måndag 28 februari 2011

Is it okay if I'm in love with your little brother instead?

Godmorgon!
Jobb only today. Har inte mycket mer att säga, mer än att MUSIC dekorationen i plåt är ny & ramen till fotot på mina fina! Have a nice day.

Slänger på mig nya tröjan idag också!

söndag 27 februari 2011

There's to much in my closet, but I've got some free space

tisha med budskap & oversize väst!svart tröja med transparent vid axlarna i rosa & mjuka beiga(?) chinos/haremOversize tishor med tryck & ränderfärgen heter TRIP & är en naturlig/ljusrosa nyans! love it.
nagellacket heter FATIMA, bredvid är MUS lipstic samlingen jag har nu än så länge fr.v.
CRUST - beige,
PRAIER - oranget,
SUMMER - rosa,
HAVANNA - mörkrött/lila,
TRIP - ljusrosa!

Maybe you gonna hear from me in the future.

fattar mig kort, kan inte skriva på datorn så värst bra.
gjorde kalmar igår efter jobbet, hittade många fina grejer.
supernöjd.
spenderade kvällen inne i min säng svintrött. får se om jag drar mig till gymmet idag.
jag har en olidlig smärta : (

fredag 25 februari 2011

Giving you a bitch-slap

känsla - förvirrad & fruktansvärt irriterad. fyfan. människor, tjejer. Jobbet gick fort, agerade städerska, gymmade med mamma & skåning, åt smörgåstårta till BB. näsblod, skoskav. helosan. trötthet, behov av godis eller nått. Ska dressa om, äta kvällsmiddag med hela familjen + skåning & sedan sova! imorgon = jobb, 4.30-10.30. fin fredag. ps. vill ni se snusk, kolla BB ikväll! ds.

nya klockor från veckan! ÄLSKAR färgerna, tänka sig till sommarn,
brunt, färgglatt, lycka. & nej den är inte redigerad bilden!

torsdag 24 februari 2011

My sweetes thing

Legat sjuk. Min hand/arm fortsätter domna bort, sakta men säkert.
Eftermiddag - bb, rena rama rolf, sms, sängliggandes, promenad med mor, läsning om pappas sjukdom, apoteket & tanka bilen. fyfan. Dock måste jag säga att min finaste finaste vän Ankica var på besök & gav mig denna underbara tröja som ni ser nedanför. Dö-kär i den, & kommer från KanDee. Tack hjärtat!
Nu ska jag montera ner en bokhylla & hjälpa mamma! ha de bra.

Min kärlek till er JJL

Jag har fått frågor om min tatuering, vad den står för osv! Självklart gör man en tatuering för att den ska stå för någonting eller liknande! Själva noten är egendesignad av mig därav "vågen". På vanliga noten så är den rak. Så det är min design.
Sedan så står själva noten för sig för min passion till musik, hur glad musik gör mig & konsten i musik. Det är fina grejer.
Det knepiga bakom, som ingen fattar, det är det "gömda" i noten. Alltså meningen för min familj.
Som jag lite halvdant visat på bilden nedan så står "fjongarna" JJ för Jörgen & Jonathan, min pappa & min bror, vänder man lite så ser man att "vågen" & ena sidan bildar ett L, för min mamma, som skriver sina L så. & tillsist, "vågen" är ett I som står för mig.
Där har ni en krånglig förklaring till min tatuering. Hoppas ni fattar bättre med bilden : )

Jörgen Jonathan Liselotte Isabelle

onsdag 23 februari 2011

Fascination ends, here we go again

onsdag. jobbet gick fort. billie the vision var där - nice. fackmöte i 2h tillsammans med skagen baguette & någon brownie kaka. tarmbesvär som senare ledde till kraftig näsblödning. paket på posten. fosterställning. ett ommöblerat rum med harmonisk känsla. malmö resa bokad. finally.
ikväll ska jag köpa öronhängen, skjutsa henke & goggo till stationen där de far till GBG eftersom henke ska fotograferas som modell. kul. nu: stylisterna i fosterställning. yes. ciao bitches.

bild: 3 olika ögonfransar, kinesisk drake-ring,
eiffeltornet ring, ögonskuggor i olika nyanser av brunt, grått & beigt.

tisdag 22 februari 2011

Jag är nästan där...

im alive. livet är fint, trots att jag är sjuk. har besök av en söt skåning. hade en fruktansvärt bra lördag. har dansat sönder min rygg i limbo & "knäckt" den. min tatuering är fin. jag har bytt header. jag har köpt grymt fina grejer, både i Kalmar & på nätet. mer uppdatering än detta kommer det inte bli. en gång om dagen. maybe. au revoir. livet är fint. puss.


Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen
Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat
Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka

fredag 18 februari 2011

Nu får det vara nog!

Okej, efters0m folk klagar "anonymt" & håller på hela tiden så varför håller ni på att läsa min blogg? : ) seriöst? Om ni ändå bara ska klaga, varför inte bara strunta i att läsa? Herregud.
Det är patetiskt av er, faktiskt.

Så ah, jag blogg pausar lite, har för ont i min arm för att kunna blogga också! Så får se om det blir operation, men imorgon är det tatuering, 20års fester, shopping mm. Synd att ni missar allt.

Au revoir "läsare". En upprörd bloggare är aldrig rolig att följa så...
Om ni vill, så kör vi lite frågestund? Aldrig haft, så får se om ni nappar? Ja vi kör en frågestund i denna bloggpaus. Jag kan lova att den inte kommer vara allt för länge, men vi får se!

Tja.

Godmorgon

HEhe, trött tjej med sömnproblem! Men nog om det, snart åker jag fan till doktorn,...

Idag blir det fruktansvärt lugnt : ) ska gymma om en timme typ sen städa! hehe.
Fast nu ska jag minsann kolla på stylisterna som jag missat i veckan! puss

torsdag 17 februari 2011

♫ Musiktips

Det är sällan Those Dancing Days misslyckas! fyfan var bra!

Är det nån där?


Förlåt you guys men what to do?
Arbetet tar upp grymt mycket tid tyvärr & jag är helt slut. Inte nog med det så har jag fått något spooky, helst vill jag amputera. Men ni har redan hört mig klaga ett antal gånger, även om detta är värre & kräver operation så skiter jag i att dra upp det. Jag orkar inte beklaga mig : ) men illa är det, & med tanke på det lite så kan jag knappt blogga heller...
Jag längtar till helgen då jag äntligen kan släppa loss lite ; ) ikväll blir det nog Tim efter jobbet, sen på fredag ska jag fan ta det ruskigt lugnt, lördag blir det tatuering - 24års kalas - 20 års x2 fest & ah! söndag tränar jag eller sover jag! vi får se. haha. Men nu måste jag sminka mig!
F

onsdag 16 februari 2011

Fuckarias

Oj, sov till kvart över 11. Duschade, åt & nu ska jag åka till jobbet.
Hehe. Sorry guys! drar nått när jag kommer hem. Ciao.

tisdag 15 februari 2011

Music makes me loose control

Åhhåhå tänka sig vad jag hittade på Spotify: Lars Eriksson - Rejected Love
Fyfan vad jag har väntat på den, ni vet hans egna låt i idol. Åh. så fin.

När ni ändå är på G, checka in Veronica Maggio - Jag kommer. Så sjukt bra.
Puss på er

Onödigt

Okej peeps! Idag var jag riktigt sur, jävla morgonhumör! Så gymmet gick lite halvdant, men jag kirrade ändå en timme, nu däremot har jag avnjutit sista avsnitten av HIMYM so 4. Buhu. Samt en kryddig kycklinggryta! Har även bränt några skivor, hehe. Ska väl snart ner & packa min mat samt ta ner handdukarna! Jaja.
Men igår hörrni! Då kom minsann min finaste vän Ankica till jobbet, gissa om jag blev glad? & ännu bättre blev det när hon hade med sig ett fint paket med en tunika & ett berlock armband, & tillsist kakor : D så fikade lite med henne& snackade! Så jävla nice. Annars var jobbet otroligt segt igår. Blä. Får sitta själv hela veckan : ( men vad gör man inte för Elko? Jajaemn.
Puss på er

Brände skivor & poserade!

