onsdag 29 februari 2012

It's back to reality

Hola! ska precis dra i mig lite lunch nu var det tänkt, ska köra mot jobbet om en timme ungefär! ska ju börja vid 1 istället för 2. Är ganska glad att få gitta till jobbet faktiskt med tanke på att jag inte fått sminka mig eller nått vidare på en vecka! så känns gött att va lite levande igen + att få snöra på sig mina fina creepers : ) mmh! känns mycket bra, även om jag fortfarande hostar!
såå that's it.
fast ps. jag gick upp 8.30 idag SJÄLV utan klockor osv. sen måste jag verkligen förbättra på min dip dye som ni kan se... är inte så ljust nere i topparna längre? ds.

tisdag 28 februari 2012

Caesars - You're My Favourite

lite back in the days musik för att peppa mig själv på morgondagen! ska tydligen sitta i möte imorgon i ca. 3h, börjar vid ett också... jahaja! får i alla fall fika & en massa : ) chefen ringde idag också & undrade hur jag mådde, missade ju min egenbedömning idag : / vafan.


"when i feel ugly i just look at you.." ♫

Some facts about me you didn't know

  • jag lyfter alltid upp stolsdynan innan jag ska sätta mig på en stol! vet inte varför, men det är ett ticks jag har
  • mina favoritprogram på TV är "En plats i solen/på landet" TV8 & sedan "Cake Boss" TLC
  • jag har & har alltid haft superdålig hy, spelar ingen roll vilka krämer jag använder & faktiskt så blir den bättre när jag använder smink?
  • jag bär aldrig jeans, hatar det!
  • jag hatar att svara i telefon, både mobil & hemtelefon samt att ringa olika samtal ex. vissa kompisar eller beställa mat
  • jag älskar att lösa korsord & sudoku, är en äkta sucker för det
  • jag har dille på klockor, armbandsur då, alla olika modeller osv. men jag haaatar tickande klockor, får panik på de
  • jag skiftar fruktansvärt mycket i humör, & ofta. riktigt jobbigt
  • jag älskar inredning & påslakan. hehe

My ups and downs so far

Positivt med dagen; mitt ärr i handen efter operationen börjar se mycket fint ut!
Negativt med dagen; jag lyckades skapa ännu en spricka i skärmen på mobilen...

Vaknade vid 12 idag, ja jävlar jag tror jag börjar bli frisk! Nä men jag är hyffsat frisk idag, men mamma är alltid sån att man ska stanna hemma en dag extra, men snart har jag legat inne i en vecka!! ush. så typsikt att det ska bli fint väder ju då också! hade ju inte bangat på en promenad.
idag ska jag fixa naglarna! tog bort lösnaglarna igår som ni kan se! har typ längtat efter att klä in mina naglar i mitt fina chanel lack! sen ska jag slappelislappa i soffan! KUL liv.

måndag 27 februari 2012

I love food

ni fattar inte vilka cravings jag har för maten på bilden just nu!!! omg. nån ganska wierd thai mat som egentligen var waaay för stark för den hettan vi befann oss i. men fyfan det var det bästa med hela resan (eller okej nutella wrapsen med glass & färska bär också..). tänka sig så mycket glädje (& toalett besök för vissa ; ) som denna maten gav oss! haha. åh jag saknar ayia napa lite nu! förutom dödsvärmen som vi fick kråla i! men vad är en utlandssemester utan sol?

nu har jag bara 16 sidor kvar i boken, precis betalat min aaaalldeles för dyra mobilräkning ; ) ooups! & fört över lite cash till sparkontot! ska göra lite kvällsmat & chilla! ps. febern is back!

