måndag 31 maj 2010

Kvällsfika på det fina sättet


detta satt finfint innan. jordgubbar, hemmagjord chokladsås & ben&jerry's glass. mmmmmh. nu ska jag sätta igång en film & mysa i sängen : ) over and out

Blev ju lite shopping i Kosta

Var ju som sagt i Kosta med mamma & mormor idag. Inhandlade studentpresenter till tvillingarna & så fick minsann jag också några presenter ; ) & fan va nice de är eller. ååh längtar.
fick även tag i lite annat, en Tiger Of Sweden jeans jacka & lite smink samt av sminknings lappar. awesome. Nu däremot ska jag & mamma äta jordgubbar. så jävla gott. ingen skola imorgon heller, känns som livet. men ska kolla på studentpresent med farmor&farfar : ) älskar fan studenten ; ) hihih.
Tiger Of Sweden jacka , 1 395:-Av sminknings lappar 20:- duo mascara 99:-

Ni är de finaste jag vet.


Lite småbilder från balen

Tjejerna med välkomstdrink Anna & HermanAnna & AroTjejerna innan förrättenVår suparhörna vid dansgolvet!Jag, Anna & Tobbe på toan : P hahaAnna, Madde & Carro på dansgolvet : )

awesome kväll.

Vilken bal

Jag säger då bara det. fy fan vilken rolig bal det var på slottet igår.
även om jag var sjukt missnöjd med håret & att klänningen var för stor så blev det as kul ändå. haha. ett minus var att vi fick vänta på att ens komma in plus efterrätten. uak.
men dansen var ju sjukt rolig, jag & sjöblom ägde något in i bomben. det var nice som fan.
även om jag trillade på dansgolvet pga min klänning : ( hehe.
vaknade nyss & är helt off, ser helt off ut. haha. mitt hår. ska strax ladda om batterierna & åka & handla stundentpresent i Kosta. hej på er

lördag 29 maj 2010

Eurovision


Nu är jag hemma igen från Henrik.
Käkade asgott grillat som sagt med massvis med tillbehör. Kollade på eurovision songcontest med Henke & käkade hallonpaj & vaniljsås. Asgott. Undra vem som vinner? Jag tycker ändå det är fel att inte alla Europa länder får vara med när det liksom är eurovision. då kan likaväl de andra utomstående kvala in sig & försöka få sig en plats i finalen. jaja.
tänkte berätta om siesta imorgon, sen kom jag på att jag ska på bal. 11.00 skall jag befinna mig i salongen & fixa håret, sen är det röj hela dagen. måste fixa klänningen : (
nu måste jag slå om min brutna jävla tå & sedan sova. I MIN SÄNG, MED ETT VARMT TÄCKE. underbart. saknar siesta : ( godnatt mina vänner

Grillparty

Tjenare!
Blev bara ett litet snabbt inlägg innan med tanke på att Anna följde med mig hem, sen blev det duschen i en timme samt inlindning av tån. Sitter hemma hos Henke nu & har precis grillat & ätit massa med god mat, gud vad jag har saknat riktigt mat : P haha.
Men blir kvar här för kvällen, känns ganska skönt faktiskt. Tån är inge vidare. Men festivalen var awesome. Berättar mer om den senare! hihih.
Puss så länge

Är hemma från Siesta!


& jag har brutit min tå.

onsdag 26 maj 2010

NU KÖR VI


Såhär ser vi ut på festivalen då. farfar kommer om 2o minuter så måste rappa!
Ska lägga ner maten & fixa mig. Ses i dimman om ni ska medverka i den.
Au revori

