söndag 30 september 2012

This is where we gonna spend our new years eve!!!






okej här ska vi bo i egypten över nyår, stort hotell, 3 pooler varav rutschbanor & andra lekar, egen strand så 300m dit, som sagt all inklusive så får äta & dricka asmycket. vi ska bo i hurghada så det är ju inte så nära allt annat, men det gör inte så mycket! hoppas verkligen att de lever upp till förväntningarna på bilderna, visst det kommer ju inte vara 30 grader direkt, men bättre än snö : D åh gud vad jag längtar! detta kommer bli askalas. ska boka tågbiljetterna sen eftersom vi flyger från köpenhamn! åhååååå. komeoooon.

The fall is here to stay for a while, love it

titta vilka fina höstbilder jag klippte i helgen. så himla fint! hösten är fin, så länge det ser ut såhär & inte regnar i stort sätt ; ) haha! mycket uppdatering atm men ni står väl ut? haha. kommer troligen inte uppdatera såhär bra i veckan... men ni får njuta av random mobilinlägg... & dessa vackra bilder dåra! 
körde hem & hämtade mina räkningar innan, kom på att de skulle betalas imorgon! så har suttit här som en riktig kontorsnisse, men det är faktiskt gött! ser en tjej övningsköra utanför somfan, haha, been there done that!!! ganska roligt när hon fick väääärldens motorstopp, hehe. skadeglädje. nej skojar bara! vet inte hur länge jag blir kvar här faktiskt... återstår att se, har kaffe & choklad så jag överlever! tänkte göra ett sista inlägg till er sen iallafall, om vår resa!

Wakey!Wakey! - Dance So Good (Lyrics!)

Seriöst såååå jävla bra! dör, sjukt. sitter & laddar ner massvis med ny musik nu, åh de är så nice! kolla gärna in några andra låtar med dom också;
- almost everyhing
- got it all wrong
- light outside

This thing about luck, never heard about it

hej sitter på pappas kontor nu & har försökt fixa min dator, det går inte : ( inte på ett lätt sätt iallafall, sugröv. har tydligen inte uppdaterat min programvara... den är så dålig att jag måste gå till en apple butik, köpa en skiva på en version, installera, & sedan ladda ner den senaste uppdateringen. SUG. så får sno internet här nere sålänge! ladda ner lite musik (i onödan egentligen) kolla runt lite, & kom nyss på att jag måste betala räkningar... så får väl köra hem & hämta min papper. ah sug igen. bra söndag då? äsh. får väl överleva! 

Goodmorning sunday

Hej. Vaknade för en halvtimme sen, lagat mat till pappa & försöker få tag i min bror som måste hjälpa mig med min dator : ( som ni ser på bilden har jag införskaffat lite fler drömfångare! Dock ska de inte sitta så såklart, ska fixa det idag!
Hoppas ni har en fin dag!

My under tounge piercing

Där har ni resultatet av den nya piercingen, som ni ser, rak stav, större kulor & mycket tjockare... Har som sagt lite ont bakom tänderna där nere eftersom kulorna trycks fram där när jag äter : \ hoppas det blir bättre för gillar verkligen blandningen mellan guld & silver... Well well

lördag 29 september 2012

This is my lovely friends showing the best side

Alltså dör, gjorde nyss denna bilden på Anki i brist på annat! Har sovit i 4h så är lagom pigg nu haha åh.
Kollar på sex and the city äter choklad & melon & chattar! Gött liv ändå. Färgade ögonbrynen nyss också, orkar inte måla naglarna... Imorgon ska jag till pappas kontor & fixa min dator : ) det känns göttigt. Puss på er

Besökte valparna idag, kärlek direkt åhåå

Var hos Marie & kollade på de nya valparna! 1v gamla & inte slagit upp ögonen än! Så himla fina!
Ni ser den som är mörkbrun med vitt runt halsen? Det är troligen den vi ska ha, & den kommer troligen heta Theo : ) hihi! Längtar. De mörkbruna kommer troligen förövrigt att bli ljusbruna med mörka pigment typ. Åh gosenosar

(17.49)

