sätta igång med strax : ) får sen om jag börjar på samhällen eller inte! Nehepp, nu blir det back to work.

onsdag 17 februari 2010

Haha!

Okej mina ögon svider & jag är trött. Men ändå sitter jag & fäktas med den där jäkla rapporten : P varför? Jo för att jag ska bevisa den där jäkla bruden att vi är d.u.k.t.i.g.a hon borde komma ihåg våra namn ffs : O eh ja! Dessutom hade de ju vatt sjukt skönt att va klar & avkollad med halva rapporten innan jag drar! Så att man slipper den skiten.
Nu: Kaffe + nån disney film.
Det som rullas på spotify: Plain White T's - Radios in Heaven (lite sad kanske men otroligt bra)
Sen: Fortsätta plugga & invänta mamma som kommer om 2h.

Packningslistan, rapporten & massa hålla-koll-på-saker i kalendern.

Kokos


Yikes! Godaste yoghurten ever lades in i min mun nyss : )
Kommer i fyrpack men i olika smaker! Yummie.
Tänkte bara tipsa... nu ska jag smaska vidare! Andra avenyn snart!

Finally

Jisses, hoppa i säng typ nu? Nej inte såhär tidigt.
Tänkte titta på tv4's långfilm, vetifan hur den är : P haha.
Packningslistan går framåt, ett annat plus är också att min "handledare" skickade tillbaka min rapport så jag kan rätta den : ) awesome! Äntligen får hon tummen ur röven & hjälper lite. Så nu blir de till att skriva resultatet, fixa felen & sen skicka in igen : )
Ska försöka fixa de imorn så jag blir någorlunda klar innan resan! Hihi.

Eyecandy

Shit, det är ju helt sjukt att jag aldrig upptäckt denna svenska skönhet.
Killen är ju för fasen 93:a.. : O jisses. Hans utseende, stil... allt. Lovely.

Hallelujah! (bild tagen från hans blogg)

Packnings listan...

är man laaaagom trött eller? typ svar ja!
har inte tagit mig i kragen & fixa tablett än. gick ner & hämta juice, men drack upp den. känner mig helt lost. jag har i alla fall målat om naglarna i en behaglig färg & skrivit ner lite vad jag ska packa inför resan. hate this. vetifan vad jag ska ha med mig? Behöver nog lite hjälp.. kanske ska ringa mamma? mjaa. har i alla fall redan skrivit en hel sida, haha! äsch

Dagens

Tja!
Kom hem från skolan för ca. 45 min sen : ) fick sluta tidigare bara för att jag inte kan plugga i skolan (a) haha. Skönt som fan.
Så har käkat lite glass, ska snart slänga i mig en huvudvärkstablett & sedan slänga mig i sängen eller soffan! Mår rättså bad idag men smällar man får ta ibland : ) imorgon är jag ledig från praktiken för att kunna plugga på våra APU - uppgifter.
Sitter i alla fall & kollar på Sex And The City : ) nicenice! Får se vad jag hittar på senare, kanske städa lite ; ) hellno! Ska packa kanske, eller i alla fall skriva vad man ska ha med sig! Puss
Bär pappas gamla jeans skjorta & sedan en av hans gamla tishor : ) man hittar mycket när man städar : D

Stelt

Godmorgon : )
Gick upp vid tio idag : ( döda mig. Eller ni får gärna hugga av min arm eller nått. Kan inte sova : (
Mamma kom i alla fall upp till mig & smörjde. Så ah. Skulle gått upp vid 11 egentligen. Buhu.
Diddan kommer om 45 min typ & jag är helt klar. Sitter & kollar på Top Model & det snöar så i helsike här. Vad är det med vädret? Tur att jag hinner vänja mig i alla fall : ) bara 3 dagar kvar tills jag åker typ! Woho.
Börjar som sagt vid 13 idag men kommer hem vid 16 typ : / suger. Men aja nu måste jag visst fixa håret... suckis. Puss & kram ha en bra dag!

tisdag 16 februari 2010

KLAR

Jupp jupp. Jag är KLAR. Hörde du de nu Anki? Jag är klar med garderoben ^^ sjukt värt det. Nu har jag typ 2m in i garderoben till nytta : ) & man ser golvet (L) Har även sorterat kläderna så de hänger i ordning, alltså skjortor för sig, klänningar för sig osv. Men undra hur länge de kommer hålla : P haha. Har i och för sig lite till att göra, typ rensa en överhylla till samt min "box" hähä. En sak i taget, & det viktigaste är ju att komma fram, eller hur? &så måste jag dammsuga.

Före:
Haha ser ni röran? Helt sjukt. Skräp skräp skräp. Usch? Hihi. Fattar ni hur duktig jag har varit? Haha visst har jag kanske inte snyggaste garderoben men vafan. Den är rymlig (nu i alla fall)

Efter:
Titta så vackert : ) haha. Okej jag har inte världens snyggaste garderob men den blev snyggare än innan! Fattar ni nu vilken tid det tagit?

Herregud

Nu när jag ändå har "städpaus" så kan jag slänga upp de 2 bilderna jag tog idag på den lilla skoldagen vi hade : P glömde bort dom innan. (herregud, känns som varenda inlägg består av bilder? okej för er eller?)
Fast borde nog återgå till städningen, att en garderob kan ta så mycket tid : O jag hör huvudet skrika KAFFE. Yes please mamma.. eller nej. Jag måste brygga själv : (
Dosan tog min plats : ( nä men bevis på att vi hittade spolar vätskan `` rutan är ren för en gångs skull.

Semla mmmh! Fast mådde illa av grädden : ( men tacktack Madde, Carro & Lalle

Jag vill åka skidor. typ nu.