And this is how it all ends

en minst sagt gammal bild från i somras! våra rätta ansikten.
well, jag läste inte lite i boken, är på sidan 85 av 116.. hehe så snart är boken slut. Har även hunnit äta middag, duscha & kolla på tv lite då & då! Men bra bok faktiskt, lite rörig då hon berättar om tiden innan japan, japan & tiden efter japan. Det är liksom en stycke om varje lite här & var! men fruktansvärd historia. Knappt att man kan tro att den är sann.. att det har hänt. ush. nu ska jag försöka få i mig lite te (ja jag är fortfarande sjuk & vill inte smitta ner mina kamrater med min hosta...) & sen ska jag fortsätta med boken & ringa mamma! kram

Barfota Änglar

Fick ny bok av mamma igår, sanna historier är bäst! Dock måste jag försöka läsa ut Elsa boken... men ska småläsa lite på denna nu. Handling;

Barfota Änglar av Linnea Willén är en sann historia som inte kommer att lämna någon läsare oberörd. I berättelsens centrum står två unga svenska tjejer – Linnea och Emma – som rymmer för att söka spänning och ett bättre liv som klubbvärdinnor i Tokyo. Men verkligheten visar sig vara en helt annan och sakta men säkert förvandlas drömmen till en mardröm.

Barfota Änglar är en närmast poetiskt skriven, sann berättelse. Det är en engagerande och spännande skildring av krossade drömmar, systerskap under svåra omständigheter och sökandet efter den egna identiteten. Den som läst 14 år till salu kommer att känna igen livsfrågorna. Och föräldrar till ungdomar har all anledning att läsa och reflektera över innehållet.

söndag 26 februari 2012

Got an new order coming up

Jag var fruktansvärt duktig innan!! Slängde ganska mycket kläder, har fyllt en hel stor svart soppåse! Så belönade mig som sagt med en beställning! Dock som ni kan se så köpte jag mest smycken osv (a) men ett linne fick åka med! Slängde nog 12st linnen idag... Smycken är mycket svårare att slänga... men ska nog fixa iordning på förvaringen lite bättre...

Ett långt tunt halsband med ett litet kors! & två nästan lite aztec look-a-like armband! bohemian nästan! grymt snygga i alla fall!
Linne i olika fade-in färger & sen ett par uuursöta strumpor med spets! fan vad jag har letat efter såna!!!
& så denna störtcoola väska som ska hänga tillsammans med mig i sommar! är lite större än en mobilväska & så är hälften av axelbandet skinn & hälften kedja! svinsnygg!!!

I'll make it up for you

Godmorgon vaknade vid 11! Idag fick jag faktiskt sova lite längre.
Dock har jag så sjukt ont i min tunga, ni vet att jag har piercing i strängen, well nu när jag hostar sönder så hostar jag sönder min sträng också, eller "överanstränger" den så att säga. Har så sjukt ont, kan knappt ta ut tungan eller nått : (
Åt brunch med mina föräldrar innan också, allt från ägg bacon till stekta kroppkakor : ) mums! ligger & degar i sängen & lägger massa wishlists på olika sidor... åå! sugen tjej men måste fan göra en riktig utrensning, jag är liiite för feg för att rensa, egentligen! Men ska fan ta tag i det nu!!
idag? jotack jag får ligga inne idag med, askul. I veckan ska jag försöka jobba 50% i tre dagar! kan nog bli bra, i helgen ska jag fan va frisk för då väntas fest!!!

lördag 25 februari 2012

Stop messing with my body

känslan på bilden förklarar känslan för mig just nu, är jävligt less på febern. Ligger fortfarande över 38 & det skimrar framför ögonen hela tiden & det känns som om jag ska svimma 24/7. Men har försökt städa & sånt men får fan bli till att kolla de senaste avsnitten från Big Bang Theory & Glee! Då kanske det känns lite bättre! Åh hoppas mina vänner har det kul!!!
Fixade lite ny header också, jag tröttnar ju ganska så lätt...

Just chillin'

såhär fräsch glider jag omkring... L.A tröja KanDee linne & Monki shorts. Riktigt glamouröst. Kollar igenom My Name Is Earl serien igen, löser lite korsord & chillar runt på olika shopping sajter. Känns ju sådär att febern gör mig asdålig, men jag orkade städa mitt rum lite (efter jag sett på bilden hur stökigt den var) bytte även sängkläder eftersom jag var en äkta svettlök inatt. Nehepp, tillbaka till sängläge med godispåsen!

