torsdag 30 juni 2011

Känner du detsamma som mig?

Vi är förlorade jag och du, ingen av oss vågar tala ut. Ingen av oss säger vad vi känner, nu står vi här men vi är bara vänner. Finns inga vinnare i lekar för två, inga vinnare det är bara så. Och om allt skulle falla imon så vill jag veta att du visste hur jag kände det då.

Jobbat i värmen idag, gick hyffsat fort faktiskt! & när jag äntligen fick komma hem så spöregnade det så fick bli en inne dag! = möblera om rummet (svettigt som fan) & städa osv. Har skruvat som en idiot nu, är dead. Men har lugnat ner mig lite med True Blood, ååååh så grym säsong 3 är alltså.. Nu måste jag hoppa in i duschen eller något, need to feel fresh!


onsdag 29 juni 2011

Every teardrop is a waterfall

Hängde som sagt med dessa i några timmar nu! underbart är ordet. Tog en tur till McDonald's i Nybro & käkade glass, hängde & pratade. Sen en lite miniroadtrip haha! ja det kan vi väl kalla det. Gillar läget liksom, de roliga med bilden är att jag är svinkoncentrerad på att hålla mig på vägen samtidigt som jag asgarvar! haha kalas.
Gillar dessutom våra planer nu också hehe. Åh jag måste nog erkänna att jag gillar livet ganska mycket nu! Dessutom fick jag hem min klocka, som är sååååå jävla fin. Är sugen på en annan färg... men jag måste spara mina pengar inför kommande resor osv!
Nu hade jag tänka varva ner till musik, fläta håret & nöta ett eller två avsnitt av True Blood.
pusssss

Benny Benassi - Cinema (Skrillex Remix)

Har suttit med Tim hela dagen idag, & detta är det enda som vi lyssnat på, trallat på, nynnat & visslat på! haha. Den har minsann sagt satt sig, typiskt. Dock är den ju svinbra : )
Nu ska jag hämta mat lite snabbt, har varit på ärende & senare tar jag cabben till McD med tjejerna för att avnjuta en sommarglass! underbart.

tisdag 28 juni 2011

Taste of sun

Hej så att säga! Jag tittade aldrig på Mulan.... jag somnade! Sååå typiskt egentligen. Nu vet jag att jag inte kommer ur detta mönster.. Jag vill möblera men kommer svettas ihjäl, dessutom är klockan mycket. Fuck it. & helgen är planerad så!
Ush imorgon är det min tur att städa på jobbet & ah svinkul ju. Ska köra lite vampyr gos här nu & se om jag somnar? För igår var det minsann till klockan 2 jag låg & vred.
Bjussar på lite bilder från midsommar, tog inte så många men har betydligt fler.
Godnatt & puss.


Min bästa, lägger endast upp denna för att jag är lite småsugen på att pillipilla på ankis dubbelhaka.. haha!Midsommar-lussebullen! High five.& anki! Sådär såg vi ut om kvällarna, grönmålade!

Gissa vad jag gör nu?

Ja ovan ser ni min nya samling! en filmtajm box med tecknade filmer. asfint att somna till osv.
& såklart.... True Blood säsong 3, visserligen har jag redan sett den & så ju, men bara på amerikansk online tv med dåligt ljud/bild & ingen text. Mmmmmmmh! nu vill jag ha helg så jag kan nöta!!! men först ut: Mulan.

måndag 27 juni 2011

Everybody needs a friend

Hej alla fina : )
Fyfan, somnade runt 2 inatt så blev knappt 2h sömn. Kill me. Men jobbet gick faktiskt förvånansvärt bra måste jag erkänna. Att jag totaldeckade när jag kom hem är en annan femma.
Vaknade halv 8, drog & mötte upp Madde halv 9 & var ute med henne & Zack lite. Eller ah 1,5h typ. Mycket skönt! Välbehövligt. Blir kanske en tripp imorgon med ; )
La nyss lite småbeställningar eftersom det är såna sjuka reor överallt nu (!!!). Helt sick, & jag som är så fifflig som jag är hittar massa rabatter. hehe.
Ska gosa ner mig med nyduschad kropp i sängen & kolla lite Glee. Imorgon får jag förhoppningsvis hem True Blood boxen & det som jag beställde i lördags! yihuuu.
godnatt & ta hand om er.