Jahopp, det har gått typ 2h. & jag har bara städat ur garderoben lite (a) hehe. Blev hungig, mtv lockade, skidresan lockade så var tvungen att testa min outfit lite (a) haha. Kunde inte låta bli. Jag är så PEPP. Det kommer bli så jäkla nice. & självklart ska jag försöka blogga där uppifrån också. Mest för att mina kära föräldrar kan se hur vi har det : ) men då måste pappa fixa de trådlösa bredbandet till min dator : ) & för tillfället är han bortrest. hm.
Hihihh. Peppar med denna låten.


Japp japp, såhär ska jag se ut när jag hoppar runt i backarna : D

Home sweet home

Woho : ) kom hem för 20 min sen. Helt underbart.
Provet gick som de gick men svarade i alla fall på allt (utom MVG)
Köpte mig en semla av tjejerna "Café Sprial" sen tog Diddi & jag bilen hem igen.
Kom hem & hann träffa mamma lite, ska strax ta tag i garderoben & sen krypa ner i soffan. Är ensam hemma till 7 ikväll typ (L) älska. Woho.

Bjussar på dagens look x3.




Skola

Godmorgon. Gick upp för typ 40min sen : P väntar på min kära skjuts till skolan. Åh vad jag älskar att åka bil samt ha sovmorgon.
Ska in & göra ett prov som jag borde plugga på atm.
Sen åker jag hem igen : ) vid typ kvart i ett. Härligt.
Hörs efter skolan!
Glöm inte att det är semledagen idag : D

måndag 15 februari 2010

Rugby VMG vs. Åkrahäll - Check


Just det. Köpte Rugby biljetten idag också eftersom jag hjälpte till en gnutta på facebook igår.
Lite roligt och annorlunda faktiskt att man får "festival" band : P men jag gillar't.
Puss & kram.

Powernap

Tog mig en lite tupplur innan. Gick & la mig & läste 20sidor i religionsboken om judendomen. Sedan messade jag mamma att ringa mig om en timme. Sov riktigt gott : ) hehe. så vaknade jag vid tjugo över sju. Slängde mig över en chokladbit & satte igång att läsa 20 sidor till. Denna gången om kristendomen.
Så nu blev jag klar : ) skall strax hoppa in i duschen & sedan typ gå & lägga mig igen. Eller ah : ) maaat.
Fan klockan är redan halv 9 : ( det suger. Tur att jagkommer hem tidigt imorgon! hihi.

Tandskydd & kladdkaka

Sovmorgonen var extremt nice. Men jag var dock lika trött som allitd : (
Väl inne i skolan var det drygt, haha. Gjorde ingenting förutom lite labb på elläran, kopplade en lampsladd & lyckades. Jävligt stolt, de ska fan stå i mitt nästa CV... ; ) haha.
Bil hem vid 2 & till Ica. Pratade med Mona & hämta lite grejer. Gick till Dianas lägenhet & så bjöd vi henne på kladdkaka & päronsaft : ) asgott. Anki & Anna fixade sina tandskydd också. Mindre nice. Usch, Diana blev i alla fall glad för sakerna : ) (y) Zekke skjutsade hem mig så nu blir det religionsplugg. Eller ah, läsa boken 1 gång & sen frågorna. That's it.

Uppvärmning!

Snygg Anki i tandskyddet

Anna var också jävligt snygg i sitt skydd ; ) hahaha.

Fika : )

diana fick fia med shot spel, 1 playboy glas, 10drink pinnar & lakrits shot mix : )

Glada Anki innan hon fick bajs-anfall.Haha.

söndag 14 februari 2010

Ingen skrattar

Jisses så trött jag är. Klockan är lite efter åtta & jag har inte pluggat till provet på tisdag...
Jag borde, men har inte. Suck
Däremot har jag lämnat bussen, kollat på snövit, målat naglarna samt dekorerat dom & ätit scones. Yiihaa.
Haha. Familjemys på söndagar är minsann asuuuuum. Hihi. Fick dessutom en till present av mamma (a) hon är för gullig hon. En silverring med stenar i, formen Stjärna. Bara för att jag är så duktig i skolan : D hihi (L) Söndag = chill, imorgon är det sovmorgon till tio. You've got to love this.
Två awesome låtar också:
Regina Spektor - Laughing with
så jävla bra låt. klockren sång. ingen skrattar åt Gud på sjukhuset eller när det är krig.
Adrian Lux - Strawberry
eftersom det är alla hjärtans dag så tillägnar jag denna till min enda & mest underbara älskling
Ringen från mamma : ) love

Alla nagellack, visste inte vilken färg jag skulle ha. Haha. Dock blev jag besviken på den sista. Syntes ju inget : O

Fick bli de guld bronsiga med detaljer på varje nagel : )

Scones är den bästa kvällsmaten som finns (nästan)

TACK MAMMA


TACK MAMMA SOM FAN FÖR ALLA PRESENTERNA! JAG ÄLSKAR DIG!

Uggs <3 inte äkta förstås. men orka : P ska ju ha dom i fjällen för de mesta eftersom jag inte har några andra varma skor. älskar dom i alla fall

Nattlinne <3>

Söt tunika : ) färgen är egentligen svart!

Klänning med broderade blommor, färgen är egentligen svart här med!

Vanliga svarta tights

Underställ till fjällen : ) i 'luftigt typ som andas'

& så byxorna till de också.

Skidvantar (H) heyho.

Boxer trosor ftw!

Hårinpackning med doft av jordgubbe <3>

Ansiktsmasker, har ju blivit en riktigt sucker för det nuför tiden...

Nagellacksborttagning, urbra med tanke på att jag byter nagellack var & varannan dag.

Nageldekorationer, boxen har jag redan ett x av men skadar inte att ha mer : d

Nagellack <3>