Sen kom jag på att skivorna fick heta Barney Stinson & Ted Mosby (L) kärlek.

måndag 14 februari 2011

Happy Valentines Day

Hej på er! Steg upp vid 10 tiden idag helt utvilad, så skönt! Hade ascool dröm, men eftersom det var så cool så behåller jag den för mig själv! hehe. Har bara chillat galet & fått lite alla hjärtans dag presenter! Ett halsband & ett kort. Hehe sååå fint. Nu ska jag strax dra till jobbet, så ni får ha en otroligt fin dag! Så skickar jag med en liten valentines kiss!

Halsbandet, åh älskar det. Mitt stjärntecken!

söndag 13 februari 2011

Sova

Godkväll!
Har kollat på Solsidan & ätit vaniljpannacotta med bär tillsammans med familjen nu ikväll! Struntar i kläderna & tar det imorgon istället! Så nu bäddar jag ner mig i sängen tillsammans med Ted & Barney & nymålade naglar. Ibland gillar jag att jobba eftermiddag, ingen ångest på söndagarna! hehe.


nya bilen kanske?

Några små kamera bilder från gårdagen


Joel, Madde, Niklas & Carro lite.

Tårta!

"Jag är en jävel på kärlek"

Gamla högstadieminnen från "Bad Case Of Loving You"

Födelsedagsbarnet med Geisha choklad!

When you party, do it right

(OBS! Långt inlägg)
Okej, nu är jag lite back on track igen! bara lite, har städat sönder här hemma, dammsugit hela övervåningen + mitt rum & garderoben! Puh. Även dammat hela mitt rum & pappas arbetsplats, dragit om sladdar i rummet & gjort om lite! Det enda som är kvar är att lägga in nytvättade kläder i garderoben : ) mellan dessa varv har jag glott galet mycket på HIMYM, älskar det!

Igår! Jag jobbade ju som sagt, & fyfan. Skulle åka hem & sova var det tänkt, men med all energi jag hade så var jag sugen på annat! Hängde på mamma & pappa till Tingsryd. Mycket trevligt, kollade på bilar med pappa, han var sugen på en porsche & jag på någon annan fin liten bil. Men vi får se, vi ska fundera på det : ) Därefter åkte vi till Börjes där vi tog en räksmörgås & shoppade lite! ytterst lite.
Åkte hem & skulle lägga mig lite, klockan var runt tjugo över 3. Ligger & halvslappar, då får jag flyga upp & köra & hämta Dosan i Lindås : ) Hem hit & börja fixa sig tillsammans med en redbull/jäger drink. Sen till Diana runt 6, så mysigt att hon blev så överglad av presenterna : )
Sen droppade allt annat folk in & tillslut satt vi 11st runt bordet & spelade snurra shot! Sjukt trevligt, avslutade förfesten med allsång till gamla låtar hoppandes & studsandes i soffan, på golvet & på barstolar! Underbart. Sen åkte vi vidare mot Amigo, var väl lite lite folk men vi trivdes : )
Kvällen avslutades dock väldigt dimmigt, slagsmål hit & dit, min armbåde upptryckt mot en tegelvägg & samtal hit & dit, rykten, flickvän, ett år gammal händelse... kaos! Så sket i allt detdär & drog till repan med Bille & Didde samt Anki & Dosan som fortfarande var kvar i svängarna! Var proppfullt där, så drog till Ettans & köpte pommes & stötte på en livscoatch (?). Ja jisses, därefter gick vi tillbaka & dansade lite till Tim & Johan, men upptäckte kort därefter att det var lame, så drog mot Ankis, men då kom min vita riddare & körde hem mig : ) så skönt.

Ja alltså, det var "a hell of a night" men fan va kul jag hade : D så sjukt bra. Såna jävla underbara kompisar, alltid. Speciellt alla återföreningar! & idag mår jag faktiskt hyffsat bra ändå, & armbågen är chill. Ska visa er lite mobil bilder senare, & ja, jag bombade facebook rätt rejält med bilder igår, haha! Ja alltså hur har jag kunnat leva utan internet i mobilen? Haha.