Åh, sommarfavoriterna! Ett par wedge-pumps i mocka material & halva är ljus beige & andra mörkbeige! Älskar dom! & samma sak här, svinbilliga bara 189:-

En gul alldeles perfekt klocka till mig i sommar från Axcent! Är dökär i den, åååh. & ni ser ju priset? Denna kostar egentligen 598:- ca så vilket kap! finns i fler färger.

söndag 26 juni 2011

Sover

Säger godnatt, även om jag vet att jag inte kommer somna än!
Har nötat de 2 senaste avsnitten av Hellcats nu & ska fortsätta med Glee lite nu tillsammans med en marabou & ny bäddat i sängen. underbart avslut, att man ska upp tidigt imorgon & jobba, ah det är ju en annan sak! Så puss!

Lägger ny beställning

En ny suverän jacka : ) love it.
Superfint hårband med blommor : ) perfekt till sommaren.
Asgullig klänning!
& ännu en strandklänning ; )
Ögonskuggor i mängder! perfekt.
& 12pack pärlarmband : ) ääälska det! Tänka sig hur jävla billigt jag fick allt detta! crazy. 300:- sammanlagt. love hm.

lördag 25 juni 2011

Mange Makers - Fest Hos Mange (OFFICIAL VIDEO)

Förfest pepp!

Hey ho lets go

Fruktansvärt fin midsommar. Hemma runt halv 5 nästan. Ägde dansgolvet.
Idag kör vi igen, samma tid, samma plats, samma gegga! bara det att anki ska få ligga ikväll istället för att strula, & julia är nykter. själv ligger jag på samma nivå som igår, almost ninja.

torsdag 23 juni 2011

Thomas Stenström - Detsamma (official)

Grymt bra låt en torsdag förmiddag såhär! gilla gilla gilla.

Ta hand om dina läppar

Hej där.
Passet & dedär gick jättebra. eller inte bilden, hehe.
Blev lite shopping också & sen stress till arbetet. Gårdagen var ganska seg & sånt..
Idag hämtade jag ut mitt h&m paket : ) är nöjd, eller ah, klänningen var en aning för lång, men fixar det med skärp. yeeea. Var & handlade samt hälsade på skallepär på jobbet (anki).
hehehehe.
snart blir det jobb igen, men bara till halv 9 ; ) yippie. Ska dessutom käka kycklingtallrik också, asgött.
Ska nog ner & käka lunch nu med la familia. Kanske städa rummet lite också. hihi. nu pallar jag icke mer, har fått hem världens finaste väska också... love it.
ska förresten redan börja småfesta ikväll eftersom fina samra fyller år : ) cheers'

tisdag 21 juni 2011

Good fukin' morning

Som sagt, ska till polisen & fixa nytt pass idag!
Ska åka om en halvtimme & jag har varit vaken sen halv 7... kill me?
Jävla Jonathan. Så är redan klar & allting. Käkat, sminkat, kläder. Allt.
Ska ju bli svingött att jobba sen också... kommer jag va helt slut idag? Ja jag tror vi får ta en redbull på det alltså. Ha de nice

måndag 20 juni 2011

Moviemakin'

Godmorgon! Tog en sovmorgon idag, bara för att jag kan! Totalt underbart, sitter & sminkar mig samtidigt som jag kollar på Aristocats : D världsbäst! Kollade på "The Fighter" igår kväll också, jäkla bra film alltså, lite bättre än "Tron Legency". Tänkte jag skulle se vanliga "Tron" från 80-talet någon gång i veckan : ) Om 45min beger jag mig till arbetet igen, imorgon får jag ingen sovmorgon heller! Måste in till polisen osv i Kalmar. Så ah : ) trevlig dag!

Tur att det fanns en hunk man kunde kolla på i "Tron Legency" iallafall ; )

söndag 19 juni 2011

What Are Words?

Så grymt fin låt, har knappt slutat lyssna på den sen den kom. & det var ju ett tag sen.
Sorgligt, men fint! åhå.
Anywhere you are, I am near. Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see. How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be. If I was to leave when you need me most

What are words If you really don't mean them. When you say them
What are words If they're only for good times. Then they're torn
When it's love. Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away. They live on, even when we're gone

New directions


Som ni ser så har jag ändrat designen lite här.
Fresh.
Sitter/ligger & kollar på Tron Legency & har typ en halvtimme kvar, lite dryg men bra! dock lite lång. Så blir nog 3 av 5 sushi bitar. Ska fortsätta filmmaraton later.
Mamma bakar lussekatter & snart ska jag avnjuta en sådan, men bara en dock... resten är till midsommar... sure hope i can wait.
Back to the movie

H&M/Sale

Superfin långklänning att strossa omkring i på uteserveringar eller på ayia napa!
De där vita shortsen som är lite genomskinliga... vi får väl se.
En strandklänning i wannabe missoni mönster.. love it.
Hey ho, strandpjux! asgött med tyg så man inte får skav mellan tårna!