Yesterdays pictures

Hej fortfarande inget internet, suger röv! Men kan mobilblogga, bara att jag kan inte ändra till den exakta tiden : / igår köpte jag thai & tog med till Anki, sen satte jag mig på tåget till Kalmar, mötte upp Madde & Tessan. Shoppade lite & bytte min piercing, dock är den ganska obehaglig : ( den är rak & 0.4 mm tjockare! Lite stramt & gör ont i tänderna lite typ! Aaah får se hur det blir. Vandrade hem till Madde & så körde vi hemåt!
Skulle vila, sprängande huvudvärk men äh. Anki & jag tog oss ner till amio & drack oboy. Sen hem igen, sen vipps så var vi hos Anna & beställde en resa över nyår : D : D yaaaaaay! As gött ska de bli! Åt även lite kvällsmat & skrattade innan vi gav oss hem o natten. Äh ni får några bilder i oordning

fredag 28 september 2012

So this about the internet, its so wierd

hej, där är lite bilder från tidigare i veckan. har inte kunnat blogga eftersom de gör om masterna uppe vid oss så internet har inte funkat. suger. men nu är det liiiiiite svagt så hoppas detta kommer iväg.
köpte nytt skin till mobilen iaf, snyggt va? ska iväg om en halvtimme typ & luncha med anki, sen ska jag sätta mig på tåget till madde i kalmar : ) glida runt lite! äeh, har inte riktigt tid nu! hörs sen om internet funkar

tisdag 25 september 2012

So come on and get your paycheck here

fortfarande inte så mycket bilder att bjuda på så snattade denna från okianna. mest pga att mitt hår ser supermörkt ut, det var det inte! så idag på morgonen fick jag mamma till att göra det sådär jättemörkt : ) det är nice. längesen jag hade hela håret så mörkt, men bort med dessa dipdyes. annars? nä skittråkigt väder, min itunes är fuckad så kan inte lägga över musik. äsh. vi hörs imorgon istället! 

måndag 24 september 2012

Det går inte alltid att ändra på det normala

man kan väl säga att detta är enda bilden jag kan bjuda på så länge! bäddade sängen igår, typ precis innan jag skulle sova! onödigt, satte också upp min tavla jag fick i studentpresent... haha dags att hitta plats för den nu? haha jaja. de blir nog bra. dessutom försöker jag med dehär med panorama grejer på mobilen.
ska strax köra till jobbet, sjukt gött att komma in i rutin igen efter en veckas sjukledighet. fifan. dock drygt att det är måndag. aja löning imorgon = mer shopping ; ) heh. skojar. nää inte jätteintressant dag eller inlägg. vi nöjer oss där. 

söndag 23 september 2012

When I spit it out, in your face, so you can taste

hiilooo precis hemkommen från en kväll med brudarna. blev bio i kalmar - rivalerna, aaaaasbra hahah skrattade satan! rekommenderar den till er som vill skratta haha! åh. bra bra. sen åkte vi & käkade på mcd & tillsist en sväng förbi o'learys för att hälsa på madde! no alcohol. 
riktigt trevlig kväll faktiskt, även om dagen innan dess varit riktigt tråkig & lam med tanke på regnet, somnade också somfan.. hehe. men men. ska försöka somna nu iallafall & kolla mer på one tree hill. mmh mums. lipade tills jag somnade igår.... fan hatar verkligen avsnittet när Quintin mördas. fyfan va hemskt. aaaae godnatt va 

fredag 21 september 2012

This is my mixtape so you better listen to it

tror faktiskt att de har förbättrat den främre kameran på mobilen också i uppdateringen : ) ser inte lika suddigt ut längre, eller vad säger ni? knäppte precis en för att se om de va nått resultat! 
aha, kollade precis på den sista sekunden på säsong 5 av one tree hill, ojoj närmar mig. sitter & väntar på anki som ska komma hit, sen ska vi hämta anna som slutar jobba, vidare för att hyra film på ica samt köpa typ meloner, sen ska vi hämta thai mat : ) låter som en perfekt fredag för en gångs skull. är mycket piggare, men fortfarande inte helt ok. så tanken på att mina kompisar skulle vara ute & festa nu hade vart lite småtrist. well, kram