Snart

Fan hoppas ni haft en trevligt god sömn : D
det har sannerligen jag haft! fast vaknade med tungt huvud, lite jobbigt. får ta en alvedon senare. så inte huvudet sprängs ; )
Ska åka om 2h & jag har nyss duschat. känns sådär , har i alla fall packat klart. ska sminka mig bara & lägga ner det! awesome.
som ni fattar så blir det ingen uppdatering denna helg, kanske lördag om jag pallar. kanske söndag om jag inte är allt för stressad inför balen.
men jag lovar att knäppa lite bilder & ha a hell of a time, som vanligt. festival is the shit.
tycker ni kan få lyssna lite på Fibes, Oh Fibes! - Don't Stop Me Now på spotify nu, för jag ska se dem imorgon! Så kanske jag skriver ett litet inlägg senare innan jag drar.

tisdag 25 maj 2010

Från & med du ududududdu

Hehe. såg ut sådär idag typ, ja jag hade jeans anna. awesome. drar med dem till siesta.
imorgon girls, imorgon. tur som fan att vi inte åker så jävla tidigt som förra året. utan vid 14.30 är det samling på Fenix ; ) då jävlar. har fixat/fixar lite musik. woho.
nu måste jag fan sova (?) haha nej . men jag måste verkligen äta. tänka sig, sista natten på länge som jag sover i min sköna säng & med värme. det är lite lite tragiskt. hatar att sommaren inte är här riktigt ännu. blä. hoppas man inte drar på sig någon förkylning bara. hade ju varit lamt.

Hej, vi åker till Siesta imorgon

Jag tänkte sitta i ett tält när det regna & försöka luska fram de 10 budorden.
Jag tänkte sitta i ett/flera camp & sjunga.
Jag tänkte skada mig under en spelning igen (NÄÄ no way... aj)
Jag tänkte hänga lite med miljövännerna. Samtidigt som jag står vid en scen.
Jag tänkte bada i fontänen i rondellen & leka med massa skum (NÄÄÄ no way.. brrr)

Siesta musik #1

Okej, nu ska här jävla musik tipsas om Siesta! & jag väljer bara de 2 band jag helst vill/ska se.
The Hives & Johnossi såklart!
Tick Tick Boom
Hate To Say I Told You So
Walk Idiot Walk
Won't Be Long
Man Must Dance
18 Karat Gold
What's The Point
Execution Song
Summerbreeze

Checklista

Nu är jag äntligen hemma.
Pappa väckte mig vid 7 & sa hejdå &så, med tanke på att jag inte ser honom fören på lördag.
Sen väckte mamma vid typ 8 men jag sov till tjugo i 9. Var astrött, åt, klädde på mig & tio över åkte vi till Nybro. Handlade massa till imorgon, till Jonathan & lite till studenten. Härligt.
Så nu är det mesta fixat inför imorgon, ska bara ta & packa lite, men det gjorde jag för största delen igår så det är chill, är jävligt glad över att mamma&pappa hämtar mig&anna på lördagen. ska bli sjukt skönt att slippa den där sista dagen plus att åka hem tidigt & så innan balen.
Stor puss till mina föräldrar! Hihi. Nu ska jag käka mat, sedan ska jag packa klart! Nice.

måndag 24 maj 2010

Pyssel

Godkväll mina vänner.
Sitter & småfifflar med allt möjligt, planerar, skickar mejl, kollar på TV, packar(?) inför siesta, snackar student, fixar dricka, messar, i stort sett allt. Tur att jag är kvinna & kan hantera många saker samtidigt ; ) skämt åsido.
Ska låta min lilla hjärna ta sig en paus faktiskt, krypa ner i sängen med lite gott & någon bra film kanske. Jisses vad trött jag är. Galet. Kan knappt stava faktiskt.
Ska upp tidigt imorgon, suck. bara för att åka till Ö&B eller nått & leta tält till Jonathan!? ååh, blir så lack. men som tur väl är är att jag fixar drickan imorgon. då kan man checka av det tidigt på morgonen. nehe, måste tänka på vad fasen jag ska packa med mig, blir alltid för mycket no matter what.
Hörs imorgon! Au revoir

Sätta in foton, sista plugget, race

Dagens look, typ. Stort awesome halsband fick pryda min hals.
Mitt efterlängtade paket, & de finfina fotona! ååhåhå.