Awesome sunday


Ansiktsmask, förbättra på läppförstoringen, nymålade naglar, rengörande mask, choklad+apelsin juice, ögonbrynsfärgning! Kan man ha bättre söndag? NOPE.
Älskar att vara hemma själv på dagen. ÄLSKAR DET.
Hade dessutom en otroligt bra kväll igår med Madde & Anki, fantastiskt. Skönt att prata ut & framförallt att umgås med Madde igen! Du vet att vi alltid finns här för dig gumman : )
Ska snart sätta på en film & städa lite, har redan satt in alla papper i prämen heh. Orkar inte betala räkningar idag heller... eller kanske ska sätta in pengarna till midsommar. We'll see.
Återkommer om en stund med h&m beställningen : )

lördag 18 juni 2011

The armé

Goddagens! Blev väckt av en hel armé idag tror jag minsann. Vaknade av massa ljud, gick på toa & gick ner. Blev välkomnad av farmor, farfar, moster, henke, wilma & mamma & pappa! jisses. Så fick leka med wilma på morgonen, haha. sparka boll, måla naglar & äta jordgubbar.
Har nyss lagt en H&M beställning, ska fixa mig lite sen hämta anki, fortsättat ill ica, vidare till madde & sen hit igen. Blir myskväll med donnorna! awesome.

Här är förövrigt klänningen jag köpte igår!

Going to Ayia Napa for two weeks

BOKAT! Bokade nyss min resa till Ayia Napa med the gang : ) åker om 56 dar, fett. alltså mellan 12-26 aug. Suuuperr. Hotellet vi ska bo på heter Pavlinia & det är det som är på bilden. FEtt.
Åh can't wait alltså. Sååååå nu ska jag & min huvudvärk sova! pussss

fredag 17 juni 2011

Learn something about me

Jag igår!
Namn: Isabelle Melkersson
Piercingar: Ja, en i strängen under tungan!
Tatueringar: Ja, en musiknot på vänstra sidan på vänster handled.
Längd: 159-60 cm. Svinkort...
Skostorlek: 37/38
Hårfärg: Någon nyans av blont
Fräknar: Nope, men hade nog faktiskt velat ha en & annan
Önskar du att du bodde någon annanstans? Absolut!
Tycker du att du är attraktiv? Njae, ibland kanske.
Vilket schampo använder du? Något grönt, svinbra är de! Sunsilk by Francesca(?)
Vad är du rädd för? Spindlar, åska, döden, & en hel del annat.
Gillar du berg- och dalbanor? Ja! Mycket!

HEJ


Åh. Stressade sönder på jobbet igår, men ah. Min mage får ta skiten, satan vad den krabbar igen.
Resulterade till en dag från jobbet idag.
Igår tog VMG student så var på lite mottagningar, & dumt nog bestämde jag mig för att hänga med ut på vallen i kalmar. jisses. Men det var sådär, lite kul.
Slutade med att mamma fick komma & hämta oss vid 2. Var dead. Hade svinont i magen & huvudet, hade liksom vart uppe i 22h.
Idag fick jag vila ut & sen åkte mamma & jag till FH, hälsade på Anki & shoppade lite, fick med mig en fin långklänning, visar sen!
Fick också samtal från Amela nyss, boka resa!!! woho. Ska betala ikväll, hos Anki.
GÖTT MED UTLANDSRESA!! Fick nämligen beviljat igår från jobbet att jag får åka. Så 5 veckors semester, here i come!
Kul att åskan skrämde sönder mig så jag sträckte nacken... har lagat mat till mamma & mig & käkat nu, svingött. Tuuudels

onsdag 15 juni 2011

Where's my dress?

Brännbollen var sisådär, satt liksom brevid & kollade på samt skrattade åt bebis.
Hade trevligt sällskap i alla fall, gött att komma iväg lite också.
Nu är jag nuduschad & fresh! Ska påbörja projekt tygkasse-aweome. Samt kolla film.
Ska be mamma fläta håret också så det är loooockis imorgon, ska ju på studenter.
Eller jag ska ju jobba först... stress hej&hå. kom på att jag måste slänga iväg ett mess också.
Ha en fin kväll & morgondag : ) puss

Brännboll


Hola amigos!
Kom hem från jobbet för 45min sen typ! Jobbade över 3h (!!!) ush. Satt instängd i 11,5h idag.
Jisses, men det gick an ändå. Gött att sluta tidigare nästa torsdag liksom. värt,
Sitter & fixar mig lite nu, ska iväg på brännboll, eller ah, jag tittar på. Det började för en timme sen, men väntar på att anki ska höra av sig!
Kram

tisdag 14 juni 2011

Three little words


as söt grej jag fick av petersson : ) aaw!
Goddammit!
mitt skinn bara rinner av mig. usch så äckligt.
Ska göra flätor, brainstorma, måla om naglarna & däcka till en film nu.
godnatt på er! tomorrow is an hard day.