Gårdagen spenderades på samma sätt som alla andra, typ

 blivit fruktansvärt mycket one tree hill & glass i sängen! skönt men fyfan serier är farligt ; )
 Testade nya panorama som vi fick till mobilen av iOS6.0 askul! ser ni skillnaden?
 Lyxkvällsmat med mamma eftersom pappa är i Norge atm!
 Hade soffmys med mamma, film chips & dipp, anki svängde förbi en stund också : )
 Uppdaterade min mobil med ett skin, ett slags klistermärke som man klistrar på mobilen, superlätt, snyggt & lämnar inga märken som sagt! awesome. beställde typ världens finaste också... hehe så min mobilen kommer va världens snyggaste mobil! fosho
sas att kameran skulle bli bättre med den nya programvaran också, hmm, ja jag kan faktiskt hålla med? om man har rätt ljus så kan det verkligen se ut som man tagit vissa bilder med en systemkamera & inte en fjoppig mobilkamera! dagens utveckling alltså!

torsdag 20 september 2012

I varje ebb finns en flod av människors öden

hej.
jag kunde tydligen inte skriva någon text till förra inlägget! det jag ville ha sagt var att jag vill verkligen gratulera min bror jonathan på alla möjliga vis nu när han inte är hemma!
det är så sjuuukt jävla tråkigt att inte kunna fira riktigt med honom, ni vet, väcks tidigt av mamma & pappa, viskar fast de inte hjälper & sen sång, paket & frukost på sängen! det är ju rena lyxen. det är kul för hela familjen liksom. jag älskar min familj, mer än något annat i hela världen, dom är dom bästa &jag älskar verkligen vår relation, kan prata om allting! olika saker med olika människor, hos mamma lättar jag mitt hjärta, hos jonathan kan jag prata om händelser, saker som gör mig ledsen, teknik (gudskelov) & festa, min pappa hjälper mig med jobbiga grejer som hur man ska tänka i vissa situationer, bilar, vissa beslut jag ska ta, det ekonomiska! JA alla i min familj har format mig till den jag är, & jag skulle dööööö om detta försvann! ush.
så därför vill jag mest bara säga hur otroligt jobbigt det är att inte kunna gratta min bror idag, jag vill krama honom, råka somna i hans säng när han öppnar paket, sjung skitdåligt & sedan krama honom lite till. visst jag var hos han i helgen, men då är det mest bara fest som gäller. & min present till honom var monsterjam, som han redan visste om! men det hade varit kul om han fick något av mig idag med... helt omöjligt. ääääe blödigt värre, måste sluta vara sjuk, sluta kolla på OTH som gör mig waaaay toooo blööödig alltså!
sagt som sagt - jag älskar min familj! ni är helt underbara! tack & bock till er som tog er igenom detta ; )

Grattis världens finaste storebror på 23års dagen

onsdag 19 september 2012

Lite av mina inköp från Lilla London


världens finaste jacka, baseball/bomber från Beyond Retro åh älskar den.
diamant halsband & bling bling armband från nån plockaffär i nordstan! 

iPhone skin

när jag var i göteborg jagade jag efter skins till mobilen. ni vet dom man klistrar på så det ser ut som ett skal men egentligen är det bara ett klistermärke! jag har börjat tröttnat lite på skal då blixten blir instängd av den : ( tråkigt. tyvärr är jag så jävla rädd om min mobil bara, vill gärna inte ta sönder den! igår surfade jag runt lite i hopp om att hitta något, var sjuuuukt svårt då det låg omkring 150 spänn, eh nej tack! klickade hem detta med blommor & björnen som spelar. 59:-/st som klappat & klart! mest bara för att testa. fick dessutom det rosa iSkin skalet på köpet? +en godiskola! haha. man tackar såhär på sjukbädden.
ja ni ska veta att jag är suuupersjuk, fick gå hem från jobbet i måndags & jag blir inte bättre! så får ligga hemma & kurera mig denna vecka! ska försöka uppdatera mer, har inte haft ork än
/lola rimer

fredag 14 september 2012

Köpte mig ett litet fisheye till mobilen




yes. litet. dåligt somfan egentligen. men billigt. ska nog duga för några få coola bilder.
hos läkaren gick det bra, prover somfan men äh.
snart ska jag hoppa på tåget. & ha en asbra helg. slänger nog upp nått inlägg. kramar