gud hela mitt huvud är messed up! cyklade ner & hämtade ut paketet, gick till ICA & pratade med Jonathan, cyklade as snabbt till Madde & stod & snackade där ett tag. Tog mig hem & satte in bilderna i albumet, awesome shit! Sen ringde Mattias mitt i allt, så pratade med honom en bra stund.
Pappa hjälpte mig lite med att kolla igenom min samhäll sen så skickade jag in den, & nu är det slut med allt plugg. ingen mer press. awesome. nu kan jag festa.
Har nyligen suttit & skrivit en text till varenda bild om när & var den är tagen. skitjobbbigt. svårt!! så är bokstavligt talat helt slut just nu, är hungrig också! som fasen.
Men ska slappa lite innan jag tar tag i matlagningen ; ) är hemma själv en timme till så får passa på!

Helg - hämta ut paket

kom hem för typ en kvart sen, sweet dag. fick mvg i arbetsmiljö&säkerhets kursen. skriker yay, ska faktiskt iväg lite kvickt nu & hämta ut mitt kära paket på posten : D finally.
Så ska ha cykel-race ner dit nu sen tror jag att jag sticker bort till Madde på dirren.
Sen är det samhällsplugg in i det sista. Awesome. Tack & adjö, detta var min sista skoldag denna veckan. Åker till Siesta på onsdag, så japp, mina damer & herrar nu har jag helg! puss

Dosan

Hon är fin

Godmorgon, sitter här i sängen & Dosan är ute vid soffan & sminkar sig/målar naglarna.
Hon kom & väckte mig vid 8 idag på morgonen, sen låg vi i sängen till 9 typ.
Har precis fixat oss & vid halv elva ska vi börja gå ner mot Diana & halv tolv blir det skolan. Ska lämna in massa arbeten osv. Jävligt chill dag faktiskt..
Hoppashoppas att mina bilder har kommit idag också!!! jaja, nu skall vi väl chilla lite till.
Ha en bra måndag!

söndag 23 maj 2010

& så kom kvällen

Anna bad mig visa mina ringar, & well, jag tror dessa är alla. Men man vet aldrig hehe. Som sagt, jag har ring-mani typ! Kvällsmys, lite chips, gul vattenmelon, tomat&basilika creme fraiche & sedan minimajs, gurka & morötter : ) & såklart ett stort glas cola light till detta! Älskar

& så var det dags för sängen.
har gjort i ordning lite mysgott som ni ser, fuckin' awesome.
Ska kolla på Fame ikväll igen, den var faktiskt bra, även om den kanske inte hängde ihop så mycket! Men det skadar inte att se den igen : D Anna kommer till mig vid 8(!!!!) imorn, trots att bilen går mot skolan 11.45. hahah. Jag överlever. har ju sovit ut & chillat hela helgen.
Men jag gillar't. Så godnatt med er för nu kryper vi ner till sängs & myser.

Siesta! now your mine


TJA!
Sitter i mitt rena fina rum. Var ute & övningskörde med mamma(!!) innan. Det gick kalasbra, körde t.o.m hem & det var nice. HEhe.
På dirren när jag kom hem messade Emilia & så vipps så satt jag & beställde biljetten till Siesta! : D så nu sitter jag med den i handen, asnice vafan. Det enda som ska fixas är dricka & kanske tält nu : ) Men det är ju kalas ; ) ååh can't wait. Heheh.
Jappjapp, nu ska jag duscha (för andra gången idag) & därefter är det chips&dipp mys i sängen (utan att smula) tillsammans med en nice film! Vilken underbar dag! Har inte ens ångest : D hihi. Men kan ju bero på att jag börjar halv 1 imorn & slutar typ halv 2? hehe japp.
Nu ska jag & världens finaste kille musika!