Hej

Internet funkade inte igår, & det var en riktig fullspäckad dag! från 04 på morgonen till 03 på kvällen. That's my day, det som hände däremellan? Ja det är fan drama drama drama. Känner på mig att en käftsmäll är på G. Men vafan? Det var ju faktiskt inte bara mitt fel, för ett år sedan...
Jag ska berätta om en kalas bra kväll lite senare idag! Måste äta mat & chilla. Haha.
Jag återkommer!

fredag 11 februari 2011

Musiktips

Brände en skiva till bilen igår med låtar jag har på iTunes, & ja, de är lite gamla men fyfan va bra de är! som denna, helt awesome, hehe. Like. Nu ska jag börja på 4e säsongen av HIMYM, usch = vafan jag måste typ beställa 5an också... haha typ. Godnatt på er!

Fin avslutning


Champagne afterwork här hemma nu med hela familjen : ) gött. Dock är det bara dom som har "afterwork" jag ska ju jobba imorgon också.. : ( buhu. nu ska jag dra mig uppåt & kolla mina fina avsnitt & avnjuta min champagne & marabou mango! hörs.

Fredag

Okej, ganska dryg dag med vädret osv. Jobbet gick snabbt & det hanns med mycket faktiskt.
Drog till gymmet direkt efter & tränade galet, så jävla skönt.
Sen köpte jag presenter till Diana som fyllde 20 år igår : D GRATTIS SÖTIS igen!
Ligger fortfarande i badrocken under täcket & kollar på HIMYM, så jävla bra! seriöst säsong 3 är lätt bäst hittills. Ska ner & äta mat nu, har inte ätit sen 12 så magen kurrar lite, & efter ett träningspass blir de inte bättre ; ) Ikväll tar jag det fruktansvärt lugnt, lite mys med familjen typ. Ska nämligen jobba imorgon o5-11, känns lite, men ah! Jag gillar det, typ. Lite extra pengar i kistan är nice, så ska veeeerkligen sova på dirren när jag kommer hem sen efter så jag orkar festa heeela natten sen : D åh can't wait. Puss på er, måste äta!

torsdag 10 februari 2011

Möte/utbildning

Hey you guys!
Som ni såg nedanför så fick jag mina paket idag, *lycklig tjej*. Så slängde mig i sängen & drog igång HIMYM, underbart, ska börja på andra skivan nu ; ) sen så ringde jag lite samtal, messade lite & brände en skiva till bilen. Hur underbart? hehe.
Jobbet gick väl bra också, lite drygt bara. Men hade ett möte/en utbildning vid 1 till tjugo i 2, sen hade Anna & jag ett snack med chefen efter, så ah! det var chill : )
Struntade i träningen idag också, mår inte så bra, har som pricken över i:et också, fått utslag på min handled, ser ut som 7 stora myggbett som är stenhårda! de måste BORT. NU NU NU. klia...
Ska smörja sönder min handled nu & äta kvällsmat, and then im gonna.... wait for it..... watch HIMYM! awesome.
Ska försöka hinna med ett musiktips också! just for you.

Lite bilder från veckan från mobilen


Idag:
Fick minsann jädra mycket post! innehållande, 2 dvd-boxar, 2 armband & en mobil översikt från Telenor.

Igår:
Fick semlor på jobbet efter mötet. Säger bara STHLM.

Tisdags:
Åt ju banan & choklad i ugn. mums.

Testade också på nya Mango chokladen (delicious)

Självklart gymmade jag med mamma!

Måndag:
Besökte min bror lite sådär på jobbet.

Söndag:
Fick hem mina vattenflaskor & mini burk ; ) love it. heheh. Kan ju tillägga att längst ner på den rosa så kan man lägga nycklar & pengar ; ) perfa.

onsdag 9 februari 2011

Musiktips

Underbart! Åh vad jag älskar musik, ja nu är jag trött som tusan efter allt städande & monterande osv. Ska krypa ner under det nya påslakanet & sova! Godnatt.

Nya möbler till rummet!


först. ett så jävla snyggt "nyckel skåp till hallen" faktiskt. Men när jag stod där i butiken så fick jag idéen att jag kunde ha den som halsbands förvaring så jag slipper ha dem hängandes på spikar bakom dörren... Så jävla snygg grej dethär. Perfekt. love.

& en ny datorstol, älskar den, älskar materialet & designen. Köpte även till dynan som är otroligt mjuk : ) fruktansvärt skön stol! wohoo.

& så den röda lampan i fönstret, åh grymt snygg! heheheh.