Things gets so screwed up

Japp japp la precis en order på skorna! åh så fina. la även till ett par gröna strumpor med stora vattenmeloner på! tjaaa man kan väl säga att de var okej att shoppa de grejerna då jag inte kommer spendera några pengar på alkohol den här helgen... kuuul. nu är mamma i affären & jag har självklart beställt lite till ikväll så som plock godis, chips & dipp. Eftersom mamma & pappa flyr till Kalmar de också så blir jag helt jävla forever alone! typ mello here i come

I hate being sick

tycker riktigt synd om mig själv faktiskt... umgicks med anki igår för att kolla på BB & snacka lite. Mådde inte så superbra sen! kunde inte somna, hostade sönder, hade ont i öronen samt frös som satan. Har vaknat hela tiden under natten & hostat, haft ont & svettats! så när jag vaknar, jotack febern är tillbaka & jag mår som en påse chips! ASKUL GUD ASKUL. Jag som skulle festa idag, jag som skulle få umgås med lite vänner i Kalmar. Hade ju åtminstone tänkt åka in på förfesten & sen åka hem... men inte ens det kan jag göra : ( blir så jävla lack på mig själv så det finns inte!!! så jävligt kul helg jag får då!!! bara ligga inne & glo på tv hate it! aja ska tröstshoppa dessa underbara skor!!! : ) lite lycka

fredag 24 februari 2012

OH NO YOU DIDN'T

blir ju lite ledsen när anki skickar den här på fb.... så om du ser detta; nej, jag vill inte umgås med dig ikväll & äta tacos & smekas.

förövrigt så hostar jag sönder mig själv : ( beställt bodylotions & kollar kontot med ett leende! HOPPAS att jag kan bli lite frisk så att jag kan gå ut imorgon : ( fingers crossed. soffläge börjar bli lite uttråkat. ska kanske för omväxlande skull prova ut vad man kan ha imorgon??? ja.

My new power rings

fick mina fina nya boost ringar på posten nyss : ) åh dom är precis som på bild, älskar den guldiga eftersom den är sjukt tunn & bra. Känner inte ens att jag har den på fingret & det är sånt jag älskar! den silvriga är urfin, men den som jag sa, det är så jävla gött att ha en ring man inte känner av, denna känns lite! : ) men det blir en fin vanlig ring istället, den andra ska minsann va på all time! nöjd tjej. kanske ska lägga en beställning till ; ) älskar ringar!

Back to the 60's

Godmorgon, eller ah jag vaknade vid 9. Lustigt att jag vaknar så himla tidigt, fast det är ju sent om man tänker att jag brukar gå upp 4.20 annars ; ) hehe. Idag mår jag som en påse igen, hostar, täppt i näsa & öron men ingen feber (med 3 pålägg) hehe! Lite tråkigt att vara sjuk även en fredag... hoppas för guds skull att jag är någorlunda frisk imorgon så jag kan få klä upp mig & festa!!! har inte duschat sen i tisdags... så känner mig halvt fräsch alltså. Så ska göra ansiktsmask nu & sedan hoppa in i duschen, kanske raka mina hippieben också ; )
På bilden ser ni min nya klänning! är den inte underbar??? äkta 60 tal älskar fickorna där fram som är djupa som i ett förkläde! fick denna för 25 kr på 2hand. Underbart.

torsdag 23 februari 2012

Majgad you fooled me again motherfucker

åh dö feber dö!!! termometern har lurat mig hela tiden : ( visste inte att man la på 3 grader än vad den visar... mamma sa det nyss! så när jag trodde att jag hade 37.7 nu så har jag 38.0 istället, & igår hade jag ju då 38.4 så jävla typiskt, trodde ju att jag var feberfri : ( jaja det förklarar ju varför jag fortfarande har så jävla ont i kroppen & är yr som en champagnefylla. bra isabelle bra. på bilden ser ni mina nyaste grejer som jag visat! skorna har jag gått lite i nu & de är liiiite för stora men med en sula & hårdare snörning så ska det funka! bättre de än för små : ) nu ska jag kolla tv med mamma, dricka te & kanske somna?

Rymd väst

hittade detta tygstycket här hemma, är en gammal genomskinlig klänning som verkligen inte har varit snygg. köpte den på nån rea för flera år sen. så nu ska jag klippa upp den & sy om den som en väst istället för klänning! kan nog bli ganska så nice! rågillar space-mönster.