Allt i ett , veckans babe, musiktips, kille

Nu har jag städat klart, gjort bananer med choklad i ugn, kollat klart på asbraiga Avatar, chattat mm. Ska väl strax fixa lite käk till familjen. Ska även äta gul vattenmelon. Fina grejer.
Jag är i ett såntdär glädje rus : D kan inte fatta det. Bara bubblar.
Kan delvis bero på att min själ alltid mår bättre när jag har städat rummet, kan också bero på att jag började lipa när jag såg nya finfina bilder på min kille. smälte en hel del. så jag slänger upp honom som veckans babe, samtidigt i detta inlägg så passar jag på att musiktipsa!
Nu ska jag duscha, därefter är det telefonsamtal som gäller : ) ååh livet är allt bra det! Snart är det Siesta! också, kan fan inte vänta, träffa alla trevliga skånemänniskor jag saknat, festa, musik, slå sig lite, spy, ligga trångt i ett tält som antingen är dyngsurt eller kokhett. Det återstå att se. Jag känner detdär ruset inom mig!*du är världens finaste, hjärtat!*

Musiktips:
Swingfly - Touch and Go (fyhelvete, refrängen asså, där snackar vi sommarkänsla, japp, Swingfly gör det igen. & han gör det bra. väldigt)
Oskar Linnros - Från och med du (så fin så fin, jag smälter, jag gråter, detta är bra. åhja. finner inga ord(

Nu var det dags igen då

Jag sätter på fläkten, finner ett bra tv-program & startar musiken!
Mina damer & herrar, här ska det städas. Plocka undan, fixa kläderna, dammsuga, damma, byta sängkläder... you name it and I'll do it. typ.
När jag är lagom svettig så blir det duschen! detta kan ta sitt lilla tag.

Gårdagens

Såhär såg min dag ut, typ.

Jajemen.Johan & Diana i Lindås i väntan på mat.Dags för hemfärd i nya tights.Mmh, asgod marabou som fick smaskas på till filmerna!

Wabbla

Med tanke på att jag inte festade igår så mår jag bra idag! Fast sov till ett.
Men det var trevligt igår : D cyklade till hus 30 & sedan vidare till Lindås till Torsten & Jens. Satt & grillade lite & chillade, sen kom myggen & då gick vi in & kollade på Torstens gamla videoklipp : P hahaha!
Runt 23 så cyklade jag hemåt, hade sån jävla huvudvärk. Men skönt att komma hem tidigt. Kollade på Fame & Avatar : D jävlar vad bra filmer. Har i &för sig typ 40 minuter kvar på Avatar men fan va grym film. Mmmh. Somnade runt halv 4 tror jag.
Idag däremot är det chill, ska ut & läsa lite & sen MÅSTE jag städa rummet alltså. Helt sjukt. Var aslänge sen jag gjorde det : O haha måste beställa siesta biljetten. hehehe. men får prata med Anna först ; )
Skola imorn är ju chill, funderar på att dra till Kalmar med Dosan & ta the final sushi meal.
Med tanke på att vi bara har en lektion imorn - klassråd....

lördag 22 maj 2010

Stress

Var & åkte med pappa, sen åkte mamma & jag & handlade, hyrde filmer, hämtade ut paket osv.
Direkt när jag kom hem så skriver Diddi att det är grillfest, jahopp bara till att hoppa in i duschen & fixa sig lite snabbt. Så hinner inte visa mina kläder jag hämtade ut.
Ska bara fixa håret sedan tar jag min bike & drar till hus 30 & vidare till Torsten & Jens.
Ha en bra lördag & det fina vädret : )

Sol

fan va slö jag är. satt ute i solen innan & läste ut min bok : ) det var asnice.
Tror mina armar fick sig lite färg också ; )
Ska påbörja bok #2 strax men måste käka. Min mor vill inte göra mat.......
Hihih : ) måste beställa siesta! biljett soon men måste höra med Anna. Funderar på om pappa & jag kanske ska dra ut med cabben lite & svalka oss. Vi får se vart dan går.