& så tillsist alla grejer tillsammans, älskar allt allt allt, & detta gick bara på dryga 800:-, så sjukt billigt : ) hehe. Jaja nu måste jag käka, har inte käkat sen jobbet... Puss sen ska jag byta sängkläder, fiiiin dag!

I say, you don't know. You say, you don't know. I say, take me out!

Goddag : D
Idag är jag minsann på bra humör! faktiskt. Fint väder = bra humör inte sant?
Är fruktansvärt naturlig idag, no make up som ni kan se på bilderna, ser ganska lustig ut men vafan, vem bryr sig? Ni får också skymta mina ögonbryn som inte är imålade eller nått : D you gotta love bryn färgning! haha. Håret också ja, klippte ju av det lite! Jajaja, ointressant?
& ps, fick inte mina boxar idag heller!!!?! wtf : ( blir ledsen, imorgon MÅSTE dom komma!
Nu ska jag tröstshoppa nere på MS, Hämt Möbler & kanske FH, måste prata med Anki så ah.
HEJDÅ.

tisdag 8 februari 2011

♫ Musiktips

Kanske lite bra? : ) mhm! speciellt början, heh. Har ätit mint choklad i banan i ugn nu med mamma samt kollat på Sofias Änglar. SOVA. puss

Aftonbladet

Ojsan, har verkligen inte haft någon blogg-lust idag (har fortfarande inte det)
Händer ju dessutom inte allt för mycket nu heller... hehe.
Jag jobbar på & detta var nog fan den värsta dagen på länge, fyfan va jobbiga tisdagar är! usch.
Ville bara hem & dra täcket över huvudet, hade sån magvärk på morgonen också, ja fy! men som sagt, jag har ett löfte, ett löfte som jag skall hålla. Yihoo?
Så annars då? Jo, jag har gymmat idag, tog nästan död på mig med tanke på att jag hade sån träningsvärk sen i söndags... hehe. Men fan va skönt det är. Love it. Svveett i mitt hjärta.
Sen drog vi till affären, ska äta något gott ikväll, om min mage tillåter vill säga. Känner mig fruktansvärt lustig : (
Mina sår på fingrarna har läkt fint & ser numera ut som ärr från en brännskada, yay. Ömsar skinn som en orm nu också. Bra bit på vägen i alla fall.
Nu ska jag fortsätta lyssna på finaste SF, måla om mina naglar, smörja in mig med diverse hudprodukter & dra täcket över huvudet & smygtitta på Top Model.
& ps, mina boxar kom inte idag.... :'( :'( xemo!
men en nice sak idag var att jag satt & läste igenom aftonbladet, min mail & facebook när jag satt på motionscykeln, haha! fruktansvärt bra grej min mobil alltså.
Hejdå

måndag 7 februari 2011

Jag slutar aldrig förvånas över männsikor, även om jag redan borde lärt mig...

Har en dålig dag, back to depp mode and bed! fyfan....
hoppas det blir kul på lördag i alla fall..? nä hejdå.
(gammal bild, men samma uttryck - förvirrad)

Religiösa tider?

Howdi cowboys!
Jobbet gick snabbt idag, men min huvudvärk kändes av : ( jag orkar inte. Anywho så drog mamma & jag & handlade oså, chill ni vet. Drog även till FH & köpte träningsbyxor.
Fick förresten en kommentar av Malin förra veckan: "Issa jag vet vem du kan bli tillsammans med, Gud, jag hörde nyss på radion att The Ark gjorde slut med honom..." hmmmmmmm kul Malin. Haha ja vi har lite dö humor! På tal om Jesus, jag beställde nyss dessa (nedanför) populära träarmband med religiösa brickor. Hur jävla snygga är inte dom liksom? Jävligt många kändisar som har dom också tydligen, Bella i Twilight, vår Drottning etc. ni fattar. hehe.
nu ska jag äta en kitkat (som egentligen skulle va till Anki men hon jobbade inte så varför ska den bara ligga här?) & kolla lite på HIMYM, coola ner mig lite så att säga!

söndag 6 februari 2011

Sleep tight

Okej, nu har jag mamma & pappa delat ut alla grejer samt kollat in dagens avsnitt av Solsidan, haha ganska kul. Nu däremot ska jag krypa ner under täcket & kolla på film eller någon serie, måste försöka somna tidigt... Ska ta & leta upp någon ostbåge också ; ) gött.
Vi hörs imorgon, & sov gott för det ska bannemej jag & min drömfångare göra. :*

