söndag 29 april 2012

Today; went to church

 Dagens look typ...
 Kyrkan i Algutsboda.
 Smörgås & fika hos mormor efter kyrkan!
 Sötis Hugo!
Åh han är så fin den där hunden : )

Those freakin' scary movies

ojoj, chillade i soffan till skins med vatten från kroatien & ölkorv, sen drog jag anki & anna till robert för att kolla lite film! blev en jädra skräckis som hette typ the woman in black. asläskig, fast tror mest att vi skrämde upp varandra, eller iallafall anki! haha fuckat! är hemma i säkert förvar nu & ska fortsätta med skins nu : ) puss & godnatt

lördag 28 april 2012

Helt slut

 Käkade kinamat igår : ) asgött!
 Köpte nya skor också! Persikofärgade + ett par gula!
Dagens klädsel, ny tröja men fransar & svart vitt mönster på armarna! 

Tingsryd vad ganska chill, vi vann ingen häst... men fick lite godis med mig hem typ! ska chilla/sova lite i soffan nu zZZzz såå trött! hörs senare

Världens värsta upplevelse

hej läsare!
igår spenderade jag dagen i Kalmar, mötte upp Madde för lite shopping! nöjd. sen mötte vi upp Diana på Thai silk så fick i oss lite mat! sen körde jag dianas bil till nybro, drog till kvantum lite & sen körde hon mig till stationen : ) mådde helt plötsligt superdåligt... svettades som fan & hade sån jävla huvudvärk, det svartnade flera gånger för ögonen sen glittrade... välkomnade ett migrän anfall hemma & däckade runt 6 tiden. Vaknade vid 12 & mådde lika dåligt, men kunde somna om efter några timmar. Mår bättre idag, men känns att huvudet är lite för dåligt! men men, har swishat om till en outfit & snart kommer ankica & hämtar upp mig så ska vi spendera lite tid på Börjes i Tingsryd.. hehe ja vi får väl se om de blir nått gött! puss

torsdag 26 april 2012

Bilder från veckan!

 Fick nytt påslakan i fredags! love it.
 Pappa fyllde år i söndags loveu!
 Försöker gå in i mina skor denna vecka! köpte de för ett tag sen men får skoskav : ( but I aint givin up!
 Facelook from week! life's easy when you put a smile on it
 Postsnubben måste älskat mig när han la in allt detta! haha booyah!
 & de innehöll alla dessa skal + 2 skärmskydd! asgött.
 Lunchen på Fenix igår med ankica! loveu.
 Fixade lite nailart i helgen också! riktigt nice.
 Var & inhandlade mig min favoritparfym på Family house idag : ) åh!


onsdag 25 april 2012

Breakfast-date

Jobbet igår gick ok! Lite svettigt dock, nu ska jag snart iväg på frukost/lunch på fenix med anki! har inte träffat hemma sen förra måndagen... ska kila iväg & klä på mig! kramisar

tisdag 24 april 2012

Stormen

Hej!
Stormen har lagt sig lite för mig nu, var en jobbig helg på alla sätt men det var skönt att komma tillbaka till jobbet faktiskt! finns så många som bryr sig att man blir helt rörd, skönt att kunna prata ut lite också då jag legat instängd på mitt rum exakt hela helgen!
Tror inte riktigt jag har fattat det med morfar än, men som en jobbakompis sa igår, "okej du träffade honom i torsdags, sen kanske inte du brukar träffa honom varje dag så då kanske du inte hunnit känna saknaden ännu, men kanske om två veckor osv.." det kändes riktigt bra att höra faktiskt!
Kommer iallafall inte glömma att morfar alltid kallade mig "sin lilla älskling" eller "hälsa min älskling" det sitter fint i hjärtat : )
Hade shopping-terapi i helgen så ska försöka visa upp alla mina inköp på senaste! kanske rätt gött för mig att bara visa bilder ett tag! puss på er!

lördag 21 april 2012

Vila I Frid Morfar ♥

Det är lite mindre än 1 dag sedan du lämnade oss! igår vid 19 tiden flög du iväg : ' ( hoppas du har det mycket bättre nu & du är så fin som kämpade så mycket på slutet som du ändå gjorde!
Jag är glad över att jag fick in & träffa dig i torsdags, dagen innan! Sov gott morfar!
Jim Sune Verner Velander! 1931 - 2012.
: ' (

onsdag 18 april 2012

Down in the dirt again

Tyvärr mina läsare, men måste ta en paus igen! orkar inte med att kunna blogga atm, morfar blir bara sämre & sämre & jag kan verkligen inte koncentrera mig : ( kan knappt sova, tänka & har konstant huvudvärk! så ska ägna mina tankar åt morfar nu istället så laddar jag inför nya tag sen! okej? puss & kram

tisdag 17 april 2012

Dear lord, you took so many of my people

En mycket fin bild på Big Ben i London, tagen från London Eye : ) älskade utsikten!
Jag förstår inte hur man kan va såhär trött som jag är & inte kunna sova? har längtat hela dagen på jobbet efter att få komma hem & sova! vad har jag gjort? jo legat i soffan i flera timmar & försökt sova... fuckit. ska gå upp & se någon film istället!
hate those early mornings... grr.

