söndag 27 november 2011

Samlar min släkt med smörgåstårta

Asglad tjej som fått reda på att hon ska till Paris...
Nu taggar jag släktkalas istället, sista stoppet på denna födelsedag! fett.
har hälsat av min bror också, ännu en gång : ( hej.

lördag 26 november 2011

Wow, my friends are awesome

Trött tjeja på morgonen, eller okej, förmiddagen!
Hehehe fler trötta bruudar!
& alla presenterna, eller aa nästan : ) fyyfaan vilka underbara vänner man kan ha.. allt var så jävla bra, har sjukt mycket pengar att spendera på MUS, h&m, systemet & ut&penn. Fyfan det är alldeles för bra för att vara sant! : )
Haha tuffaste presenten ever!! didde som målat av mig, eftersom jag är så kort så räcker det med huvud & skor, sen har jag "oticon" stämplat i pannan (det är en kund på jobbet, en stor kund haha) sen står det LOLA! åh den är sååå himla fin denna tröjan! tacktackatack

20 years old!

Wow, jag fyller år idag? Känns liksom ingenting alls? Kanske för att det kändes som om det var igår jag fyllde år : ) haha! Kvällen var awesome, fick asmånga bra presenter. Hade dock huvudvärk exakt heeela kvällen så vid 4 fick jag dra mig hemåt, fan också! tog evigheter för mig att somna också : ( meeeeen todays my birthday så jag är sååå jävla nöjd : D
& det bästa av allt JAG SKA TILL PARIIIIIIS!!!!!!!!! anki gav mig en resa till paris i mars : D i fucking die! & till råga på att så SKA JAG TILL LONDON också! fyfaaaan va bra! men den presenten gav jag till anki : D fan va vi ska resa 2012 : D älskar 20års livet!!!
Bjuder på en bild från igår & min finaste present från mina föräldrar & farmor & farfar som jag fick imorse!!!!!!! loooove.

En till samlingen som ni kan se!!! : D det fiiiiina glaset med diamant & pussmärke! åh jag dör så vacker den är, åhåhåhå! Moi, Anki & Mathilda igår på festen : ) åhåhåå

fredag 25 november 2011

Preparing for the big party

En annan sida från oss! Ayia Napa när anki piercade sig under tungan & jag bytte min till vita kulor. Haha. Vi har minsann gjort mycket ihop & ikväll firar vi våra 20 år på jorden med massa underbart folk. Fylla ska det bli & ett plus är ju att vid 12, då är det min tur att fylla år : ) bland alla mina vänner : ) så underbar känsla. Snart får vi ta & fixa lokalen, this is gonna be awesome!

torsdag 24 november 2011

Min älskling fyller 20!

Grattis på födelsedagen mitt allt!! imorgon drar vi fetaste festen & snart är det min tur.
Men du har som sagt 2 dagar på dig att leka med mig som ditt lammkött. Det är okej, för jag älskar dig : ) looove!

onsdag 23 november 2011

You've got mail

nöjd tjej får paket på posten ---> drar & jobbar!

tisdag 22 november 2011

Visdom from Mumford & Sons

It's empty in the valley of your heart
The sun, it rises slowly as you walk
Away from all the fears
And all the faults you've left behind

måndag 21 november 2011

Litte lion man

Goddag! Har sovit skit lustigt inatt, tror det beror på att jag sovit alldeles för mycket i helgen. Somnade liksom innan elva igår... så vaknade halv 10 idag, ganska hyffsat men jag har fan inte mycket att göra på förmiddagarna, så har kollat på VD som fan. asgött. har bara 2 avsnitt kvar, av vad som kommit ut än så länge, är färdig sminkad & nyduschad & allt såntdär också. To much time to kill. Nehepp, visar en vacker bild på lejon-anki från ikea igår hahah!

söndag 20 november 2011

Lana Del Rey - "Video Games" [HQ SOUND QUALITY]

Älskar sången. Ä.l.s.k.a.r. Perfekt söndagslåt, åh!
Dagen i Kalmar har varit bra, jag har hittat kläder till festen, anki fick nya skor & tim fick sin tröja av oss. Alla lyckliga. Käkade även mat på IKEA så ALLA var nöjda : ) kom hem till doften av nybakta lussebullar looooove. mmmh ! men nu Vampire Diaries 3 & internetshopping på cdon.