"Klick, klick, klick, buy"


Hehe klickade hem båda säsongerna nu! Vet ju att det tar drygt en vecka att kolla klart på en hel säsong så varför inte ta 2 med en gång? & ja, jag har väl ett litet slags beroende : ) men vem gillar inte HIMYM liksom? hehe.
Nu har jag i alla fall färgat mina bryn, fräscht att se lite mörkare ut, men jag sviker inte ifyllningen vid sminkning för det ; ) never! Finns inget snyggare än ett par snygga ögonbryn.
Har även sprayat mitt hår med världens bästa spray, jag lovar! ska ta kort på det en dag & tipsa er. Man sprayar efter dusch när håret är tovigt & jobbigt. Det reder ut, ger håret en helt ny glans (galet glansigt) & luktar fruktansvärt gott. Åhå är kär i det. mitt hår är kär i det.
nu däremot ska jag städa vidare & smygkolla på Shear Genius! Ska även hämta mina nya vattenflaskor! visar senare! puss

Gymmet

Goddag!
Blev väckt av mina föräldrar vid 12... lol men ah lika bra, vet att jag aldrig kommer somna ikväll ändå : ( it sucks!
Drog i alla fall till simhallen med mamma & pappa, jag & mamma på gymmet & pappa i basängen : ) haha. Var jävligt lugnt & skönt där idag, körde rätt nice! hehe. gillar't. Sen åkte vi till Lindås & beställde pizza (a) haha jo jag vet. Men fan va gott det var, känns bra att äta något sånt när man vet att man precis tränat! faktiskt.
Så nu ska jag beställa lite från internet samt kolla på OTH som tydligen går på tv (?) trodde de hade slutat sändas men men haha! trevligt är det i alla fall. Så jag återkommer strax!

En vända till Huvudhult & tillbaka

heej peeeps!
nej sånt bra humör är jag inte på, var & hämta mamma, pappa, Gunita & Lars nyss. Så kom precis in, oj vad man märker att man inte kört med växelspak på länge ; ) hehe. Nej men fan va halt det var : S inte okej. Så nu ikväll har jag kollat in alla Stylisterna avsnitten på webben & tänkte somna lite till HIMYM, typ börja om på första säsongen (a) skämtåsido. Ska nog ta & klicka hem nästa... Right now, först måste jag bara kolla in min internetbank & se om det tillåter. Haha.
Fast måste äta, den där smörgåstårtan var inte så värst god så har inte fått i mig något. usch.
puss & godnattis på er! or whatever

