måndag 31 januari 2011

Musiktips

Slänger iväg en fin låt nu innan jag drar också! NU måste jag plåstra mina fingrar kom jag på, ni såg igår? idag är det värre. måste plåstra! hejdå!

Don't let me bring you back to the start

Åker till jobbet snart looking like this, väldigt simpelt idag. skönt med tanke på att jag fortfarnade inte är frisk någonstans! fan att mitt imunförsvar ska vara universums sämsta! men snart är det februari, & jag har lovat mig själv att inte vara sjuk en enda dag & även hur crappy jag mår så ska jag jobba! motto #1 i februari. haha. löjligt värre. nu måste jag äta & borsta tänderna samt sätta upp håret. puss.

söndag 30 januari 2011

Musiktips

Haha alltså hur jävla bra är inte den här låten egentligen? Jag vill festa. Jag älskar den här låten. Detta är vad vi lyssnar på jobbet? Vad vi går & nynnar på? Vad vi säger till varandra? galet.
Helt klart Januaris favorit!

My precious

Give this back to me... ja jag är beroende! hehe. kan knappt vänta tills nästa vecka! Kollade nyss på Solsidan, funderar på att faktiskt kolla igenom säsong 1 av de nu..
Är lite ledsen också, ser ni båda mina ringfingrar? har fått utslag & det är svullet, kliar & svider. jag-dör-vad-ont-det-gör. *cry*
Min fina tavla, hehe synd att ni inte ser något, men det är i alla fall ett privat meddelande från Lasse Lindh på facebook. hur coolt? är överglad över det. han är fan underbar! jag älskar lasse.

Ikväll har jag däremot pysslat med annat (a) haha. Pimpade min spegel lite, är sjukt nöjd. men som sagt, min kamera is dead så jag tänkte ladda den i veckan kanske så ni får se lite stuffs. time for bed now. även om jag inte har den där söndagsångesten att jag måste upp tidigt på måndag morgon, nej för jag kan sova hur länge jag vill : D älskar nästan lite att jobba eftermiddag sometimes. godnattis på er, ska slänga upp en låt här senare också!

Your were young, you were free

Godkväll, har legat hela jädra dagen & nötat igenom hela säsongen nu! hehe
Så satte mig faktiskt alldeles nyss & beställde hem säsong 2 från cdon.se (a) haha oups.
Men vafan det slutade ju asbra ; )
Sitter i alla fall & äter makrill, kexchoklad & pysslar lite på datorn, var duktig innan & bar upp en ny stol hit samt gick en lång promenad med mamma i det kalla vädret, därefter städade jag rummet samt bytte nya sängkläder! så lite har jag faktiskt gjort idag! hehe.

Dan 'n night

Galet! How I met your mother är så grymt beroendeframkallande, & hur jävla snygg är inte Barney liksom : ) mmh! Min morgon har bestått av det, rullade nyss upp gardinen för att kanske göra något vettigt idag, men jag tror knappast det ; ) har bara en skiva kvar så kan inte kolla så länge till, BU-HU.
Min förkylning är i alla fall bättre, inge halsont men fortfarande snorig & huvudvärk! well well. Ska väl se om jag kan hjälpa mamma med maten eller liknande hehe (eller så bara ligger jag kvar här). Sounds pretty awesome to me!
Mjaaa, jag har inte allt för mycket att säga at this moment så trevlig söndag på er!

Musiktips

Hur bra är inte denna en söndagsmorgon liksom? Funkar alltid.
Godmorgon förresten everybody! Au revoir.

lördag 29 januari 2011

Alive

she finds strength in her anger
and the truth in his lies
when the last scar finally fades she'll have a new life

say goodbye to mr. right
lock the door, turn out the light
pack your bags, leave this trap
run away, don't look back
see another day in each new sun
cuz your life has just begun

Ikväll blir det mest How I met your mother, isvatten & massvis med krämer, drycker, tabletter & andra redskap för att bota min förkylning & sjukdom. fucking hate it. men känns fruktansvärt skönt med mys kväll måste jag erkänna! ska även försöka få min tatueringstid bokad inom loppet av 2-3 veckor. vill inte vänta så länge : ( well, skulle visa er en fin tavla jag gjorde innan när jag städade lite. Men min kamera dog, orkar inte ladda! Tavlan är i alla fall väldigt personlig men ändå handlar det om musik & internet! Kan ni gissa?