My dream in the crystal

NYTT. Knåpade ihop detta halsband för ett tag sen & det har hängt med mig flitigt på utgång & shopping! i love it. själva drömfångaren köpte jag på nätet, har bara satt i en kedja & vipps så gjorde jag det till världens finaste halsband!!! kreativitet är nice. har mer på gång! let's go out in space & back to the 60's ; )

New long nails

struntade i den där glassen sen, efter några tuggor mådde jag bara illa eftersom jag har ont i halsen : ( istället tog jag tag i mina naglar. Imorgon börjar ju helgen, jag kan ju inte ha långa naglar på jobbet & eftersom jag ska va hemma imorgon med så passade jag på att fixa dom! ska ju festa på lördag också så tänkte va lite fin : ) däremot tycker jag att dessa naglar var jätte fina, det är förbryllande hur lika nagelförlängningar & lösnaglar kan vara! dock gillar jag nagelförlängningar mer då de sitter mycket bättre. Men denna lösningen får duga då jag, som sagt, inte kan ha långa naglar på jobbet. Nu ska jag äta middag!

Luxury

Har lyxig morgon! äter ben & jerrys coconutetterly fair : ) har ont i halsen idag också : ( dock ingen feber men så jävla ont i kroppen efter allt hostande!
vaknade vi nio för att jag hade så ont, somnade innan tolv igår också : ) yay. anki var här några timmar igår : ) mycket trevligt eftersom vi inte setts på ett tag, snackade lite osv!
nu kollar jag på "Whats your number" hehe verkar asrolig. brb.

onsdag 22 februari 2012

Somebody That I Used to Know - Walk off the Earth (Gotye - Cover)

Ja, jag har fallit lika hårt som troligen 3/4 av er också har! fyfan va bra den är, älskar mystisk musik & hur slående är inte denna? dock gillar jag inte alls orginalet då dessa har bättre röster enligt mig! men däremot är orginalet mer mystiskt än detta! dom är liiite förutsägbara faktiskt.
Annars då Issa? Jo febern stiger & jag sjunker djupare ner i soffan. MEN har ett happymoment & det är att mamma hämtade ut mina skor, mina tankar var "fan de kommer säkert inte passa..." men åhåå de är så sköna, & så fina : ) tack!

You didn't have to fool me motherfucker

så glad var jag när jag SÅG att jag fått detta på posten, mina tishor! som jag längtat.
men... Gud är fan inte med mig denna veckan, vad ser jag? jo min lil wayne tisha saknas (DEN JAG TYP BESTÄLLDE FÖR) & den är bara överkryssad på ordern, men jag har inte fått nått mail om detta? & det har dragits 487 jävla kronor från mitt konto (& ja det är för alla 3 tishorna..) så de har tagit mina cash utan att säga till mig eller nått om att kanske varan var slut & jag skulle få tillbaka mina pengar för den... fan va grinig jag är nu. får se om de svarar på mitt mail, åh nu ska jag sova! febern ligger på 38.0 också. fan. dock har jag fått ett postavi också, tror det är mina skor : ) meeeeen så är jag ju sjuk så kan ändå inte hämta ut dom!!!! DÖ dag DÖ.

Så enkelt med några knappar

aa då hade livet varit bra minsann. har blivit sjuk. feber ont i kroppen huvudet & hosta. somnade av aggression & tårar igår vid 4a tiden, sov till & från fram till 1 imorse. så har varit uppe sen dess.. 6h & mår crap. kollar på massa repriser som mamma spelat in på boxen. bb, kontoret, sofias änglar & the bodyguard. brabra! nu ska jag lite halvtrött gräva ner mig i soffan igen. hej

tisdag 21 februari 2012

I got hate in my heart

åh hatar allt som har med denna dag att göra.
jävla försäkringskassa
jävla sjukhus
jävla läkare
jävla telefonister
hehe ne jag är lite sur faktiskt eftersom jag har varit 50% sjukskriven sen den 15e.... har jag vetat om detta? har någon sagt detta till mig? NEJ. har jag jobbat 100% i 4a dagar & kämpat även om jag haft ont? JA. tack allihopa för att ingen har sagt något, & jag har inte haft något annat alternativ. Så imorgon fram till 28e ska jag bara jobba 50%, aaaah kul!
såååå nu är jag arg & har ätit, ska gräva ner mig hårt i soffan till BB repris. Sen kan jag fan vakna imorgon. TACK.

