fredag 29 oktober 2010

Sadness

sur. ledsen. arg.
imorgon åker jag tydligen till göteborg.
har inte packat.
ska upp innan sju.
vill bara dra täcket över huvudet.
så.mycket.att.göra.
dock har dagen varit mycket bra.
monteringarna för dianas möbler gick kalas.
jag drog till henke. kalas.
nu är allt inte kalas.
men vi hörs på söndag kanske mina vänner!
åker 08.35 imorgon & kommer hem vid 20 på söndag!
au revoir!

Just gonna stand there and watch me burn?

Okej. dagen!
gick bra, huvudvärken har släppt lite (!!!) förstå min utpustning!
revbenen gör ont, igår krabbade njurarna. medicinen är för stark.
åt pizza på jobbet, var dö-gott. skrattade igenom halva eftermiddagen.
löv it.
åkte hem & möttes av brev från handelsbanken. YAY! kortet är så jävla snyggt.
bästa köpet på länge.
åkte till anki, kollade in hennes tatuering! awesomeness!
köpte en leo-kofta & korta vantar. visar allt sen.
nu ska jag dressa om & cykla till diana, ska hjälpa henne montera ihop lite grejer i lägenheten.
löv it.
så jag tänker ge er uppdatering sen ikväll, om jag inte åker till henke.
men shit, packa?
jag drar ju till göteborg imorgon mina vänner : )
visst är livet bra?

onsdag 27 oktober 2010

I love the way you kiss and tell

nu ska jag läsa ett avsnitt ur teorin på körkortet! heh. sen ska jag duscha & sova! kanske äta ett (läs: 8) plommon. heh. beroendeframkallande? kanske nötar en repris från I Anneli. awesome!
imorgon är det HLR utbildning på jobbet, hångla med docka är fan nice. Efter jobbet kommer gullet amanda hit & klipper till mitt hår samt färgar det : D kommer bli urnice, hoppas jag! var nyss & köpte färg. när jag stod där & valde & såg färgen röd så tänkte jag direkt på när jag hade röda slingor. guuuuuud vad läckert det var. buhu. men som sagt! en annan färg imorgon. lovar att visa er, kanske. men ah! Hoppas er dag varit bra.

Wishes del 2

Ett rött läppstift i glas, så det kan matcha med mitt nagellack : ) Åh älskar denna konst!
Ett "kedje-bricka" armband med smal kedja & mitt namn i dåra!
Tandsmycke... pappa lovade mig det när jag hade fixat mina tänder. dock var det ca.2 år sedan ; ) dags att fixa det nu pappa?
Biobiljetter så jag kan mysa i vinter : D

Kort på kort!

Kortet gick igenom : ) fick mail från Handelsbanken! & såhär kommer mitt kommande bank kort se ut ; ) jävligt häftigt va? åååh! en vecka sen är det ett roligt zebra kort som jag betalar med. haha.
Dagen har gått bra! Hade möte på jobbet där det blev lite snackisnack om! herregud. nu får vi inte dricka kaffe, läsk, äta godis, frukt osv. vid våra bord : O jag kommer somna... får väl se hur morgondagen blir då!
Skulle tagit mig en promenad till ica nu egentligen & sen till diana. men vädret tyckte att jag skulle stanna inne typ... : ( buhu.får se hur jag gör med det!

tisdag 26 oktober 2010

Ny header!

Vad tycks? Älskar den här bilden som Henrik tog på mig i början av året när vi var i Lofsdalen : ) står precis vid toppsvängen & är livrädd. älskar bilden enormt. riktigt fin. tycker den passar bra nu när vintern börjar ta sig in över sverige! men tänker fixa en annan i stil med den innan.
föresten så tänkte jag beställa hem en uuuuursnygg tröja. men efter frakt kostar den ca.450:- värt? hmm. får fundera på det tills efter helgen! åååh snart götet. skönt att lönen är inne nu också!

