tisdag 30 november 2010

Om det slår gnistor så är det Daniel jag tänder på


Jisses, idag är issa trött. vaknade på helt fel sida. verkligen.
var kaos på jobbet på morgonen, vad tänkte de på när jag skulle få en ny att lära upp? jag har ju inget tålamod, & speciellt inte mot tröga människor.
nu är jag sugen på raggsockor... ligger & lyssnar musik trots att huvudet värker, glömde mina tabletter idag så yippie verkligen. får ta & bädda ner mig till lite True Blood : D måste dessutom leta runt efter säsong2 nu.. hehe. Later

måndag 29 november 2010

En bädd av rosor

Jag måste bara tortera er med EN ynka present till. Min bror kom nämligen med min födelsedagspresent : ) & gissa, det var TRUE BLOOD säsong 1. huuuur awesome? åååh fyfasen, jag måste säga det igen, vilken underbar födelsedag! så ni kan ju gissa vad jag gör ikväll, hehe. men nu måste jag läsa ett kapitel i ena boken innan Ung & bortskämd börjar : D Godnatt.

Lite mer presenter från födelsedagen

Ett Miss Dee armband av mor&far. älskar det.
& huuuur mycket gillar jag Maulin nu? ; ) mmmh. fint halsband
typ bestick av farmor&farfar.
& tillsist en assiett till min samling av kaffekoppar osv.

Ursäkta min franska

Hej i snön. usch.
Vill fan inte ha snö. inte på vägarna i alla fall, det är tråkigt att köra som en kärring.
hehe nej men idag är en såndär "jag-pallar-inte-med-en-jävel-låt-mig-vara-dag"! ja seriöst, jag tror att jag kunde strypt varenda människa som sa någonting till mig idag! fyfan. vissa röster är jag riiiiktigt trött på : ) men annars trivs jag på arbetet : ) sjukt glad att jag har anna, tim & malin. mest anna. hehe. idag dåra. jag träffade sune. sune sa att jag var frisk som en nötkärna. så nu botar vi huvudvärken med motion. hehe. sen handlade jag mat, åt lite tacos, körde till Guld ulla & bytte mitt armband jag fick av mor&far, eftersom det tappade färg (?) efter ca.12 timmars användning... dålig stil. så om det nya jag fick idag blir likadant så får jag lämna in det också & så får "Miss Dee" ta hand om det. På tal om Miss Dee. Tycker synd om min Diana idag : ( stackare, tur att det inte var värre i alla fall, tänker på dig sötis!
Seeeen så tvingade mamma mig till FH, trots att jag var svintrött, tjurig & ville duscha! åt lite skummtomtar i alla fall. hehe gott. såååå nu lyssnar vi lite på DAR & luktar på de nytvättade, nybäddade sängkläderna : D aaaawesoooome, eller som tim hade sagt åwsåm. så jävla fult.

söndag 28 november 2010

Vilken bra släkt jag har

I'VE GOT IT! jag fick pussmunnen av min moster, åååh så glad jag blev & titta så fint allt blev tillsammans : D det roliga var att min moster inte visste om att jag ville ha den, eller att jag fått läppstiftet. &det fina är att den är signerad av Åsa Junglenius(?) konstnären!
Fick Toy Story 3 av mamma lite såhär på efterkälken ; ) HUUUUR BRA?
Mycket mjukt & mysigt lakan & Sofi Fahrmans andra bok : D
Fick detta som lite extra av mormor från Mallorca : ) har även mer att visa men pallar inte just nu, jobbar förmiddag imorgon så måste sova nu tillsammans med chips & buzz lightyear ; ) ohyeah.

Mustiktips


Aaah jag dör. Daniel uhlalal. Om två veckor är det du & jag.

Släktkalas

Om typ en halvtimme dimper släkten in, gott med tårta. heh. förstår inte varför mitt rum aldrig kan se riktigt "städat" ut när jag har städat som en tok? hmm.
au revoir!

Lilla Lady

Godmorgon : )
Fick faktiskt sovmorgon till tio i ett idag, underbart! hade kunnat sova längre, men får gäster vid 4 så var tvungen att fixa lite!
Har i alla fall sminkat mig & testat de nya produkterna, är totalkär i MUS. Min hud är som en bebis nu, no kidding!
Min piercing gör lite ont nu också : ( vet icke varför, vad hände i fredags liksom? haha nej men måste ta munskölj.
Nehepp, nu hinner jag inte sitta här, måste bädda sängen, plocka undan, plocka in nytvättade kläder i garderoben... puh.

lördag 27 november 2010

Konsten att köpa presenter till sig själv på födelsedagen

Allt jääääkla smink från MUS. kan ni förstå mig nu att det kostade några lappar?
& så ville jag ha en fet klocka! hade glömt min hemma, så enda utvägen var att köpa en ny klocka : ) älskar denna!

JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ

Läppstiftet till höger är äntligen min!!!! ett stort, rött läppstift i glas, hur fint? är totalt nerdrogad i den : ) så jävla fint, nu saknas bara en pussmun i glas, sen är samlingen komplett!
En tavla av Kjell Engman. Skitsvårt att ta på tavlor ju : ( men det är en gitarr med fiskbens skelett & i gitarren är en människa, för er som ser : ) älskar den!
Jonathans "present". hmmm. fan va jag är nyfiken... men lite skumpa & choklad är nice!
myyyyysigt örngott : D
Blondinbellas bok : ) här skall det läsas. måste säga att det är en jävligt cool bok, alltså själva designen inuti. heh.
astufft armband, osis dust, mascara & björn borg parfym som luktar gudomligt : )

Musiktips

Seriöst, HUR BRA?

I take the bus to town. Sitting in the back and talk to no one
I got the high heels on. I go out dancing all by my own

People are pushing by. Somebody always tries to cut in line
Soon as I get inside. I loose myself in the blinding lights

Now what? your jaw has dropped until the music stop,
you know I still run this thing like a dancehall queen
I really don't want no hassle (x2)

I got them hypnotized. I get another shout out on the mike
Keep me at all you like. I came to dance not to socialize

Rythm goes boom boom boom. Same thing drops with the *sound*
People all gather around. Rocking to the beat the queen will be crowned

Now what? your jaw has dropped until the music stop,
you know I still run this thing like a dancehall queen
I really don't want no hassle (x2)

I go down like she wow, she wow wow wow
Wine my hips real slow like she wow, she wow wow wow (x2)

Now what? your jaw has dropped until the music stop,
you know I still run this thing like a dancehall queen
I really don't want no hassle

Gifts gifts gifts

Av ANKICA fick jag skjortan jag har på mig, tröjan med Flinta på köpte jag till mig själv i stan! : ) älskar den. anki köpte med barney på.
The party maker ; ) älskar dessa cider!
; ) linnnnnnnnee!
Varannan vatten är det ju sagt... hhhheh. dock är det synd att det var fel booze, små gul är ju den goda, små blå smakar/luktar linnement.
Ja, jag har ju navelpiercingar i öronen. Fick denna sockerbit av ANNNA : D åh så jag har längtat efter den.
& så fick jag volym puder & den vackra sminkväskan.

The magic night

Nu tänkte jag ta mig i kragen & berätta om gårdagen! (fiffigt)
Vaknade av min kära familj som gav mig fina presenter, bla. ett stort rött läppstift i glas. älskar det. sedan vid 2 så åkte jag till anki, som tog mig till Kalmar. där vi åt kina, shoppade lite (a) & tillsist så fick jag en suprise! nämligen en make up (over) på Make Up Store : D av Ling. Visserligen stod hon bara & tjatade om hud, (hennes däremot kunde hon ju tagit lite extra uppmärksamhet till..) anywho, jag blev skitsnygg. sedan så blev jag "smink-blind" & traskade ut ur butiken med en kassa med produkter över 2000:- i. ajsing. men det gör inget, produkterna var som mirakel för mig. & vem vill inte ha bra smink liksom? så kosta vad det kosta vill, men nu har jag smink för minst 5år framöver. I love make up store.
Därefter satte vi oss på tåget hem. Fick massa presenter av anki : D thanks hun! sen kom anna & albin, marko, nicklas & elias, brodin & lalle : ) förkrökade. sen fick vi stressa iväg till stationen. där satte tjejerna mig på ett tåg tillsammans med marko, nicklas & elias (!). jisses. elias sa att jag skulle av i nybro, men lurade mig. sen skulle jag av i kalmar, & så får jag ett mess av anna att jag sa ta buss 110 & hoppa av andra stoppet. jisses tänkte jag igen. men de jävlarna var med på tåget & suprisade mig : D hahah så jävla nervös jag var.
sen gick vi till annas systers lägenhet & därefter till sjösjukan : D & jissses så jävla kul jag hade. helt annat folk är dryga palace människor. kändes inte ens som om jag var i kalmar. loved it. nya människor är bäst! hahaha. sen åkte vi hem med ivan. så jävla kul, anki spydde i bilen & sen låg lutad halvägs ut genom den, anna fick flyga ur bilen två gånger för att spy & så började hon lipa över att hon fått för starka drinkar & att det var synd om ivan. hahahaha. sen hemma, så slänger sig albin i en snödriva. vi har matfest i köket. anna somnar i toan, albin fiser & sover under mattan, jag käkar för gammal prickikorv, anki pratar med viggo & så somnar vi med varsin glass i munnen. hahahaha. underbart. vaknade idag & upptäckte till min förvåning 4 facebook namn & ett mobilnummer, jahaja!
sen käkade vi bakis pizza & levde livet i gårdagens smink. MEN TACK SOM FAN! det var riktigt jävla awesome igår. 7 av 5 möjliga prickikorvar! high five!

Smakprov från igår!