Det är lördag förmiddag

Godmorgon, vaknade för lite mindre än en timme sen av att det var typ någon från helsingborg som ringde? jaja tur att jag inte svarade då. det är inte okej att ring & väcka folk en lördag.
Anywho, ska strax käka lite frulle, kolla in vädret & kanske lägga sig ute & läsa lite. Har ändå inget bättre för mig : P ska prata med Anna lite senare också om Siesta! det är fan nice.
Köpte ju mig en luftmadrass igår, så detta året slipper jag sova sönder mina stackars höfter.
Uppdaterar senare om det händer nått kul : )

fredag 21 maj 2010

Shopping

Typ världens skönaste väska? Älskar a lot. 169 riksdaler bara. awesome.
Vi fortsätter i awesome stilen & tittar på denna tröja. ÄLSKAR. fatta fin eller. den där åker med på siesta! som fan. 99:-
en liten budget/impuls ring. Rea 15:-
& den kända "blogg" jackan typ. nej men har aldrig sett denna färgen så blev helt förälskad, & jävlar vad skön? kunde inte låta bli helt enkelt. Militärgrönt is awesome. 249:-
riktigt bra shopping alltså. right?

today's shopping.
Pratade nyss med anna i tele, seems good. Hehe. är nice att prata med dosan.
kollar självklart på filmen samtidigt som telefonen går i ett.
borde egentligen sova, är astrött. Men mitt rum ser pretty messed up right now. får väl ta de imorn antar jag. fast då ska jag köra...
jaja. enough.
får se vad jag hittar på resten av kvällen, läsa, rita, film... you name it.

Kalmar, ursäkta

Men godmorgon. Hha nej.
Men typ, vafan va glest det var här då!
Okej, det åskade inatt? Själv är jag riktigt jävla kukrädd för åskan, men jag vaknade inte? Anna ringde mig tio i tre, hörde inte ens det. herregud. Sjukt. Gött att man kunde sova när alla andra var vakna ; )
Jobbet var svettigt. & inte askul direkt. Eller jo lite ; ) det är det alltid.
Cyklade hem jävligt snabbt & bytte om & vid tio över fyra satt jag i bilen på väg mot Kalmar.
Fixade mina glasögon, shoppade & åt sushi. Awesome.
Kom hem för en timme sen typ, är helt slut i huvudet. Är glad att jag har hemmakväll idag. Hade inte orkat dra till Söderport. Väntar på bra besked, menmen.
Mejlade föresten om mina kort, som jag beställde i söndags, de skrev att de hade skickats den 20/5 alltså igår, & det var igår som jag skickade mejlet. Fuck.
Ska strax visa er mina inköp! Men om 20 minuter börjar "Familjen är värre" haha. asnice

torsdag 20 maj 2010

Awesome


såhär kan man se ut när man sitter & nötar in siesta musik : )
härlig sommarkänsla, dock tycker jag inte att banden är supernajs! Men det gör inget. Väntar på att Anna ska ringa : ( min mobil är tyst... ovanligt. Ska byta mobil. Nu på momangen.
Men band som jag rekommenderar på Siesta är: The Hives (!!!), [Ingenting], Johnossi, Fibes! Oh Fibes, Timo Räisänen & lite Kapten Röd. Jajemen. Hade kunnat rekommendera Röyksopp, men ska tyvärr inte vara där när de spelar så får skippa de ; )

Kalas

Jahaja. Asnice dag.
Det som är minus är att det var as varmt just då när vi jobbade : ( sen kom åskan när vi slutade. Drog runt på stan med Anna lite, mötte upp Emilia & yes, WERE GOING TO SIESTA! wololuhoho. Eller hur man sjunger. Fan asnice, liksom varför inte? har inget mer plugg, enda tillfället att hitta på nått somrigt. Så yes. Eller tror det blir det i alla fall, Anna ska bara fixa pengar, men det löser sig alltid.
Mötet gick galant & nu är jag hungirg som fasen. Jobbigt.
Det blir nog gles uppdatering idag minsann! Så ah