Doube cross

Godkväll!
Dagen idag har väl gått snabbt antar jag! hade utvägs genom gång med kristoffer halv två & kvart i två slutade jag. hade tid hos doktorn tio över två. & var hos Dr. Blanking i ca.40min. han vet inte riktigt vad det är för fel på mig. men jag fick tabletter & två stycken nya tider som jag ska besöka honom på. dock verkar jag frisk inne i kroppen. & det är troligen ingenting som är skadat i hjärnan. usch så skönt. mitt blod är superbra & jag har äntligen fått lågt blodtryck (har kämpat för att få ner det eftersom jag har haft för högt nästan hela livet). Så nästa vecka ska jag skriva upp mig som blodgivare! äntligen. så som jag har längtat efter att bli det : ) därefter ska jag gå med i tobias registret tror jag! där man är med om att ge bort sina organ om någon sjuk behöver friska & nya osv. gud vad mycket sjukdom & sånt det blev nu då : )
är helt slut i huvudet nu, har bara legat & slappat samt målat naglarna (med små musiknoter på faktiskt), duschat & haft hårinpackning. strax ska jag ta & äta lite också, sen blir det sängdags! ska upp tidiga tiden imorgon också! & imorgon, då blir det troligtvis förändring också!
jag har fått en ny syn på livet kan man säga : D

"never let the fear of striking out, keeping you from playing the game"

måndag 25 oktober 2010

Hoppsan

Ojsan! Trodde att jag hade skrivit idag men icke sa nicke!
jobbet gick bra, gillar att komma dit! kan släppa allt då.
kom hem & ville däcka. men icke sa nicke. chillade lite, sen läste jag 75sidor ut körboken, därefter plockade jag upp & in nytvättade kläder, sen gjorde jag i ordning i garderoben lite! därefter käk & nu ska jag beställa kort, bank kort dåra! dock är sidan så jävla seg så det tar så jävla tid.
jag somnar snart så om de inte funkar denna gången, så får jag helt enkelt ta det imorgon.
kan meddela att jag har ritat fiiiiin tatuering på fiiiiiint ställe. pappa (a)
imorgon börjar jag 05.35. ska till doktorn tio över två så missar ju lite. ska ge diddi en sexy thing i bilen ; ) woho1
godnatt. & wish me luck imorgon, hoppas inte doktorn hittar det jag är rädd för i min skalle : ( jag menar, konstant huvudvärk/migrän i 3veckor? come on.

söndag 24 oktober 2010

Känslan av tomhet

fy fan vad jag vill flytta från detta jävla land. jag vill slippa allt! jag orkar inte mer, jag orkar inte känna mig otillräcklig dag in & dag ut. jag orkar inte gå efter alla andras behov hela tiden. jag har inte kraften kvar till det längre, jag har faktiskt ingen kraft kvar alls. ett under att jag ens kommer upp till jobbet varje dag & bearbetar det. men för mig är jag i en annan värld. vill inte stanna här längre. jag vill bara lämna allt, allt, allt. Jag har ingenting kvar att förlora, inget att sakna, inget att komma tillbaka till. Söndagsångest? Absolut inte. Detta är mina innehållande känslor. fan ta er. allihopa, idag. jag tänker aldrig mer ställa upp igen! jag vill bara spy.

It's a cruel cruel world, to face on your own,
A heavy cross, to carry along,

Issas önskelista 2010 H&M

Here we go again, om ca. 1 månad fyller jag år : ) alla som känner mig vet att jag älskar att fylla år samt att önska mig grejer & då också att få presenter : D how awesome är inte det liksom?
så jag tänkte göra som förra året, en önskelista här på bloggen! : )
Örngott från H&M, ca. 80:- st tror jag! SÅ JÄVLA SNYGGA.
Påslakan också från H&M : ) 299:- tror jag! Så jävla fina.