lördag 5 februari 2011

Jag har tråkigt

1. Vad är klockan: 22.00

2. Vilket namn står det på ditt födelsebevis: Isabelle Jenny Sofie Melkersson

3. Smeknamn: Issa, Isa, Belli.

4. Vad heter dina föräldrar: Liselotte & Jörgen

5. Antal ljus på din senaste tårta: Minns ej

6. Husdjur: Inga

7. Hårfärg: Ljusbrunt, eller mörkbrunt med blonda slingor

8. Favoritfärg: Svart

9. Piercing: Öronen & i strängen under tungan

10. Tatueringar: Snart... mycket snart.

11. Födelseort: Kalmar

12. Bostadsort: Emmaboda ftw

13. Nuvarande bostad: Emmaboda ; )

14. Har du varit kär: Njae, tror inte det minsann

15. Har du varit i några andra värlsdelar: Nope

16. Har du varit med om en bilkrasch: Yes

17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4 you know

18. Kaffe eller glass: Är det okej att välja båda?

19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur

20. Salladsdressing: Den vita dippsåsen jag har nere i skåpet,

21. Färg på strumporna: Som mänskligt skinn

22. Lyckotal: 9, 12

23. Favoritfilm: Hm, det finns många skulle nog inte kunna välja.

24. Favoritcitat ur en film: "When I get sick, I stop being sick and get awesome instead" - How I Met Your Mother

25. Bästa semestern: Kroatien eller Göteborg med Anki, har en hel del fina med familjen också

26. Favoritmat: Baconröra eller tacos, booyah

27. Bästa veckodagen: Typ fredag

28. Senaste låt du hörde: "I Am A Vulcano"

29. Tandkräm: Vad vet jag?

30. Favorit TV-program: Halv Åtta Hos Mig

31. Favoritrestaurang: Olika, helst med sushi eller kina eller Bee i GBG

32. Favoritblommor: Rosor

33. Tycker inte om: Mycket ; )

34. Sport att titta på: Fotboll

35. Snabbmatrestaurang: McD kanske, eller Thai i Emmaboda

36. Senaste sjukhusvistelse: Nae minns inte

37. Favoritdricka: Laktosfri mjölk

38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Lol, baby rosa & baby gul

39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: 1

40. Var är du om 10 år: Någonstans utanför Emmaboda & Nybro förfasen

41. Vem fick du senast e-mail från: Någon bartender skola

42. Är du dömd för något brott: Nope

43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Något nice

44. Vad gör du när du är uttråkad: Pysslar & gräver fram idéer

45. Fras/ord du använder (för) ofta: Awesome, ellerhur, nice (?)

46. Vän som bor längst från dig: Emma Sundberg, komiskt eftersom vi nästan bodde grannar innan
47. Vad retar du dig på: Störiga människor, "vänner" som går bakom ryggen & folk som hostar

48. Det bästa du vet: Att sova

49. Läggdags: Jämna veckor = 20 Ojämna = 01

50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: Varför svara på detta?

51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Fortfarande, varför svara?

52. Vad är klockan: 22:11

53. Favorit beatle: Huh?

54. Favoritlek: Rött eller Svart : D

55. Favoritfilmmusik: Festival

56. Skostorlek: 37/38

57. Syskon: Finaste Jonathan

58. Favoritpålägg: Pepparsalami

59. Om du skulle skänka bort pengar: Troligen något som har med caner att göra

60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Solsken

61. Bästa bok du läst: Bingo Rimers självbiografi

62. Är du internetberoende: Mm, visst

63. Favoritdjur: Fisk

64. Gillar du snö: Helt okej

65. Favoritglass: Ben & Jerry's

66. När köpte du något åt dig själv sist: Yesterday

67. Är du långsint: Nja, nej/ja

68. Favoritgrupp/artist: Jag hoppar, La Roux, Daniel Adams-Ray, kan rabbla, men jag håller mig knappast aldrig till just en!

69. Vilken är din bästa egenskap: Kanske omtänksam liksom?

70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Fixa fast jobb eller dra utomlands & äga

71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: Får fundera på det

72. Vad gör du: Kollar på Freaky Friday

73. Mest intressanta stad du varit i: Vetifan

74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Pungråttorna i Ice Age

75. Vad fascinerar dig hos andra människor: Personlig utstråling angående humor & energi

76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Hmm, pojkvän, senaste "på-gången" var Nicke

77. Favoritgodis: Choklad

78. Spelar du nåt instrument: Nope

79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Fotboll

80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Fredrik Ljungberg

81. Vilken film såg du på bio senast: I taket lyser stjärnorna kanske?

82. Senaste köpa skiva: Daniel Adams-Ray

83: Roligaste konserten: The Bloody Beetroots -09 på Rassle med Dallas & Dosan

84. Bästa känslan: Sprudlande bubblande lycka hehe

85. Samlar du på något: Vet inte,

86. Isåfall vad: How i met your mother boxar kanske? ; )

87. Är du feminist: Nope

88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Gitarr

89. Favoritskiva: Cesears Palace

90. Bästa kompis: Fina Ankibaluba

91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: En i mängden

92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att listan aldrig tar slut

93. Favoritlåt: Right now, i am a vulcano

95. Har du en mobiltelefon: Ohyeah

96. Vem är du kär i just nu: Mattias

97. Vad är det vackraste som finns: Familjen

98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Paris eller London eller Kina

99. Är du homo- eller bisexuell: Hehe nej usch

100. Vad är klockan nu när du är klar: 22:21



hur snygg? melodifestivalen sög. nu freaky friday. puss

Fina mobilbilder, nu -> Melodian

Mamma hade köpt hem smörgåstårta till mig eftersom jag suger på att laga mat... hehehh. & så dagens outfit (?) tjocka mjukiströjan & uppsatt hår! hehe love it. (ja, okej jag måste tvätta spegeln)
hand 1, mitt utslag på det värsta fingret börjar sakta men säkert försvinna : D (yay) & hand 2 syns inget på längre typ, men däremot ser ni min fina nya ring (älskar den) äkta silver med svarta stenar!! mitt nya nagellack är det också, trodde det skulle va mer brunt, men är snarare mörkrött, dock ska jag måla ett lager till så de blir som på hand 2's pekfinger : D haha.