Gissa vad jag gör?

torsdag 25 november 2010

Drar till jobbet!

Ciao! är typ 19 när jag kommer hem, wow.

You got to love the camera

Godmorgon världen!
Var faktiskt uppe vid 9 idag & körde ner & hämtade ut det där jäkla körkortet. & säg mig, varför ser man alltid förjävlig ut? är det menat att varenda människa ska gå & skratta åt varandras körkort? seriöst. jag ser ut som en uppstoppad docka eller något liknande. så big no no på körkort.
Sedan så har mamma & jag bakat lussekatter, för gissa vem som fyller år imorgon ; ) yiiiiha!
Fast baka & baka, mamma gjorde det, jag åt lite deg & bestämde hur många som skulle ha russin. hahe. Nu däremot, trött som jag är, har jag fifflat med web camen. haha. dock är denna gamla saken inte så modern så den är lite tråkig. men lite hittade jag ; )

Ha en fin dag!

Shopping GBG - final part + presenter

Sjukt söta hjärtan strumpbyxor, som var SÖNDER när jag kom hem.,
& så lite BHar. det var nog allt från Göteborgs shoppingen i think!

Sen så flikar jag in också att dessa två ringar kom min mamma hem med för någon vecka sen : )

onsdag 24 november 2010

Grattis min lilla sockersläpp

ANKICA BASIC
ville bara gratulera min finaste vän på 19års dagen!
& baby, jag vet att jag inte kan fira dig med alla andra idag : ( men du är bjuden på mitt släktkalas ; ) allright? haha nej skojar bara, kommer till dig snart!

tisdag 23 november 2010

Sen när försvann mystiken?

Goddag! hade jag själv valt så hade det varit ett godmorgon nu! med tanke på att jag fick dra mig ur sängen halv tio : ( blä. är skit trött idag. vetifan hur jag ska orka jobbet.
men igår gick det i alla fall bra : ) var bara lite smådrygt då & då. kul att jag är fadder till en ny, som är typ 50+. hmm. kristoffer tycker jag är duktig i alla fall : D dessutom så fick jag till & med vara på min gamla avdelning lite igår.
idag däremot har jag hunnit med att lämna av skräp på miljöstationen, köpt presenter till anki, handlat på ICA, köpt frallor på Fenix & varit i gamla garaget. Sen skulle jag hämta ut mitt körkort, men då hade den där jävla posten fan bara öppet 8-10 & 15-18 hur dumt? ååh. så kan inte hämta det fören på fredag typ.
sen får vi ju inte ta & glömma att jag fyller år på fredag, innan tyckte jag att det skulle bli skit kul. men nu vet i fan, är inte alls pepp. kanske för att jag inte vet någonting om vad jag ska göra (?) & allt helt enkelt inte verkar lika kul längre... hmm. ja jag vetifan hur jag ska göra.
nu måste jag äta lite middag & sedan sminka mig osv. tycker verkligen det är skitkul att börjar jobbet om 1½h ... -_- not.
trevlig dag i alla fall!

måndag 22 november 2010

Säg till din mamma, att vi inte är tillsammans

Godmorgon.
Eller jag vaknade kvart över elva. jävligt skönt att sova ut, inte så skönt att jag ska börja jobba om ca. 1½h. & inte kommer hem fören typ kvart i tolv inatt. snacka om att inte ha något liv denna vecka. men men. ska strax ner & stoppa i mig lite mat, sen får jag se om jag kör till garaget. pallar inte egentligen, hehe.
Men ha en bra dag/vecka! ska försöka uppdatera så mycket jag kan! Kram

söndag 21 november 2010

When we were young

Hej : ) eller godkväll snarare!
Har för det mest bara slappat nu, fick även ta tag i matlagningen eftersom mamma är på vinprovning, pappa i oslo & bror pratar med flickvän från paris. jisses. bara jag som inte är glamorös? haha! försöker fixa alla jäkla blommor & sånt som jag fått pga körkortet : ) haha så gulliga ni är, tack!
sitter & tänker på gårdagen, haha! säger bara ett ord: pöh. hahaha.
ska plocka in mina nytvättade kläder i garderoben nu & sedan städa undan lite till på rummet, är så jäkla skönt att slippa tänka på att lägga sig tidigt. börjar ju inte fören 2 imorgon.
så kan meddela till er att bloggningen kan bli gles denna vecka med tanke på att jag jobbar kvällsskift 14.05 - 23.30. så ni vet det : ) men idag är jag fan duktig anki?

Kortet till vänster & rosen till vänster från farmor&farfar!Ring & blomma samt mittenkortet från familjen

Shopping GBG del 3 - random

HUR UNDERBARA! jag älskar mina nya leo skor! som jag letat. tack göteborg.
En plånbok typ, fast korthållare i tyg & inte metall. awesome.
Massvis med ringar : D
Ett vanligt skärp med tanke på att jag var tvunget att ha ett just vid tillfället . haha
& en megastor plast mugg. mmmmh!