& tillsist ett par mjuka leo handskar : ) också H&M

Say hello to the little stars in my eyes

Var i nybro som sagt innan med pappa & övningskörde.
har glömt att berätta, men min uppkörning & uppskrivning är bokade! : ) glad tjej. så om jag kanske blir lite gles här så vet ni att jag råpluggar teori typ. haha!
har en extrem huvudvärk idag, jävla migrän helvete! tur att jag äntligen ska till doktorn på tisdag. har gått med den här skiten i 3v nu. usch.
har dessutom sovit riktigt dåligt inatt med, när jag inte ens kan sova... då är det illa : ( så är verkligen out of mood idag. riktig skitdag, kunde inte ens följa med & fira Tony. Men antar att de kommer hem snart, för då ska mamma göra våfflor : ) *tror nog att anki blev lite sugen nu*.
imorgon är det jobb igen, på de nya platserna. hoppas det funkar bra! dessutom trillar lönen in : ) & den är mycket välkommen. nu orkar jag inte spendera mer tid vid datorn, ca. 10min då&då är det enda jag klarar av! Pusspuss

Utbytt

drar till nybro.

lördag 23 oktober 2010

Imogen Heap

Yes, fy fan vad jag älskar Imogen Heap. Helt galet. först förälskade jag mig i
Speeding Cars
eftersom den var med i The O.C tror jag. Sen dog jag när jag hörde
Hide And Seek
. Jisses, har fortfarande inte återupplivats. Så sjukt bra. Så jag ger er de två låtarna! & på den sista, visserligen är den lång, men den som väntar på något gott... efter sisådär halva låten så kommer ni känna igen texten! Det är nämligen så att Hide And Seek är orginalet till Jason DeRulo's låt - Whatcha Say. Så here you go guys! : )

So far so great?

ååh är helt off. men kan inte sova. ligger & nötar film efter film. är inte ens sugen på chips : ( äter plommon, vet inte ens hur min madrass hänger ihop, inte heller vet jag vart jag har lagt min mobil..... & eftersom jag trodde jag var smart igårkväll så stängde jag av ljudet innan jag somna... så jag kan inte ringa efter den heller : ( typiskt mig. tror inte detta är min dag! men mina naglar är fina i alla fall & ny fin rosa tandborste har jag också!
ger er ett till inlägg om la musica snart! stay tuned.

Film tajm

nya stuffs. tidning & tandborste. sen lite fruktsallad på det.
hyrde även två filmer, "Killers" & "Valentines Day". awesome. så fram med chipsen & igång med filmerna! Puss.

Välta husvagnen

Ligger halvt utslagen i sängen, sängen är skön, fast jag har pajat den, i alla fall madrassen... halva ligger på golvet. fan.
käkar plommon, dricker cola, lyssnar på imogen heap, småkollar på en drös olika webb program samt gamla avsnitt jag missat i veckan! jag kan inte fatta att alla mina jävlar lördagar ser likadana ut : P haaha. fast idag så lurade pappa ner oss till Jon Stenberg. skulle tydligen tvätta husvagnen.... suck. dock lurade han oss, han hade redan gjort det ; ) haha! så vi skulle bara hjälpa till & putta in den i garaget. & så var det en kant in, så när mamma & jag puttade på där vid så höll vi på att få hela husvagnen över oss : O det var så jävla läskigt. men vi fixade det. puh.
nu tror jag att min mamma ska ta mig till affären för ikväll ska vi laga varm smörgåstårta : D ååååh. ska allt flörta till mig lite chips också ; ) grrr. föresten så visade jag pappa min önskelista... han gillade den : D awesome!