måndag 20 februari 2012

Mood schwitcher

hårt liv. alla frågar hur jag mår. handen mår inte bra. den gör ont men min läkare ringer inte!! & jag missade telefon tiden med 10min idag!!! sur tjej. Sov 1,5h inatt, back to normal... men jag har överlevt jobbet. gjorde lite ärenden sen också, skruvade isär dvdn & plockade ut skivan, skrotade dvdn på ms, handlade en 60-tals tunika på 2hand, tjötade med anki på jobbet, köpte inflyttningspresent till madde & tessan, handlade mat & tjötade med gustav.
nu har jag massvis med kycklingsallad, dressing & vitlöksbröd i magen, är nyduschad & ligger nerbäddad med täcke & allt i soffan... älskar livet såhär. mamma har redan somnat, pappa är i stockholm, inga presenter på posten... nu blev livet tråkigt igen! ses : )

söndag 19 februari 2012

Man ba; helt okej

Efter att ha spanat in BB & faktiskt inte blivit så besviken så ska jag försööka sova nu!
Har kopplat in dvdn : ) så lite HIMYM blir bra! Köpte lite egoboost ringar nyss också, en i silver & en i guld, nästan likadana, skiljer lite på diamanten bara.. åh vill ha nu : ) blir så glad av ringar! haha. Speciellt såna man kan ha hela tiden. Nehepp, work in a few hours, early mornings mums!

Du är känslosam, jag är känslokall

Hej!
Kollade nån bfilm igår som hette He's mine not yours! asdålig. Ändå somnade jag nångång efter 4a... åh så typiskt att jag vaknade vid halv 2 idag : ( har ätit finmiddag med föräldrarna, sen chokladmousse med bär till efterrätt, sen tog mamma & jag en promenad i slasket. det var minsann kallt. så chillar lite till musik nu & ska snart hjälpa mamma med att göra varma mackor, sen duscha & avnjuta big brother!! åh vad jag har längtat, fastän det verkar totalt värdelöst i år, inga snygga killar alls??? alla är 30+ också, tråkigt eftersom det är mest ungdomar som kollar... men vi får se : ) såg också att jag glömt lägga in bilderna från förra helgen hehe. Nehepp, nu ska jag installera den nya dvdn som jag fått (a) sen glida!

Ganska så glad Isabelle

Jag är lite lycklig nu efter dvd sorgen. Beställde dessa tre underbara tishor nyss. Anna & jag kom överens om en grej nämligen... jag har alltid ALLTID tjatat (aa över-gränsen-tjatat) om den där jävla lil wayne tishan men tyckt den vart för dyr (orkar inte punga ut 349:- jajajaj) så då sa vi att när jag får mina pengar från försäkringskassan så ska den bannemej beställas!!! i onsdags fick jag pengarna (åh lycklig tjej med dubbel lön) så sagt & gjort, hittade en annan sida så beställde alla dessa tre för (hör & häpna) 487:- med frakt. GLAD tjej. Wayne kostade alltså bara 199:-.
Åh jag kan förstå att detta blev ett rörigt inlägg, men som ni märker. Lycka.,

Had a nice night out

axel : ) & kevin igår på olearys!

