lördag 30 juni 2012

Some of my latest shopping

 Köpte ett halsbands-öga! älskar det, men folket hatar det! hehe
 Örhänget i första hålet, det som är som en triangel, det fick hänga med hem, oerhört enkelt & fint
 Köpte mig min efterlängtade externa hårddisk! dyrt men bra, denna är på 1000GB (1TB) & gick på 999:-
 Superfint vanligt linne med underbar spets nertill, tänkte matcha det till kortare tröjor eller klänningar så spetsen kikar fram under : )
 Vanligt svart linne med skön rygg! inte för att jag bara går i linne... men detaljer.
 Fruktansvärt skön kimono/lös kavaj som går nedanför rumpan & har stora luftiga armar! perfekt
 Tunikan som inhandlades i Kosta! ska sys om lite men gillade det enkla i tunikan & att detaljerna inte sticker ut allt för mycket!
& så ett nytt magnetiskt nagellack i grönt! blev så frälst i de blå jag köpte så : ) 
det andra jag köpte får ni se nån annan gång!

Gotta get my room clean from the dust

Hej & hå nu ska jag städa & möblera mitt rum! kommer dö av svett : ( men ska hoppa in i duschen direkt efter iallafall eftersom jag ska till Kalmar ikväll, eller ska hämta några pojkar där inatt : ) ska försöka hinna färga min bryn också, har skjutit på det allt för länge... tänkte slänga in ett inköps-inlägg också! fick dock fota allt med mobilen eftersom jag inte orkade leta efter min kamera sladd, hehe! men ah dags att höja musiken & sätta ingång! *pust'*

Saknar min fina vän alldeles för mycket

Hej! igår sov jag bort hela dagen... resultatet efter en tröttsam vecka, det tar på huvudet att tänka åt 2 personer, alltså att hålla koll på grejerna samt lära ut! speciellt när det är 2 olika platser vi snackar om! herregud! så ja, jag åt thai mat härhemma, sen däckade jag i sängen vid 5 tiden kanske!
vaknade vid 4 imorse... ush. åt lite, kollade på betty sen somnade jag runt halv 7, vaknade vid 10 igen & sen dess har jag degat runt i soffan! försöker internetshoppa, men absolut ingenting faller mig i smaken? varken på svenska eller utländska sidor... tråkigt! men men.

saknar anki så in i bomben nu också : ( hon är på peace & love med sanna & anna & har varit det sen i måndags... så är ganska tomt utan henne speciellt när man bara kan skicka typ 1 mess om dan '-_-
såå ni kan ju förstå hur mycket jag saknar henne... alla andra vänner här ju i stort sätt flyttat & denna helg är jag inte sugen på att va nån annanstans än hemma : ) & sen finns det ju de där sk "vännerna" som inte ens hör av sig längre ; ) det är fan inte äkta, de kunde finnas här när man hade det dåligt & tröstade osv, men sen? jo då är det andra visor, vi blir aldrig inbjudna längre! men vem behöver såna vänner? jag har mina närmaste så jag är nöjd : ) plus min finaste finaste anki! ville bara få ur mig det!

i torsdags också ja, tillägnade dagen i Kalmar med mamma & jonis, blev lite inköp men inte så mycket, fick mig en hylla på ikea också där mina glasgrejer ska placeras! ska möblera om rummet idag tänkte jag så ni kanske får se sakerna senare : )
kom på innan också att jag knappast aldrig lägger ut mina inköp längre, har ju inte ens visat det jag köpte i Paris... haha jaja likabra! kram

onsdag 27 juni 2012

Resultat av karamellfärgningen 5/5

Hej!! tänkte bara sticka in & snacka om hur hårfärgen blev! blev skitnöjd verkligen med att det verkligen såg färgat ur, det var inte stelt eller kletigt! har inte färgat av sig eller något liknande : ) dock håller det inte så länge, tyvärr : / har precis duschat & ah, ganska mycket rann ner i avloppet, är ljusrosa nu, visst det är fint, men jag gillade den klara färgen : ) 
så hur gjorde jag?
- först hade jag plasthandskar
- hällde ut lite karamellfärg i taget i handen (stå över ett handfart då det droppar väldigt mycket)
- tog & drog med handen genom håret i mindre slingpartier
- drog igenom lite extra
- & tillsist så fönade jag topparna torra & mjuka!
- sov för säkerhets skull på en handduk inatt ifall att : ) 
så testa på det, smidigt, billigt & schysst resultat : D