Goodmorning world

Goddag! vaknade alldeles för tidigt för att vara söndag idag.. men kunde åtminstone äta frukost med mina bakfulla föräldrar. hehehe payback.
Sitter nu fullt påklädd, fixad osv så ska snart hämta upp de små liven så vi kan dra till Kalmar. Anki & jag måste verkligen försöka få ordning på festkläderna också så håller tummarna lite smått! Puss

lördag 19 november 2011

Saturday thoughts

Att jag slurpar 2l apelsinjuice som gör mig dålig spelar ingen roll. För jag hade kul igår, jag är inte bakis idag (även om jag sov till halv 5...), jag har kollat på el grande finale av My name is Earl men jag är inte bitter för det heller. Ska istället inta sängposition för att kolla in den andra filmen av Meangirls även om jag vet att den suger, men that's just it. Det är nostalgiskt att gå tillbaka till girlyfilmer & njuta lite av vad som inte existerar i verkliga livet, Emmaboda.
Ja jag är rätt nöjd denna dag, & imorgon åker jag till Kalmar igen. Med Tim & Anki, även fast jag inte får tag i Anki, mestadels för att hon vaskade mobilen i toaletten på Söderport igår. Det är en annan pistol! Men att tillbringa 4/7 dagar i Kalmar, det är topp för mig! puss på er.

It's you, it's you, it's all for you
Everything I do
I tell you all the time
Heaven is a place on earth with you
Tell me all the things you want to do
I heard that you like the bad girls
Honey, is that true?
It's better than I ever even knew
They say that the world was built for two
Only worth living if somebody is loving you
Baby now you do

Night in Kalmar

Malin med sina tre barn! här mår hon
Ledsen tjej efter att ha vaskat mobilen i toaletten.
Kör älgspaning på anki the moose!
Redhead trio, Maulin Malin & Anki.
Lite älgdans med rådjur.
& så störde poliserna oss i maten "men lika glad för de är jag men gladast är nog boven" : )

fredag 18 november 2011

Bring me the booze

Hej. Festar till att i Kalmar ikväll. Kan jag behöva. Puss på er.

torsdag 17 november 2011

The Coral - Dreaming Of You (Director's Cut)

Hola!
Jag har mycket att stå i, många känslor att hantera, ett huvud som inte sammarbetar, en känsla som är obehaglig hela tiden, 2 för många tankar & resterande orkar inte min kropp med! men jag tar itu med : ) kursen gick bra, vi fick i alla fall hotellfrukost. Rummet har ändrats lite med en ny bänk osv, jag har fått mens... & kan säga såhär, jag har det ca. 1 gång om året, förstå min smärta!! så ska äta lite choklad sen, folk säger ju att det hjälper så tänkte testa! men först blir det lite MNIE sen duschen. Tills jag återkommer some day så lyssna på min favorit dänga! loveit.

söndag 13 november 2011

Fars dag middag

Godkväll! Jävlar vad slö man blir när man inte göra någonting på helgen!!
Spenderade dagen hos farmor & farfar, åt mat, drack kaffe pratade osv. Var även med Nettan & Amanda en snabbis på JulKul för att kolla in Nettans ungar spela uppvisningsmatch, de är liksom 6-7 år & har ingen aning om vart dom ska springa : ) åh blir helt varm i hela hjärtat när jag ser deras glädje på planen, stod & log ganska fånigt hela tiden. Kollade även in P10 matcher, hahah pojkar alltså! de ska alltid vara så malliga ; ) guud vad jag saknar fotboll...
Anywho, drog tillbaka till farmor & farfar. Men fick ett flak cider, drygt, & sen drog vi hem! De hade varit i Tyskland & så tänkte de på oss flickor, så vi delade på 2flak, rätt gött.
Nu ska jag packa lite smått, eller först Betty.
Väntas ju kurs på två dar i Kalmar mån-tis. Så ska sova inne i Nybro imorgon! fyfasen... men I'll survive. Har jag malin så är det chill, i guess! kram