Hej! Igår var det kul, köpte 2 flaskor vin & satte mig på tåget in till Kalmar blev upphämtad & åkte hem till lägenheten! kort därefter bestämde vi oss för att åka & käka kina mat : ) mums! Sen hem igen & börja fixa sig, drack vin & white russian med lite folk sen drog vi in till olearys! mötte Madde & co där : ) så hängde mest med henne! Sen när vi tog taxi hem, ja då bodde madde också där, så gick till henne imorse ; ) & så drog vi till mcd & tog en pommes & milkshake. Sen hoppade jag på tåget vid 15. Blev hämtad av mamma sen åkte vi till Mattias för att fira honom, var där till 22 ikväll så nu är jag rätt slut! Första gången jag känner mig bakis på länge... suck för vin. & i förrgår DOG min dvd så skulle testa en annan här hemma... då funkar inte kontrollen till den längre... Jag HATAR elektronik. HATAR. Först mp3, sen mobil, sen dvd vad kommer här näst? dör min dator så ska jag gå i ide! Vi hörs.

fredag 17 februari 2012

Happy

en glad tjej ska lite nervöst/pirrigt åka in till Kalmar imorgon väldigt impuls & mysa, supa & sen sova där! tror det kan bli himlans förträffligt : ) hihi! dock måste jag åka hem tidigt på lördagsmorgonen... men det gör inget : ) hihi! glaaaad tjej!

onsdag 15 februari 2012

Let's go to work

Har frukter i öronen nu, bananer & jordgubbar! sen navelpiercin kors! får duga!
känns lustigt att säga att man ska dra till jobbet... hm. Vi får väl se hur det går & om jag överlever... ska ner & göra mina nya övningarna nu innan också! hörs

tisdag 14 februari 2012

Welcome to my home Molly

ååååh haha fast alltså ÅÅH, titta vilken fin alla hjärtans dag present jag fick av min finaste nu ikväll : ) en suuuuuupersöt tjejkanin med hjärtanklubba! hon blir perfekt till min marshall, hunden u know. & denna nya fina bruden får heta; Molly! åh så mysig hon är!!

Florence and the Machine - Shake It Out Acoustic

har tröttnat på the sims redan... kollat på film med bror (som somnat), det var nån fransk som hette Julias Eyes. Helt störd. Blev mörkrädd... ska chilla vidare i soffan, kanske väcka jonathan! denna är så fin. älskar acoustic!

Tierd like a turtle

Skickar ut ett litet hjärta från mig till er idag! puss
heeello jag är trött som en skunk & är helt slut i hjärnan! var bara i kalmar i en timme, hans läkarbesök tog 10 min, sen köpte vi alla hjärtans dag present till mamma, en asgod body lotion & en sjal : ) fick 2 trisslotter men vann inget : ( & pappa var för rolig, han hade glömt bort det, så när mamma gav han trisslotter så fick hon 500 att handla något fint för... haha pappa då.
ska måla mina naglar lite snyggt nu eftersom brist på annat, eller nej... ska nog spela the sims. love life.

@ sjukhuset

Är & väntar på Jonathan... är svin trött efter 3h sömn. Men ändå tur att jag var uppe vid 8 eftersom bruden från arbetsterapin ringde. Fick tid vid 2 idag, as gött ju : )
& tydligen kan jag rädda liv? ; ) he he


måndag 13 februari 2012

Fuck valentine

Imorgon är det alla hjärtans dag (det har man ju inte missat) & jag fattar inte varför alla ska göra det så speciellt? seriöst, jag får typ en present av min mor, ger en till anki, ser min pappa ge mamma röda rosor and thats it! varför är det så jävla viktigt att ha någon? : P seriöst? är det verkligen så speciellt att man måååste fira ihop med någon, eller att man dööör när man ska va helt själv? näää skärp er, ut & sup med er istället. Själv blev jag taggad av Stulle på facebook i denna bilden nedan! thats the right spirit!

Im a game freak

Mjaaaa jag kollade knappt på första filmen för det råkade vara så att jag har fått The Sims 3 till min dator nu..... GLADARE TJEJ ÄN INNAN. Så har verkligen nötat sönder det, synd att jag inte fixade det för typ 4v sen.. hehe ne men har precis slutat spela. Men har faktiskt varit på fika hos farmor& farfar också, samt gjort en liten beställning på nätet... igen ja jag vet.
Imorgon ska jag med bror till läkaren så ye, ska upp tidigt : ( men på onsdag börjar ju allt igen, som tur väl eftermiddag så jag slipper gå upp halv 5 ; ) hade varit kämpigt! nehepp, ska fortsätta kolla på Mission Impossible 1 med bror nu! FIIINASTE SKORNA ->
Kunde inte hålla mig längre, 300:- fri frakt från UK. + finare i verkligheten. Kär.