tisdag 26 juni 2012

Karamellfärg - upp till bevis

hej, en liten snabb update är mest att jobbet rullar på! försöker så gott jag kan med att lära Lisa : P idag har vi haft det riktigt gött faktiskt, det är soft när dagarna går fort!
direkt när jag kom hem lovade jag mig själv att inte somna, så började att sprätta upp en tröja från paris, tog bort ärmarna på den så den blev en väst! satt i 1,5h typ, tog skitlång tid. Sen lagade jag mat, tro det eller ej, handlade osv. Kom nästan nyligen hem från en promenad med mamma & bror, asgött men svettigt så kom precis ut ur duschen! ska mixtra med mitt hår nu, gjorde aldrig det igår! ska testa det nya, färga dipdye i karamellfärg!!! fest. så ska ha rosa/rött, kan visa bild imorgon om det blir bra! : ) har hört bra om detta så upp till bevis : D

måndag 25 juni 2012

En tripp in i glasets rike

Bilder från gårdagen! inhandlade ju som sagt påslakan av Ulrica Hydman-Vallien & några extra örngott, sen det lilla ljusrosa läppstiftet till vänster : ) & så en bild utanför fina stugan i Åfors! riktigt gött, dessutom borde ni passa på att köpa påslakanen, de är sänkta från 719:- till 299:- & de är så fruuuuuktansvärt sköna så sjukt värt! : ) 
idag då? jo skulle kolla på film med mamma, somnade. Gick in & la mig i mammas säng, väcktes vid 7 & nu är jag nyduschad, ska färga ögonbrynen & sen mixtra med mitt hår när mamma kommer hem! fast måste egentligen typ lägga mig nu, for real... 

Jump on the hippie bus to wonderland

hej droppar!
igår hade jag & anki en kultur dag, åkte till åfors & kosta för att handla dyra grejer! haha. ne men fick med mig ulrica hydman-vallien påslakan & örngott, ett mindre läppstift i glas till min samling & sen lite smycken osv : ) trevligt! käkade också på restaurangen i Kosta, sen köpte vi varsin stor godispåse, åkte hem & skulle däcka, men kunde jag det? nej, det slutade med att jag somnade efter 2 imorse, gött med 2h sömn, lagom trött nu! men kan inte hålla på att powernapa hela tiden... så ligger & slappar i soffan, väntar på att mamma ska komma & göra mat sen blire film : )
ska mixtra lite med mitt hår också!
& btw, så började Lisa idag, ska lära upp henne på jobbet i sommar, så förvirrad som jag är så hoppas jag hon lär sig ändå ; ) men det verkar så! allt känns ju så självklart för mig som jobbat där i 2år, lite svårt är det ju hur man ska lära ut till nån random sådär! hehe.

söndag 24 juni 2012

Färgsprakande matinlägg

Så igår var anki & jag bakis somfan... bål är inte ok! så tog en äkta chill-dag! åt mest & slappade i soffan : ) mys!  Första anhalten för dagen var pizzerian, kycklingtallrik ftw! sen gick vi till ica & handlade lite & så gick vi hem igen! blev jacky kakor & kaffe först!
 Fortsatte dagen med kex, brieost, bonjour & jordgubbar!
 Sedan kom Zeljka & levererade lite burek till oss, ända från Malmö! mmmmmh va de kirrade gott i magen! kroatisk mat ftw.!

