tisdag 29 maj 2012

Next stop

Som ni ser nedan så fick det bli en enkel mobilupdate med lite bilder från Paris!
är full rulle i livet nu, Paris var underbart! varmt & fotont men underbart, så fin stad : )
Kom hem runt 8 igår så det var extremt svårt att ta sig upp för ett förmiddagspass idag... är & har varit skittrött hela dagen men var i Nybro & fixade inför imorgon sen massa packning osv.
Åker ju till Hässleholm imorgon, S!esta rättare sagt! ska bli riktigt gött, tråkigt att det verkar bli dåligt väder bara : / aja, har en resväska full med bara alkohol så ska väl klara mig!
nu måste jag gå ner i varv för att kunna somna! hörs someday : D

Paris


onsdag 23 maj 2012

Don't let anyone touch you like that

omg sorry för sämsta uppen! men jobbar eftermiddag så sover till 11 om dagarna, sen chillar jag runt för att slippa stress (för det får jag ändå på jobbet)
Sen försöker jag packa till paris, går la sådär, började idag! har ingen aning om vad jag ska ha med mig... känns som om jag kommer svettas sönder i allting : ( så har försökt knåpa ihop några plagg, vill ju inte ta med mig för mycket eller för lite... asjobbigt. fast det som tar mest plats är liksom smink & alla såna grejer & det lägger man ju i sist. åh hatar att packa!
ska göra mig i ordning för ännu en dag på jobbet i denna tropiska värme... ush.
ska försöka skriva imorgon!

söndag 20 maj 2012

Solig dag

åh yalla vad trött jag är!
igår blev en lyckad utgång, ölspel med anki & anna sen 1 shot i minuten in i bilen till Kalmar.
km med ett härligt gäng & vidare för shotts & dans på olearys.
nattkäk & vild nattbussfärd. däckade hemma hos anki.
idag vaknade vi upp, gick till anna & sanna & käkade sen pizza i solen! gött.
gick till ica & handlade frukter & satte oss vid er-sjön i 3h i solen (lagom röd & varm nu)
alla drog hem & duschade sen drog vi till amigo för att käka kvällsmat! gött.
hem till sanna för att trängas i sängen till BB & nu är jag hemma!
kommer sova riktigt gott inatt efter denna fullspäckade dag! jajemen
vad er problem? godnatt

lördag 19 maj 2012

Let's go out tonight

 Tränade lite idag, med datorn! kollade på himym medan jag gick, sprang, pw:ade! 40min va rätt ok!
& snart ska jag & mitt blåa hår till anki för att sedan ta oss till Kalmar : )

You're my blood, you're my holy wine


 Placerade nya blommor hos morfar somsagt!
 Drog på mig mina oldie till glasögon, long time no see liksom!
 & idag låg dessa i min brevlåda! ena till mamma & ena till mig!
Mitt paket innehöll dessa fina smycken : ) från min hemlige beundrare ; )

The Game ft. Lil Wayne & Eminem - My Life

Dear lord vad bra denna är! Lil wayne gör cover på JJ-My life & Eminem kör sitt rapp från Drop The World & The Game kör sitt vanliga! & allt i mashup fyfan va sjukt bra! åhåhåå
GODMORGON LÖRDAG!

Love isnt an act, faith isnt a building

ikväll har jag umgåtts med annika. körde hem till zeljka & senko en stund sen drog vi & hämtade maten sen till robert som bara satt & spelade diablo3. chillade där till fjorton suger, ååh nostalgi, asgött när man fortfarande blir lite röd till aron! hehehe
kom precis hem iallafall, jädra livat eftersom det är förstrippen i centrum, massvis med poliser som tagit kids & nån tröja? ah på 2min fick vi se 2 polisbilar & en buss! gött.
nehepp, dagens avsnitt av bb & sova? fina grejer puss

fredag 18 maj 2012

I still gonna change my colour

fortfarande make-up lös men har lagt nya blommor hos morfar samt duschat av mig lite! köpte blå spray färg till håret också så tänkte testa det lite ikväll, även om jag inte ska göra nått speciellt. ska käka thai med anki hos robert, kanske kolla på film. tror han skulle vidare på fest men ah! ska umgås med anki i alla fall. så har satt på mig mina linser, köpte ju bruna linser häromveckan & måste vänja mig vid att ha det! är utan styrka så måste fortfarande ha mina glasögon : ) never without! hehe
nehe ska väl sminka mig lite så man ser pigg ut! kram

Lite från veckan

 Sådär kan en frukost se ut! nötmix & yoggi, hembakta solrosbröd med philadelphia ost!
 Körde lyx tisdag & drack burkkaffe på morgonen!
 & fortsatte dagen med b&j
 En av alla no make up facelooks från veckan!
 Chillade runt i sängen igår morse!
 Hjälpte mamma laga varm smörgåstårta igår !
 Somsagt, ännu en sminklös facelook
Festade med annan burkkaffe igår också! win win

I aint saying she's a golddigger

helt död. vaknade faktiskt pigg idag vid 11 ganska ovanligt, men är för trött för att gå ut i det fina vädret, får väl se vart kvällen tar oss! kanske kalmar?
ska nog ta ett litet besök hos morfar, är trots allt en vecka sedan begravningen så kanske lägga lite blommor! nehepp, ska väl äta någonting nu till bb reprisen kram

torsdag 17 maj 2012

Time to grow up or what?