Guess what im doing for the rest of the day

... ha star wars maraton!!! eller vi ska se 4,5,6 dom äldsta filmerna, 1,2,3 såg jag för inte så jätte längesen. Men let's go! glad tjej

En konst att få svar

Åh. Mamma väckte mig vid halv ett idag, att jag aldrig kan vara pigg? somnade efter ett igår så jag var inte uppe hela natten direkt. Men blir så jävla lack när jag verkligen inte kan vakna pigg vid typ 10 tiden. Har i alla fall käkat lite, ringt ortopeden igen (utan svar om hurfan jag ska göra!!!) & sen försökt ringa arbetsterapeuten här i emmaboda, utan resultat där med. Kommer få gå in stenhårt 100% på jobbet på onsdag. Känns ju sådär. Speciellt när det är eftermiddag också = längre dagar. Dock jobbar jag bara 2dar så det är rätt bra! Sen får jag se vad läkarna i Kalmar säger, kommer få svar i slutet av veckan... Men min bror kom hem innan så jag har åtminstone lite sällskap! Dagen idag? jo ska ligga i soffan ofräsch hela dagen!

söndag 12 februari 2012

What a nice suprise

Kryper ner i sängen, är rastlös som fan men ändå trött så... älskar nya påslakanet, älskar nybäddat & dedär. Saknar dock Marshall... aja. Sjukt seg söndag, hoppas på att få höra nått från ortopeden imorgon. Im in pain kan jag säga er!! buhu. puss & godnatt

2 pictures from yesterday

Gårdagens outfit fick bli en svart sidenklänning/tisha aktig grej, en guld/beige bombarjacka & sen min plånka runt halsen! ryggsäcken är min sleepoverbag!
Heh he. Jag & Anki på fyllebussen hem efter att ha våldtagit wejnans cola & blivit attackerade av herman ted & zäta... ja jisses vilken bussfärd!

With an mind fucked america

Heeej! fyfan va trött jag är.
blev ju lite slirande ute på krogen igår. förade hemma hos anki med wejnan & tillberg sen tog vi tåget med de andra boysen till kalmar. hängde på olearys hela kvällen men jäkla vad kul vi hade! : ) dansade, träffade massa folk, hade wet-tshirt contest på anki (he he) & gled runt med öl i handen.
Sen åkte vi de där jävla nattbussen hem.. cry vad lång tid det tar & snö. väl framme i emmaboda så drog vi på efterfest hos stulle, men varade inte så länge. var väl hemma vid 5 skulle jag tro. däckade rätt gött på ankis soffa sen. sweet ya know.

Såhär fräsch & fin var jag igår (dock i annan utstyrsel) men fejset & håret!

lördag 11 februari 2012

Öga för öga tills ingen av oss ser varandra

Fick ett nytt elf paket igår : ) glada tjejen! denna gång blev de inte lika mycket men det innehöll;
  • 1 glossy lipgloss
  • 1 nagelbands penna
  • 1 lila krämig eyeliner
  • 3 nagellack
  • 4 kajalpennor
  • 1 ögonskugga borste
  • 1 eyeliner pensel
  • 1 4duo ögonskugga
  • 1 puder
  • 2 krämiga läppstift
  • 1 pack antiglans-lappar

Hey hey common

Goddag! Hade det supertrevligt i Kalmar igår. Chillade runt på stan, mötte upp madde & så åt vi lite kina mat : ) snackade & catchade up lite. Sen körde vi hem till madde & checkade in lägenheten osv. Därefter körde vi tessan till stationen sen ut till coop, systemet & tillsist hansa! därefter åkte jag & anki hem till sanna, lämnade en present & chillade, sen till ica & handlade godsaker till mamma, sen hem till henne & äta bullar & tillsist drog vi till anki & chillade till QX galan! : ) drog hem & kollade film till 2 med mamma för att avsluta allt också! hehe.
Idag har jag chillat, glidit runt & snart ska jag packa lite eftersom jag ska på sleepover hos anki. Love my shopping;
En stor fin silvrig tunika som är helt perfekt : )
Åh åh åh! min STAR WARS tisha, älskar den... dock blir de ingen bio ikväll : (
En skjorta/kimono aktig grej : ) hur skön som helst!
& nya strumpor, höga istället för ankel sockor! bästa.

fredag 10 februari 2012

My new hair a little bit

Lite glimt på håret! ser bättre ut på bild men snyggt i verkligheten också! även om mitt hår är lite freaky, måste ju tacka sanna som fan också för hjälpen & att hon stod ut med mitt hår : ) *puss* ska glida iväg till anki nu & sen stan, blev inget födelsedagsfika humsbums! så dirr till stan!