SÅÅÅ, ganska bra kvalité ellerhur? jag är riktigt nöjd, jag menar hallå? mobilkameror brukar vara suddiga som fan. hehe. nu ska jag ge melodifestivalen en chans & kika lite på det. puss

Musiktips

Hur mysig är inte Mike liksom?

Ganska crappy

Alltså gud vad dålig jag är på att uppdatera, men idag har jag skrivit över alla mobilnummer till dator, för nu jävla ska jag ha koll, ser jävligt nice ut. Har även tagit bort allt från gamla mobilen & fixat den till mamma, som jag fick hjälpa med att ändra på kontakterna, jävligt jobbigt. tur att hon inte är så poppis ; ) haha. sedan har jag skickat iväg mitt nummer till vissa personer i kontakterna, så blippade ganska mycket i mobilen, jag har bestämt träff med en fin person, jag har lagt över samtliga bilder & låtar till mobilen som jag måste ha, jag har helt enkelt varit en mobilnörd idag : D haha. ska försöka ta lite bilder med mobilen nu så ni kan få se hur bra bilder det blir, nästan lite bättre än min kamera... hehe det dåliga är dock att det inte är någon blixt : ( men i can survive?
sitter & degar ensam i min säng, mitt hus, tittandes på shrek 3. har ätit smörgåstårta & satt in viktiga papper i pärm. hur awesome?
som sagt, ska ta någon bild så ska jag visa! stay tuned!

Leave your boyfriend over there

Hej party people, sitter & chillar i sängen, vaknade tio över ett & det känns ju faktiskt helt okej ; ) like it. har kollat klart på andra säsongen nu på HIMYM : ( det betyder bara en sak... att jag nästan måste klicka hem 3an också.. hmm. hehe.
sitter & lyssnar på armand, nerkärad i honom, fast denna gång testar jag det på mobilen, grymt bra ljud & bild. älskar min mobil (L) idag får jag fixa den gamla så att den är redo för mamma! ska pyssla med annat också : D hehe. har inte mycket mer att säga . puss

fredag 4 februari 2011

Lovely day

Tja! Jag vet att uppdateringen varit lite dålig.
Men jag har pysslat med min mobil nu (a) lagt över en jävla massa nummer, fixat bilder, fixat & trixat helt enkelt. Nu har jag bara några saker jag inte fattar. Jaja.
Avslutar kvällen med yoggi, chips, 7up & HIMYM. love it. fin fredag, helt klart! älskar denna dag.
imorgon är det bara lördag & då ska jag försöka hinna med mer inlägg till er!
Lite musik kanske ; ) godnatt på er i alla fall. puss

Ledig dag = shopping

min nya mobil kärlek. blev inte den jag ville, men vafan, denna är skitbra! ny vart den också, så underbart. hihih. tackar verkligen mattias för all hjälp (a) & tack också för att du fyllde hela min påse med godis, notera hela! hehe. fast min är mörkblå, & inte svart som på bilden.
En söt gräddvit topp : )
Sjalar : D älskar dom!
Leopard klänning! : ) mmmh
Slapp tunn tisha med stor bröstficka!
Lite dåliga bilder, men tröjorna är likadana, supersköna, stora & underbara! mmh.
Stor mysig kofta tröja : ) älskar den.
2olika fjäderöronhängen : D
typ universums skönaste mössa någonsin (kärlek) & 2 nagellack svart & mörkbrunt, love them, nått nytt märke också!
& en liten musiknot i berlock : D
& tillsist en ny klocka : D älskar den & tyvärr gör inte bilden någon rättvisa : ( men men. jag är fan riktigt äckligt nöjd med min shopping idag : D mobilen åh. allt. underbar dag. tack för mig