Grattis världens bästa pappa på Fars-Dag!

lördag 12 november 2011

My room so far

Sängavdelningen! Testar på att sova i mitten, trivs fruktansvärt bra i det!
Sminkbordet fick bli en gammal bokhylla lösning! Pga att den inte är så djup, like it, men ska försöka måla om den i vitt : )
Ny tavla! Betyder "Kunskap är Makt" på latin!
Älskar budskapstavlor!!!
Har förresten nya gardiner också : D love them.

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros - Home

Åh, den är så fin. Passar bra idag! Mysig musikvideo också : )

Redoing my room

trivs btw i nya glasögonen! ska visa bättre bilder på dom sen!

hej oj wow, kollade lite för länge på tv igår kväll sen! Vaknade 13.33 idag.. kändes sådär. Så har inte ens tagit mig ur sängen idag, älskar såna lördagar! Har kollat på MNIE & nu har jag faktiskt möblerat (!!!) svettig tjej. Dock får inte alla möbler plats nu.. men jag trivs? det är tyvärr mitt sminkbord/databord som får ta stryk, & egentligen måste jag ha det? äh fuck. Jag löser det.
Ska kolla på Ugly Betty nu & invänta mina föräldrar som inte varit hemma på hela dagen??? hoppas minsann jag får tacos ikväll, kan jag förtjäna efter denna möblering! fast först; UB!

Plants suxs

Kom precis hem från ankbitcka! eller jag smög ut från huset, spenderade några timmar av mitt liv där ikväll. Eller.. jag sov först, åt med gästerna & sen drog till affären för att köpa lite grönsaker! Kollade in Ugly Betty & snackade, tills anki somna! Så fick minsann smyga mig därifrån, så nu blir det tonfisk, tomat & MNIE! Bästa fredagen på länge, eller alltså om man ser det i "inte-dricka-alkohol" syn! hehe gosnatt

fredag 11 november 2011

CTS is the new yellow

Hey! Steg upp tidigt idag för att ta mig in till sjukhuset, ortopeden & kolla på min handled.
& javisst, jag har Carpaltunnel Syndrom (CTS)... fan suck.
Fick nöja mig med ett par nya bågar, lila/röda & brun/röda! är nöjd som tusan. fick med mig lite tishor, en klocka & lipgloss också. samt att fars-dag presenten är kirrad! göttigt.
Nu blir det MNIE i sängen tills jag orkar ta mig bort till Anki, eller om man ska ligga hemma totalt idag? mamma & pappa ska ha gäster så... inte så jävla kul & va hemma...

torsdag 10 november 2011

Tropical fruits

Hey you guys!
Göteborg var fint, kan sammanfatta det med att jag fick sova hos David & Didde alla nätter, åkte spårvagn & buss 24/7, blev ägd av Jonathan, hade dunderbra utgångar fre & lör, såg anki strula med en bög hon inte kunde bli av med, fick beskåda didde göra ekorre-dansen, bära 10 flak öl överallt, göra en ölingång till mattias, värma pizzor i ugnen samt dricka rosé medan killarna byggde soffa, fick med mig fel sko hem, såg många alkisar, gjorde lite shopping, bommade alla söndagståg, fick gå upp 6.15 på måndagen, sitta på stationen 1,5h för att sedan åka ett tåg hem, kom hem halv ett, drog till jobbet halv två! jag är meeeer än nöjd.
Imorgon, ja då ska jag till sjukhuset, ortopeden skall träffa mig & min tunnel. Nervös tjeja.
Men ska shoppa lite & käka sushi så jag är ändå rätt nöjd! Fick även hem Ugly Betty 4 & My Name Is Earl 4 idag. Fett. Men nu måste jag klä på min kropp. Strax last day at work! puss