Lite få bilder från gårdagen

Haha jävla diana
Finisar : ) så nice att träffa alla igen!
Precis efter att anki moonade : (
hahaha amel gillade det i alla fall!
Mina outlandish : D
Sötis Olivia : )
Min kära Daniella!
Haha fylle amanda
Innan anki decka!
Tack för en nice kväll sötisar : )

En kalas kväll

Godmorgon allihopa!
Vaknade efter riktigt obekväm sömn vid halv 12. gick upp & åt åt åt. fyfan. hade inte käkat sen kvart över 12 igår, på dagen. så inget käk på ett dygn. fast jag har för mig att jag fick 2st kaviar mackor som matsäck när jag skulle vandra hemåt igår : )
Så ja, gårdagen! Den var riktigt nice, skönt att vi stannade i Emmaboda : D först inflyttningsfest hos Anki. En bra blandning av massa folk, även de som jag inte träffat på ett tag : ) måste dessutom säga att jag är fruuuuuuktansvärt avundsjuk på Maddes tatuering.... : ( så jävla sjukt snygg! pappaaaaaa? (a)
Så efter ett tag så åkte jag & Diana till Robin samt Oskars fester. Eller jag gick ner till Oskar & dansade med honom på Wii : D hhahah det var fan uuuurkul. ska önska mig sånt i födelsedagspresent! underbart. sen efter några glas smultronvin & snack i köket så ringde Olivia, så fick vandra från festen & möta henne : ) sen tillbaka till Ankis fest. de flesta hade dragit därifrån men då kom Marie, Harley & 2 till : ) så satt & snackade framtidsplaner med dem ; ) asnice. därefter blev jag riktigt trött... så amanda&olivia var snälla nog & skulle följa mig hem lite, efter 10min mötte vi Jesper. så vi hängde med honom till en annan fest hos Kisken, men var inget drag så jag gick hemåt : ) haha! jävligt mycket gå hit, gå dit. men riktigt bra fredagskväll : D
ikväll däremot är det erbjudande om fest, igen. så har inte bestämt mig om jag ska dra med eller stanna hemma! : ) föresten så förstördes mitt nya fina dyra läppstift igår : ( BUHU. fan jag som älskade det... aja, lönen kommer på måndag & jag är i Göteborg nästa helg. i se shopping in my eyes!

fredag 22 oktober 2010

onsdag 20 oktober 2010

There's nothing I want more

Al, Marc & Sandy - Die here on your floor
En av de finaste låtarna jag hört, ryser i hela kroppen & tänker på gamla minnen! vet dock inte varför, men fy fan va bra den är! detta är verkligen en höst låt.
(& btw, hur grym är inte musikvideon? haha, love it)

Presenter en vanlig onsdag

Fint paket från anki som innehöll en tisha : D
4e Twiligt boken av mamma : D
& tillsist en stor, jävligt mjuk & mysig, tjocktröja : D

Sitter i skräddarställning, krökt rygg & blött droppande hår i min siden säng! låter underbart, eller hur? yes. nyduschad är det bästa som finns! dofterna, mjukheten, de skrynkliga fingrarna & känslan av renhet, dock finns det ju en nackdel... att man alltid fryser sönder! bläh.
har även hittat världens mysigaste låt av Al, Marc & Sandy. Slänger upp den strax! ska bara måla naglarna & svarar på sms!
Imorgon är jag ledig från jobbet, men absolut inte ledig, utan har halkan! Ska åka ända till Olofström imorgon så tar typ hela dagen, sen tror jag att farmor&farfar ska bjuda på restaurang.. jahaja!

Faith

Nya/galma CD-hyllan jag tog in till rummet igår & piggade upp det! : )
Goddag : )
bra dag idag med, fast seg. hmm. menmen. var helt inställd på att åka hem & lägga mig efter jobbet. men fick mess av anki så övningskörde direkt & sen in på Fenix & köpa bakelser & hälsa på anki på jobbet : ) fikade & snackade & lite. därefter inhandlade jag mig en gosig tjocktröja & så fick jag present av anki : ) fick även en present av mamma idag : ) visar det senare! nu ska jag ner & äta en ny maträtt, kycklingsoppa i kokosmjölk. hur gott låter inte det? återstår att se!

tisdag 19 oktober 2010

Rekommenderar

Sunsilks nya kollektion med en drös olika hårstylister som gjort olika schampon & balsam!
Jag älskar Teddy Charles kit. De blå/lila som heter Plumped Up Volyme! luktar kalas & börjar redan känna lite lyft efter 2a tvätten!
Ska nog ge mig på någon av de andras också senare! : )

Webb tv

Måste börja med att, duscha riktigt jävla kokhett är typ världens bästa grej!