Jag saknar detta idag...


När jag & Malin & de 6 grabbarna på bilden hyrde en minibuss & körde ner till Hässleholm!...

& festade på Perrong 23...

Hängde lite längs väggen...

Dansade helt galet till Ninjaspark & Mangon...

& kände ruset flöda...

& stod på scenen tillsammans med Ninjaspark tillslut. Fin kväll, helt klart!

Musiktips

Grymt jävla bra låt! har radat upp med grymt många nya låtar nu igen, så skönt! Ska dra upp alla här för er senare, men ska först & främst måla naglarna & städa rummet! high five.

Kosta

Hej kompisar!
Igår mådde jag ganska kasst, men träffade ändå Diana, Anki & Elinn. Hängde med dom, snackade, åt, snackade lite igen, dansade & bara var! Sen åkte vi till Nöjeshuset & hookade upp med de andra, bowlade lite, hälsade på kusiner, kompisar, minglade, drack cider & bowlade utan skor i neonljus! helt okej kväll, om jag inte hade mått som en borste. Åkte hem med mamma, pappa & moster innan tolv, tog tempern & javisst! feber.
Så arbetade inte idag, ganska skönt faktiskt! Röst har jag inte heller för den delen, näsan rinner & hostan tar kål på mig. Men hängde med mamma & pappa till Kosta & inhandlade 2 earcuffs & en dvd box. ganska nice. Nu ska vi beställa thai mat & umgås lite. Ikväll blir det chill, ska städa lite & så samt skicka iväg ett mail till tatueraren! uuh.


How I met your mother season 1 (underbart) & till höger ser ni en stor earcuff.

& där i mitten av kedjan ser ni en liten silvrig eracuff med en diamant.

Ps. ursäkta min trötta utseende med no make up at all, men skjortan är ny från veckan också som jag fann på FH, just so you know! puss.

Inget arbete, men lite presenter från veckan


Halsbanden! Det lilla korset är mitt konfirmationshalsband mamma köpte, & det stora halsbandet med massa fjädrar är från FH & jag är tok kär i det : )

Fick en finis ring av mamma från hennes gamla tider!

Samt en random klocka som pappa köpte till henne i New York.

& min fina vän gav mig detta dekorationshjärtat! LOVE IT.

Samt denna snygga ring : D som hon även köpte likadan till sig själv, haha!

& favoritkexen! mmmmh, smaskar på dem nu.

fredag 28 januari 2011

Mmmh da da la la



sorry, ikväll kör vi! lite kvickt fixat. drar till sötis diana nu & dricker med fina vänner på nöjeshuset, vad gör det när jag ska upp vid 4a & jobba imorgon liksom? justdet! puss

Shut up, and sleep with me!


Hej!
Är det bara jag, eller har hela denna dagen gått så sjukt segt? fyfan, trodde aldrig jag skulle komma från jobbet. seriöst. men skönt att komma därifrån sen!
Mötte uppa finaste Anki för en fika på Fenix, fick superfina presenter & så snackades det en hel del : ) mycket trevlig eftermiddag minsann! Hur kan man ha en sån fin vän? Hon vet precis vad jag vill ha, vi känner verkligen varandra! Hon är sån fin vänskap, en vänskap jag aldrig vill förlora!