hej eller!
sov bort halva dagen igår & frustrationen! så chillade runt härhemma ett bra tag, sen mötte jag upp madde som var hemma så tog en promenad asgött. lagade lite mat med mamma & kollade hockey med pappa, drog vidare till anki sanna & anna & skulle kolla bb men det hackade satan så blev inget! kom precis hem & ska chilla runt med de sista avsnitten på new girl tillsammans med lite chips göttigt. sååå hörs imorgon!

onsdag 16 maj 2012

Ensam är så jävla stark

har kakprovning på jobbet med mina fina förra veckan! göttigt. den till vänster smakade päronsplitt & var asgod!
hej, jag har verkligen världens sämsta dag idag.. på riktigt. skulle ut i Kalmar men nej, inte de. så istället är det som vanligt, jag har sovit i 5h, ska väl fortsätta att ligga i sängen & kolla film eller nått finns liksom inget annat att göra. ni vet känslan när något är planerat & så krashar planerna in i det sista & man blir helt besviken? ah, jag är så jävla tom att jag inte ens orkar sitta här.
vill bara somna om & vakna imorgon. jävla skit dag. tur att jag har malin & anna dock, de vet vad de ska säga! tråkigt bara att jag valde att inte åka med till älmhult : ( jaja. shit the same

tisdag 15 maj 2012

Natural minerals sucks

försökte ju att förbättra min dipdye igår men som sagt, saknar ju naturliga mineraler i mitt hår... så på vänstra sidan blev det nästan vitt som ni kan se, & på högra sidan förblev det gyllenblont, fast ah lite blondare än innan då men ändå... haha syns egentligen inte jättemycket men man ser ju det vita... haha.
jobbet gick så jäkla fort idag, hade möte på morgonen sen massage på eftermiddagen, var även uppe hos chefen & fick beviljad ledighet till siesta : D YAAAY! är så jävla glad att jag kommer få se death cab for cutie & avnjuta ännu en siesta festival : ) så jävla nice.
nu ska jag fortsätta med new girl maraton! godnatt

måndag 14 maj 2012

Welcome to the collection

Nya skorna! åh love them, sådär somriga & äckligt sköna!!! åh längtar tills andra tatueringen på andra foten tillkommer, ser så himla tomt & obalanserat ut just nu? men guuud vad jag älskar min tatuering, helt underbar! men efter att ha gått i typ 4v med ballerina så ska jag trotsa väder & allting imorgon & trampa runt i mina nike skor åååååh! även om de är på tok för varma för mig nu så kan jag inte motså, jag älskar dom! hehe.
idag då? har i stort sett bara färgat håret, försökte mig på att bleka topparna för 3e gången, mitt hår är verkligen åt helvete : ) det vill fan inte bli ljusare... eller ah på min vänstra sida så är det nästan vitt nu faktiskt... sen på den högra, ah, samma som första gången, alltså gyllenblont/mellanblont... haha så tradigt alltså! men men slänger väl i nån cool färg i de snart ; ) blev ju äckligt sugen på Kenzas hår nu.... vill också.. ne ne nu ska jag försöka somna! godnatt

James Blake - A Case of You


Jag mår typ dåligt så jävla bra som den här är... tragiskt men sant. aldrig har en mans röst träffat mig så hårt i själen som James Blake's röst. kanske för att den är så jävla annorlunda & hes? ae jag är helt mållös, var tvungen att dela med mig av det finaste jag vet, just nu. 

söndag 13 maj 2012

Tonight

 Det värsta med att bo hemma är alla sysslor, fick räffsa gräs idag... fast mamma gjorde det mesta hehe. but still..
Kvällen; melon, mammas hembakta solrosbröd, fetaost, gurka & dipp! gottigt. tillsammans med american reunion & 21 jump street! inte ok med jobb imorgon tiiiidigt, men kan ju hålla glädjen uppe när jag vet att det bara är 3 dagar... ååååh lycka! godnatt

Yesterdays shopping

 Köpte massa Aloe Vera drycker, de är ju så satans goda! älskar verkligen fruktköttet
 Linne fosho
 En vackert röd skapelse, är en klänning men använder den som "tröja/tunika"
 Neon + guld armband att matcha de andra jag har, sen dödskalle örhängen i guld & silver att matcha de nya armbanden ; )
 Vattenmelon väska for the win!
& helvitt påslakan & örngott! ser väl lite beige aktigt ut på bild men är underbart i verkligheten! 
köpte ett par skor jag ska visa sen + en vit papperskorg men den är ju inte så värt att visa.

Morfars begravning ♥ saknar dig








lördag 12 maj 2012

Edhardy

finaste wiggamom var lite för wigga sistah i stan idag!
fazion fest
Bilder från dagen! gårdagen bestod av morfars begravning, & det var så himla fint!!! åh helt klart jobbigaste i mitt liv men ett jättefint avslut!
drog lite halvtrash till robert på kvällen för att träffa mina fina kompisar, men var en jävla fest så nykter men helt ok!
efter smsande med saknade tim så somnade jag runt 4... pappa slet upp dörren vid 10 imorse så fick masa mig ner till familjefrukost & sen familjedag i Kalmar! hittade lite smågrejer! visar imorgon.
däckade i bilen hem, sen i sängen i typ 4h... vaknade & drog till robert där alla var igen, festade dock nykter ikväll med! jag & hälsodrycken!
& nu ska jag minsann byta sängkläder & kolla på bert! fezt, fazion! godnatt