Okej. tisdagar är sega, men vad gör det? livet rullar på ändå. & på körskolan gjorde jag pärm3&4. gött. men vet i alla fall vad jag verkligen måste plugga mer på ; ) hehh.
har även trixat i rummet, så har satt in vår gamla CD-hylla i rummet. blev riktigt kalas. vetifan om jag orkar lägga upp det nu! jo jag vet att uppdateringen är dålig i veckorna! men imorgon : ) då kan jag ge er något annat att bita i!
Nu ska jag fortsätta att slö-glo på webtv ex. Rebecca|Fiona, I Anneli & Kenza&Tyra Show.
Godnattkram!

måndag 18 oktober 2010

Kyla

Ojoj. Huvudvärken bara pumpar. men det hindrade inte mig från att skratta lite på jobbet... lite bara. hehe (a) kan fan inte sluta skratta åt billes alla miner... samt diddes "rullande ögon". haha.
anyway. dagen kutade förbi, sen körde jag till körskolan med mor, gjorde pärm2 & fick 32/40. sen till fenix & bjussade mamma på budapest bakelse. slurp. därefter hem & snacka med farmor&farfar. sen till aporteket & köpa Eeze. sen till FH & snacka med anki, köpte en mössa. nice. nu är jag nyduschad & fryser som fan. & föresten så tappade jag bort min godispåse igår.. : ( men har återfunnit den nu : D så ska starta en film & gosa ner mig!
imorgon är en ny dag med nya möjligheter!

söndag 17 oktober 2010

Söndag

Dagens & min fina godispåse. har övningskört en massa nu! hämtat jonathan & allt.
ska strax duscha & sedan kolla klart på "Rachel getting married". sova mmmmh.
Godnatt på er!

Småland

Godkväll. he-he.
middagen hos mormor&morfar gick bra : D blev rådjurskött, hare & fläskfilé : ) tillsammans med potatis, brunsås & massa annat : D så jävla gott. älskar mormors mat.
chillade även & hjälpte morfar lite med korsord, fast det var mer henke som ägde på det, jag kunde vad "Elle" var för något ; )
käkade lite äppelpaj & vaniljsås också, mmmmh! skulle spelat chicago också, men klockan var för mycket. så henke jag & mamma körde till rune & så satte jag igång med första pärmen. fick faktiskt 30/40 : ) mycket bra för att inte ens läst i boken. så imorgon är det pärm 2 som gäller.
nu ska jag däremot ta & köra ner till ICA &inhandla mat samt en stor godispåse... det var ju ingen som ville joina på bion idag så.. : ( nehepp. kalas.

Känslan av godis suget

Godmorgon!
Vaknade för ca. 2h sen. kollade klart på filmen jag somnade från igår. men den var bra! "breakfast with scot". hehe.
sitter halvt påklädd i sängen & ska väl strax käka något. fast vid 3 ska jag mamma & henke åka till mormor&morfar & äta middag : D längesen. därefter blir det att kolla igenom pärmarna lite på körskolan.. hehhh. fan jag pallar inte. inte plugga. speciellt inte på en söndag. & imorgon är det liksom jobb i en hel vecka igen. ojojoj.
men ska ner & käka lite alvedon nu & kanske, kanske, kanske öggla igenom körboken.

lördag 16 oktober 2010

Har Ankica här.

stämmer. sötis är här & nu ligger vi & chillar i sängen med SOLO.
har checkat Dansfeber, ätit varma mackor i ugn & nu blir det film : ) awesome.
hörs babes!