Nu ligger jag & snorar, hostar, kollar på webb tv & messar. Galet. Idag har jag inte haft någon röst, nej. Första 2timmarna kunde jag inte ens prata på jobbet idag, ja jag blev ganska mobbad av alla. Stackars mig! Nu låter jag mer som en hes 12 årig pojke i puberteten som har rökt sen födslen, typ. hah ni fattar?
Ska visa er bilderna från igår samt presenterna från idag snart! Ska bara kolla lite webb & slappna av. Ikväll, då ni.

torsdag 27 januari 2011

Rip min vänstra näsvinge

Okej, nu har jag snytit sönder min näsa : ( inte skönt, inte alls. Det gör ont, det svider, det dunkar, det är illrött & ser ut som en clown typ. *cry*. Vill inte vara sjukis, kan knappt prata längre heller, försöker sitta & sjunga med till låtarna men icke! Dock är det fruktansvärt kul att vara lite hes, gillar't.
Nu skall jag hitta en fin silverkedja till mitt nya "konfirmations halsband" ja alltså fick nytt konfirmations halsband av mamma idag, även om det var typ 4-5 år sedan jag konfirmerades så var mitt kors väldigt fult efter några vändor kring min hals, så köpte nytt & fint litet kors idag! love it.
Skulle egentligen ha ätit, men är för lat för att göra någon effort. Har däremot orkat ta fram kläderna inför morgondagen, fin fredag på jobbet är bara allmänt nice liksom! måste ta i.
Nehepp, ska ju upp 4.10 imorgon så tänkte somna in till Alice in wonderland! love it.
GODNATT

Ring på beställning

Godkväll!
Gick upp 4.14 & duschade & åkte till jobbet. Jo jag jobbade idag, men höll på att sprängas. Mår fortfarande crappy men har ingen feber så wattahell. dog nästan lite när jag hörde mitt namn en jävla miljon gånger, sen att jag blev instängd i blåsrummet kan diskuteras.......
Efter jobbet drog mamma & jag till FH, besökte Anki samt handlade en skjorta & halsband, visar en annan dag! Därefter åkte vi till Ur&Guld. Köpte present till mormor som fyllde 73år igår! Grattis! Jag beställde även ring, så jävla fin. Får dock vänta på att den ska fixas, så får den någon gång nästa vecka! can't wait.
Sen åkte vi hem & käka, hämtade Henke & drog till mormor & morfar. Åt semlor & chattade lite, fixade morfars nya mobil osv. Kom hem därifrån tio i åtta. Så är helt slut nu.
Måste välja fram kläder till morgondagen, det vankas finfredag på jobbet! Awesome!
Puss på er finingar.

onsdag 26 januari 2011

Godnatt

Godkväll!
Mammas party var bara drygt, men 2 vattenflaskor rikare yiha!
nej men tror det var drygt med tanke på att jag inte alls mår bra : ( tur att jag inte har någon feber i alla fall. var nyss nere i centrum & hämtade en liten människa så ska äntligen få sova nu! Skönt. tur också att dum & dummare går på 5an nu ; ) love it. hur bra är inte den liksom?
Puss & godnatt på er, hoppas på att kunna arbeta imorgon!

Party


En jävligt trött (&varm igen) Issa. Håret uppsatt, no make & lite kläder. ser halvt mänsklig ut men får duga kvällen till ära. Mår yttligare ett snäpp bättre än i morse : ) skönt.
får äta dumlekakor & frallor så kanske ; ) sen att jag får umgås ett litet tag med min älskling ikväll gör saken mycket bättre : D hehe. puss, nu ska jag hinna se klart "Black Swan" innan mammas gäster kommer!

Musiktips

Nice. hell ye.

Movie time

Åh jag vill inte vara sjuk. det är så jävla tråkigt, har i alla fall laddat upp med massa filmer nu; Black Swan, Kick Ass, Knight And Day & The Chronicles Of Narina! sounds pretty good to me. så jävla lamt att kolla på det på datorn bara, måste fixa sladd! hehe. mamma ska ha party här hemma ikväll & jag måste fan piggna till lite tills dess tror jag, när mina vänner också kommer! i think, jaja hejdå.

Fin dag på jobbet igår, kaffe, cupcake & clementin. love it.