Out in space

kom precis hem från anki, tog lite längre tid än väntat... först hämtade vi sanna, sen handlade vi, sen hem till sanna igen, sen till anki, färga mitt hår, klippa ankis hår, jag duschade, färgade igen, lite snack, lite chill & tvätt i handfatet & nu är jag hemma med en ny frisyr. Ska försöka fota imorgon... är lite ombre fast inte riktigt eftersom mitt hår (tydligen) inte vill bli blont... i alla fall inte på högersidan(?) what's that all about! Men tufft blev det, så nu ska jag försöka somna... även om jag är aspigg. Men ska hälsa på ett födelsedagsbarn imorgon, sen till stan med anki, sen luncha där med madde osv. Sen stan & försöka shoppa dåra! Nu ska jag bara hinna bränna en skiva till. Godnatt!

torsdag 9 februari 2012

Gonna put some color in my hair

Hej, har vaknat upp ur en koma på några timmar.. ååh jag gillar nya soffan!
Har avnjutit tacos också så jävla gott, ska chilla lite innan jag beger mig till anki för att färga håret. Helst av allt hade jag velat att Gud gav mig detta på bilden, jätteblont, lugg & långt! Men nej, Gud kan inte det & inte frisörerna heller... så ska göra det lite mörkare istället, eftersom hoppet om blont hår är ute för mig ... buhu! Men that's life. Tack.

Own design

Goddag! Har slappat hela morgonen, gick faktiskt upp vid 12. Fyllt i papperna om sjukdomen också så har faxat iväg det! Får se hur det blir, hoppas mest på 50% istället för förlängd sjukskrivhet. Aja, har precis fixat mig, ska & skicka iväg lite brev åt pappa, samt hämta ut ett paket, handla & hälsa på anki på jobbet! Som ni ser på bilden så har jag nytt örhänge, gjorde det igår faktiskt. Japp egendesign á la Issa! Är massa olika stenas osv, kan visa bättre bild senare! Nu måste jag röra mig. Puss

onsdag 8 februari 2012

Jag kan inte ens stå utan din luft i mina lungor

får ju lite damp, ni vet sådär när man ska planera & allting skiter sig? ni vet när man måste rätta sig efter andras krav? javisst, inte så kul. Försöker klura ihop 2 olika grejer på lördag & det verkar gå åt helvete, helst av allt vill vi nog bara va hemma... ish.
Nee men vill båda grejerna osv men jag pallar inte köra till Kalmar 2gånger på en dag.. eller ah.
sitter & kollar på Robin Hood men är helt lost nu eftersom jag suttit vid datorn, fattar ingenting längre... försöker få ner mig jävla THE SIMS spel också men tar typ 717dagar så.... glad tjej.

Lykke Li - Tonight

fyfan vad jag älskar denna låten!!! så jäkla fin. Blir mycket musiktips här nu faktiskt, får väl se vad som sker idag... ingenting skulle jag chansa på hah! Kollar på "I rymden finns inga känslor" med min mor! så mycket happening är det här. kram

I've got a new wallet

Okej, en plånbok rikare minsann! Gillar ormmönstret som tusan, har ju en sån här plånbok nu, fast en orange, men det är samma modell osv & jag älskar den! har klickat runt som fan på plånböcker & inte hittat nån som fallit mig i smaken, såg ju annas plånka igår som är från Urban Outfitters.. älskar den plånkan, men vill ju icke härma (även om jag vill ha de där jäkla skorna hehehe) ne men denna blev min för ynka 108:- på tradera! love it.