& att Anki flashar boobsen på dansgolvet på Sticky. Det är jag liksom van vid.
Dock att didde står & gör peace, det är bara mysigt!

onsdag 9 november 2011

Äger

Göteborg var finare än finast. Jävla bra tid. Jag njuter vidare! hörs när jag har tid.

torsdag 3 november 2011

If I could paint, I'll do it for you

Grejerna jag klickade hem i förrgår! superfina öronhängen & armband. Sen ett fint blått nagellack. Har haft de där klistersakerna i en vecka nu så tänkte måla naglarna för en gångs skull. Göttigt för resan imorgon!
Håller på att packa för fullt här hemma, & ringer. Är väl typ klar, lite grejer som ligger i tvätten & sen hygiengrejer osv. Laddar mp3n också. Det är fan göttigt.
Meeen ska försöka somna nu faktiskt! godnatt.

Having no pain


Känns så jäkla gött med nya handleds skyddet!!! har kunnat sova hela natten & bara haft lite känn på det på dagen. asgött. så nu pendlar jag lite med det.

Dagen har varit bra, gått fort så in i fan idag! satt på utvecklingssamtal i 1h & 15 min & det var riktigt givande & bra. Tiden bara flög iväg & jag är nöjd faktiskt.
Har varit gött i alla fall. Legat & spelat Wordfeud med mamma halva eftermiddagen också, fick även ett paket på posten med smycken. Har även varit & köpt tågbiljett till imorgon. Sista minuten is the shit, 147:- för 3,5h tågresa CHECK!!! bästa ever.
Så nu ska jag äta middag, packa resväskan, kolla "Bad Teacher" & rååå däcka.

onsdag 2 november 2011

New handmade stuff

Har varit på hugget igen! Sydde Annas tygkasse idag, på bara nån timma. Går fort nu när man vet hur man ska göra, nästan, haha! blev en enkel, med fint tyg & sen lite "trädstammar" som ytterficka. Hon ska använda den som matlåda påse så denna blir perfekt tror jag : )
ligger & slöar i sängen till "Friends with benefits", självklart hann jag somna innan den va slut igår, & självklart vill jag sova redan nu. Men ska äta lite, sen umgås med de andra där nere! puss & kram.

tisdag 1 november 2011

Looking at the bed and smiles


åh skönt med dusch ju! ska ner & käka kvällsmat nu för att sedan krypa ner till kos & kolla på "Friends with benefits" hoppas på rätt film denna gång.... förra gången var det en porrfilm : (
hahaha fail. somfan.
på bilden är tygkassen som jag lovat Diana, visst blev den fin? : ) är rosa grundtyg med massa blommor, sen en ytterficka med vitt tyg & rosa möster, sen gjorde jag en specialare med en uppstoppad cupcake som hänger vid sidan & har olika färger! är riktigt nöjd. älskar tyget.
Godnatt

Civilisation

wow guys, en gång i veckan tar jag verkligen hem priset...
igår, efter att jag sytt på tygväskan till diddi, gjort tacos, handlat mat, varit uppe hos robert & lämnat film + hämtat & sedan kollat tv, så däckade jag. 16.45 - 04.10 det känns ju svinbra!
eller jag vaknade vid 7 men la mig uppe, sen sov jag helt sämst hela natten. men men.
idag har det varit chill, har varit på hämtmöbler & sedan pratat med bror, skrivit önskelista till allihopa & bestämt mig för att ta tåget härifrån på fredag - söndag (troligen måndag). fett.
sitter & chillar i soffan, ska snart hoppa in i duschen, eller ah om en timme sen får jag ääääntligen sova igen : ) åh vad jag älskar det. he he. puss

har ny header nu också, u like? lite annorlunda. i like.