& så var det torsdag

Godmorgon.
Eller jag är as trött. Orkar verkligen inte jobba idag. Ååh.
Men får väl bita ihop, inte många gånger kvar nu, tror dessutom att vi ska ha betygsnack med Tess & Mona. Skönt. Därefter ska jag på möte, plus att jag hoppas verkligen mina bilder kommer idag... annars blir jag lack. då har det tagit 5 dagar, & på ordern står det 1-3 dagar. Hmm.
Lurigt.
Men ska klä på min trötta kropp nu! Ska försöka släppa mina omvända tider : P
Ha en bra dag allihopa i alla fall : )

onsdag 19 maj 2010

The Funeral

Måste bara säga: jävlar vilket besöksrekord idag. Dubbla. Även om jag inte har många, så är det mycket. Undra varför?

Anywho. Säger som Blondinbella (ja jag ramlade in på hennes blogg) Band Of Hoses. Vilka minnen. Så stark The Funeral är. Precis som Bella skriver, så många tårar man har fällt med låten i öronen.
& som jag säger, så många gånger jag gått på Öland vid vattnet & haft låten i öronen samtidigt som jag har haft känslostormar & även varit lycklig. Alltid med låten i öronen.
Vet inte hur gammal den är, men jag har haft den troget i min MP3 i 4 år tror jag & den finns fortfarande där. SÅ JÄVLA STARK LÅT.
Helt klart min favorit, i alla lägen. Bara lyssna på den & tänk er, man kan både gråta, skratta, känna glädjerus & drömma till den. ALLT.

Jag pratar om denna för de som aldrig lyssnat på den!

Champagne en onsdag!

Champagne : ) fint ska de va!
En väldigt söt pappa som ser halvt lullig ut. hahaEn söt mamma med rinnande näsa ; )

firar med lite champagne sisåhär en onsdagskväll.
firar att pappsen är extremt duktig efter allt : ) så japp.
han är nice & sånt ska firas.
så nu är det mys, puss&kram godnatt.

Åka bil

Jonathan & bilen i somras!
Pappa & jag var ute en runda med cabben för ett tag sen : ) graderna låg mellan 18-20 så det var riktigt nice. Älskar att åka runt på lite skogsvägar, se den vackra naturen & ha skithög musik. Samt att håret flyger i vinden : ) jag älskar det. Dock kunde de ju vatt lite finare väder, som typ på bilden. Men jag antar att värmen kommer. Även om det ska bli regn & åska nu...
Ikväll blir det film tror jag, Avatar lutar det åt : ) men med Ringo som sällskap så funkar det. Skippar Hugo ikväll ; ) fast ska kolla igenom mina arbeten lite till, men det är ju kul : D

Aldrig mer plugg


såhär känner jag nu.
nu kan jag ta studenten. för jag har gjort klart ALLT som har med skola att göra. Skrev nyss klart samhällen plus att jag gjorde klart MAKTen. Så japp, that´s it. Allt är klart. Fan det känns lite overkligt. Här sitter jag, tre veckor innan min student, och jag behöver aldrig mer plugga (i alla fall inte på ett tag & definitivt inte på Åkrahällskolan) så ni kan ju fatta att jag är lite överrumplad. Detta är ett moment. Nu kan jag sticka till Frankrike med Anna, nu kan jag sticka till Prag & jobba, nu kan jag ha fritid.
Underbart. Student--- du är välkommen nu! Som fan.

Presenter&inköp

Detta gav mamma mig från Kosta : )
Ännu en awesome ring till samlingen, har en sån guldig men älskar silversmycket mycket mer, så detta var en jackpot. Nu blir Hugo glad också (a)
Mamma ville inte lämna ringen ensam, så fick mig ett par silvriga dödskalle öronhängen också : D enkla & snygga!

Igår köpte jag:
En puder rosa luftig tisha med ankare-tryck! Älskar den!!!!
& ett supersnygg album för mina beställda bilder (som aldrig vill komma...) så underbart fint.