Shopping á la Växjö

mina nya awesome skor! mmmmh! like alot,
Nya kalasfina tishor : D
Transparent skjorta med längre där bak, kortare fram & ihopsydda armar.. typ.
10st filmer : D love it!
Linne, min nya drog...
Praier lipstic från MUS
Ett laptop stöd med fläkt som kyler ner datorn!
Björn Borg necessär
Några billiga långa silveröronhängen : DNy döskalle ring! Pelle. Sen det svarta kedje armbandet samt berlocken "faith" på det andra armbandet.
Uggle ögonhängen! cutie.
Pappa köpte ny skärm till den stationära datorn!

fredag 15 oktober 2010

Fredag

home. trött. berättar imorgon. nöjd som tusan med kvällen.
åker till växjö imorgon. awesomeness.
mamma&pappa ville bjussa på shopping & sushi för att jag är bra!
hörs imorgon eftermiddag med finfin update!
godnatt.

Konsten med att arbeta

hej.
igår. så hade jag körlektion 07.00 på morgonen. var back in emmaboda vid halv 12 typ. rune sa en dum grej, så vart småsur, nämligen att jag kunde bokat uppkörningstid igår... men vem har pluggat? inte issa i alla fall.
därefter så köpte jag tågbiljetter till göteborg. sen direkt till jobbet, började halv 1 & gav upp halv 10 på kvällen... hehe. däckade sen.
idag gick jobbet bra! snabbt & kul. mest för jobbarkompisarna tror jag allt!
i min mail står det att min ring har anlänt, men frågan är vart mamma har lagt posten. & hon sover nu...
men! en happy news är ATT JAG HAR FÅTT FÖRLÄNGT! Yayaaayya. eller en hemlis, jag visste det redan igår, men fick spela suprised idag ; ) hehehe.
nu ska jag dressa om, piggna till, väcka mamma & sedan dra till anki om sisådär en timme kanske. vetifan.
ah. min dator har lagt av 2 gånger nu inom loppet av 10min? dags att köpa en ny kanske... hoppas fan inte det!

onsdag 13 oktober 2010

Nytt på beställning!


firar med att.... jag är så.... trött? nej men kände att jag var i behov av en ny ring!

Bokat hotell

Tjabbi!
Jobbet idag gick otroligt fort. Faktiskt. Mestadels för att Didde & Bille har förflyttat sig till mitt & maries bord. haha. nice med lite sällskap. faktiskt.
hade bestämt mig för att sova direkt när jag kom hem... så vart det inte. satte mig & glodde på Project runway istället, & snart är det dags för att sova på riktigt : (
imorgon börjar inte fören vid 12 typ, men har körlektion vid 7 på morgon.... & så lär jag få jobba över också till typ 7-8 : ( fuck.
Anywho. Happy news är att jag bokade hotellet till anki & mig idag : )
ja nu är det ju faktiskt så att jag (som är en oerhört snäll kompis) tänkte bjuda anki på shopping weekend i göteborg som födelsedagspresent : ) så vi åker den 30e, blir bara lör-sön. men asnice hotell i alla fall : D tror även jag ska bjuda henne på bio eller middag också ; ) visst är jag snäll?
yes! så om tre veckor roar i oss i götet.
nu ska jag äta B&J's

Old shopping FH

Ett par grå/blåa tights med skinn över låren/knäna! riktigt jävla supernice, dock är skinnet så extremt jäkla varmt bara : (
en skjorta : ) mmh! hehhh.
En svart cardigan med L.A logga! perfekt jobb-tröja!
Present av anki ; ) zebrastrumpor!
& för skojs skulle fick jag 3 st mobilstrumpor. haha perfekta till min mobbe faktiskt.