Staying in

Precis som jag nästan trodde. Är sjuk, askul.
Har sovit piss inatt, somnade runt 7 igår & vaknade helt panikslagen vid 11. käkade alvedon & somnade runt 12. vaknade tio i tre & mådde piss, svettades, yrsel, öron-huvud & hals värk. inte kul. så vid tio över fyra fick jag ta tempern osv, 38.6 tack. så fick stanna hemma idag. även om jag inte ville, händer ju så mycket idag : / har nyss ringt & avbokat min klipp tid...
men jag känner mig faktiskt bättre nu, så hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon!

tisdag 25 januari 2011

Döda min hals, snälla!

Alltså! vaknade upp helt okej fast med för lite sömn i kroppen.
men vad gör det? jag älskar väl att gå upp 04.23? jaja klart. jobbet gick bra i alla fall, en aning flummigt kanske. fick pyssla med elko på morgonen också! ägde. sen så var Anna & jag ganska crazy också men vad gör det? fick en supergod cupcake av Malin också, fyfan va gott. har en fin bild som jag inte orkar lägga över nu.
Efter jobbet drog mamma & jag direkt till gymmet, crazy. min hals har nämligen svullnat idag & det är fan inte kul, har så jävla ont. så bra Issa att träna tänkte jag.. & jag tog det inte försiktigt direkt heller... kanske inte så smart! kom hem för en halvtimme sen så tänkte duscha, äta mat, baka kakor, städa & däcka? jatack! puss

måndag 24 januari 2011

Musiktips

sådär mysig såhär på kvällskvisten" gonaaaaatt

Finaste Harry James Potter




Okej, Harry Potter 1-5 avklarat! ska se 6an nu med spänning hehehe. *längtar lite* ; ) haha så mysigt. tog faktiskt en powernap innan, så har duschat & ätit nu. ska klä på mig lite kläder & gosa ner mig! längtar lite tills på torsdag då vi ska se Never Ending Story! för huuur bra är inte den liksom? eh jo. nu ska jag sova! puss

1.42 HP on my hand 630

Okej, dagen idag gick sjukt snabbt! synade med Malin, laddade, gjorde LEAN, byggde, allt. det var awesome, hehe. sen var det missförstånd på hemvägen så fick köra fram & tillbaka till jobbet 2 gånger. åh. människor alltså.
så kom hem kvart i tre, åh. jag är hungrig så ska fixa något & sedan krypa ner & joina Harry. underbart. tur att jag fick behålla Tims raggisar tills på tordag, älskar dom! världens skönaste sockar helt klart! måste hitta massa kläder så jag inte fryser ihjäl. usch vill verkligen inte bli sjuk : ( men lär somna snart (a) hehe. hörs senare!

söndag 23 januari 2011

Humör just nu

känner mig ganska crappy nu, måste göra något åt det!! nu.
jag vill inte direkt vara så som jag var i torsdags, inte coolt mot arbetskamraterna, så jag får bita ihop eller komma på en lösning av något slag! yes. men nu får jag ställa ifrån mig allt & spendera lite tid med Harry, godnatt på er!

Love isn't an act, faith isn't a building

"Livet kan va svårt men jag svär det är ba o spela på,
våra minnen det är allt vi kommer leva på.
Jag svär livet blir bättre när man vet vart man ska."

Ken Ring - Nu måste vi dra

Musiktips

tröttnar aldrig!

Skytten 23/1

Tur
Knappast någon vinst i spel idag.
Hälsa
Du bör ta det lugnt på morgonen för att samla kraft åt eftermiddagens aktiviteter. Hushållsarbete kan gott vänta ett tag.
Ekonomi
Din ekonomi ser lovande ut på lång sikt, men just nu händer det praktiskt taget ingenting.
Arbete
En överraskning skymtar fram. Kanske får du nu den chans du väntat på.
Kärlek
Kärleken och romantiken tycks vara levande i ditt liv. Du trivs med din partner och ni gör gärna saker tillsammans.
Relationer
Idag kan känna dig lite sällskapssjuk och tar gärna kontakt med nya människor för att slippa vara ensam.

OBS!! detta gäller inte alla skyttar, detta gäller enbart de som fyller när jag fyller, alltså 26/11 med tanke på att det är personliga horoskop, så kolla in ditt egna på hemsidan HÄR. puss!