Framåt kvällen tog vi fram skumpan & sen efterrätten som var vit & ljus choklad, grädde, mango osv : ) mmmh! bra dag

Midsommar i bilder

 Började med lite midsommar mat ute på landet hos min moster & halva släkten! kransen köpte jag förresten på hultsfred!
 Klassiskt! gottgott
 Svirade sen om till lite annat! detta var kvällens hit, nordman med brytning!
 Först kom bröderna hanibal till oss innan de skulle vidare!
 Snygga nordman fans
 oki lite mer normala med blommor i håret osv!
 Smeka sanna under kjolen!


 Drog sedan aspackade bort mot JB där det var lekar, kan väl säga att vi förlorade hela tiden!
 Ganska misslyckad bild på 3 glada pollar
Innan irländsk julafton! anki & jag var hemma innan 12... kändes ju sådär! för mycket bål skadar kroppen!

torsdag 21 juni 2012

Don't tell me lies, what did you do?

 
Fick sluta 3h tidigare från jobbet idag, sköööönt! det förtjänade jag efter denna veckan... herregud vad jag har svettats & slitit, men hade aldrig gått utan mina hjälpredor såsom malin, emil & anna. avnjuter nu istället några glas vin & sista avsnitten av breaking bad! 
 
Fick midsommarbakelser på jobbet av Carola idag : D aaaasgoda! mmh. bra dag! 

Hey It's me, can you talk?

Tänkte mest ta denna bild för att försöka ta bild på min fjäder/fläta... men ser nu att den knappt syns haha! den är den bruna längst ner till höger : ) sen är själva flätan brun grön : ) superfin men börjar bli lite jobbig att ha nu... ska nog hålla mig till att ha clip-on fjädrar osv! 
Unnade mig en ny fin dyr klocka i förrgår eftersom jag typ inte internetshoppar längre?  & gud vad jag ÄLSKAR klockan! den är helt underbar, så skönt med tygrem & att det står datum i den samt självlysande på kvällen : ) kan.inte.leva.utan.den. dock tror jag att jag är sugen på en till...

onsdag 20 juni 2012

Santigold - Disparate Youth [Official Music Video]

Bjuder på en fruktansvärt bra låt såhär innan jobbet! erkänn att det låter som teddybears i versen? bra musik, sitter & funderar över midsommar också... verkar inte bli som de var sagt & jag hatar att va ovetande speciellt nu när jag jobbar kväll & inte kan fixa nått! måste fixa allting innan jobbet, så idag vi jag dra till ica & systemet tidigt på morgonen : ( = ingen sovmorgon!
har i alla fall orkar fixa naglarna nu, ska smörja in mig eftersom jag tydligen fick färg i helgen så är jag torr & ömsar skinn : ( ses! 

tisdag 19 juni 2012

En värld full av liv

Goddag! ska snart röra mig mot jobbet, har så fruktansvärt ont i nacken efter 9h monterande igår... fyfan. & denna dagen lär bara bli värre, men ska på avdelningsmöte först! rätt gött ändå. så kram

måndag 18 juni 2012

Those bloody bastards

åh saknar hultan lite faktiskt... istället ska jag dra mig iväg till jobbet nu & svettas! vet att denna vecka är minst lika hektisk som förra också... så kommer få stressa från 14.00-23.35 typ.
annars? jo sömnen har varit bra, breaking bad är fortfarande mitt beroende & jag måste klä på mig!
hörs.

söndag 17 juni 2012

Hemma från Hultan

Är hemma från Hultsfred som varit fantastiskt, även om vi sov i bilen men det var ju bara svingött då man slapp sova i et fuktigt tält med fuktiga grejer! Allt var gött, området, musiken, showerna, maten & umgänget! även om jag inte träffade några emmabodare alls? haha! skönt. 
körde hem inatt i världens värsta spöregn... ville dö lite, såg absolut ingenting & vattenplaning hela tiden : ( men var hemma vid halv 5 ändå! så idag är det bara slapp som gäller! fyndade lite på festivalen också, midsommarkrans typ, en hippieväska & en fläta m. fjäder inflätad i håret! booyah. 
hörs imorgon, tacka gud för sovmorgon! 

torsdag 14 juni 2012