Art


Jag dog lite när jag fick se glaset, ett champagne glas av Åsa Jungnelius, som har gjort allt annat i min samling, läppstiftet, nagellacket & pussmunnarna!

Kunde inte hålla mig borta från glaset, en liten blå skål som får belysas!

åh, är nästan lite kär i detta kors halsband!

Ett långt silvrigt halsband med toffsar! Skall dock använda det som skärp. uuuursnyggt.

Söta rosetter, har i persikofärgat också men kände att detta var fint till blont ; )

yeeea, en clean orange väska! & guess what, jag har en idé! fett.

Örngott! haha orangea & svart. Tänk er en svart säng med oranget & lite vitt i.

& tillsist ett klockhalsband! perfekt på jobbet så man slipper ha armbandsur ibland : ) är i 2 färger på snöret också, antingen beige eller brunt!

Glas

Hola!
Var däckad igår, deal with it.
Idag har jag varit i Kosta med moster & mamma! Hittade många fina stuffisar, dessutom fick jag 2 paket på posten! lucky me. Svin bra ju.
Jag är övertrött & halvdöd, men ska dammsuga, byta lakan & hoppa in i duschen! SEN återkommer jag med bilder från shoppingen. Stay tuned.
& så skickar jag en slängpuss till anna & madde! :*

söndag 12 juni 2011


When your on an holiday, you can't find the words to say...


Nya filmer! Anna tipsade om Due Date, & vad jag läser om den så verkar den grym!! haha.
Det regnar köttbullar verkar mest bara för mysig, älskar tecknat, fick den för 9:- också.
Tillsist, The Challenge, svinbra. Älskade MK & Ashleys filmer innan! favorit i repris, 49:-


Okej, Ovan är de filmer jag beställde igår! Nått att mysa till i veckan.
Knight and day var fan svinbra, hejja! Nu ska jag däcka i sängen, eller försöka. Hatar förmiddag eftersom jag måste stiga upp tidigt.. Men det är ju lite brännboll på onsdag & studentfirande på torsdag så ah, i will survive i think.
Godnatt!

Den där matkoman

Neeeee, nu går jag officiellt i matkoma!
Ska måla tånaglarna...... & kolla på Knight And Day som har legat alldeles för länge på mitt deskope! ändring på det. Medan jag sover/vilar så får ni sukta lite extra efter Puck!! deal?

Changes in my room

Goddagens!
Jävla liv det var på gatan igår kväll/natt... trasiga brummande bilar & ett jävla liv.
Nya grannar...
Somnade i alla fall jävligt gött till "Dude, where's my car?" haha älskar den filmen.
Passade också på att beställa lite filmer, fick massvis med erbjudanden på cdon.
Idag blir det lika lugnt som igår, älskar att ta det lugnt har jag märkt.
Ska chilla lite, dammsuga, fixa kläderna i garderoben. Har faktiskt rensat bland mina skor idag också, blev en hel svart soppåse full (!!!). Jisses. Men inget depp där inte, det behövdes. haha!
Nu ska jag iväg & hämta thai mat till familjen : ) göttigt. puss

Ändrade på spegeln & tavlorna! Blev mycket mycket bättre. Fick till & med in en liten blomma! haha.Music dekoren fick ta plats på hyllan, mycket bättre!& så lite nagelpyssel hann jag med igår, zebra i lila! aweosme.

lördag 11 juni 2011

Musiktips

Detta måste va bland de finaste låtarna som finns... åh Björn ger mig massvis med barndomsminnen, denna får mig att tänka på pappa, min familj, mina fina vänner!
Åh, det är nästan för fint...

Kände att jag inte vaskat pengarna tillräckligt

Åh im in love! Älskar såna här stora fina glittrande ringar : ) denna var så perfekt att jag beställde en till mamma också, mmmh1
Åh rosa bling stenar! in love...

& tillsist dessa vackra sailor hängen. är sjukt sugen på en ankare tatuering, vad sägs om det ankica?