My new tattoos

Hej! Mina nya tatueringar som jag skaffade mig igår! : D är så sjukt nöjd verkligen! texten är så himla fin & sitter grymt bra på foten där! & ankaret... åh det är också så jävla perfekt & fint! love these! asgött.
idag är jag trött, som en hare! så ska chillakolla på massa avsnitt jag missat på tv, sen typ måla naglarna & fixa bilderna lite från London! Mamma är hos morfar i Kalmar så är forever alone!
puss

måndag 16 april 2012

Hej läsare

Litet kollage från mobilen på de bilder vi tog ihop : ) orkar inte riktigt berätta allt & visa allt om London riktigt än, jag orkar inte hamna sent i säng ikväll igen ; )
sov som sagt bara 4h inatt & jobbet gick riktigt sakta! direkt efter jobbet hämtade jag ut pengar sen hämtade jag anki & så begav vi oss mot Fredrik! fick mig 2riiiktigt fina tatueringar som jag är fruktansvärt nöjd med : ) en på foten, ville fan dö & allt möjligt när jag gjorde den. så jäääävla ont. Har den mitt på foten ellerså! sen den andra kändes ingenting eftersom den första gjorde så jävla ont, & det är ett ankare på utsidan av höger handled! ååhå hög på livet så gött allt är nu!
förutom med min morfar, som jag varit så ledsen över!
han är inlagd på sjukhuset för hjärtat & det verkar inte gå speciellt bra : ( så jag håller alla tummar för honom! lilla morfar! kärlek.

söndag 15 april 2012

London

Hemkommen från en underbar resa till London med bästis! Har sett allt möjligt & träffat lite kändisar ; ) bl.a Justin bieber! Haha. Nu måste jag sova, äventyr imorgon efter jobbet ju!

tisdag 10 april 2012

It's just an empty road

vi säger såhär; tårarna är nära, jag är helt tom! samtidigt som jag är förkyld är jag så jävla borta & förvirrad, vad kommer hända? när kommer det hända? : ' (
så förlåt, men kommer nog inte uppdatera fören efter London resan dvs, måndag eller tisdag! troligen tisdag eftersom jag ska tatuera mig på måndagen!
men ah, sitter & håller tummarna för bättre tider...

The return

livet blir tydligen inte bättre! idag blir jag sängliggandes... halsont, huvudvärk & täppt i näsa & öra! tack livet, så jag stannar hemma i hopp om att må bättre på Londonresan! fan att jag alltid ska ha sån jävla otur!
men ska ligga & kolla på serien Alcatraz så jävla bra serie!!! började igår på 4an men jonathan har laddat ner första säsongen så nu blir det maraton! puss

måndag 9 april 2012

Sadness is my boyfriend

Slänger in en bild bara för att slänga in en!!
idag har jag all rätt till att vara tom, ledsen & deppig! Asroligt att vakna.
Är jag disträ så vet ni varför,

söndag 8 april 2012

It's always an happy ending


fick väskan/clutchen + armbanden av mamma & pappa igår : ) gillar grejerna supermycket! väskan är en d&g kopia men vafan gör det? älskar ju sånt material & modell : D
idag har det bara handlat om oc häng i sängen & sen familjemys till BB med ostbricka, dipp & grönsaker samt ostbågar! nu fortsätter jag med oc tills jag somnar! godnatt.

A night through a fish eye


we had fun.

Påskhelg

i fredags fick jag påskägg från påskharen!!
i fredags var jag även bjuden på påskmiddag hos mormor & morfar!
& i lördags när mina föräldrar kommit hem så åt vi påskmiddag hela familjen!

Take a look at my yesterday

Gårdagen blev rolig! var dock ganska seg efter allt festande, men det blev minsann drinkar spel osv. slutade med att jag gick hem vid halv 3 i kyla med en cider i handen... inte jättesmart men jag överlevde den långa vandringen!
idag är det oc maraton i sängen med påskägget! bra grejer detta. kvällen lämnar jag öppen, om jag ens orkar ta mig ur huset så är det ett mirakel! bjussar på gårdagens bilder!

The facelook of yesterday! hade ju fazion tema! HAHAHAHAH anki fick en tröja av mamma & pappa ; )
Sötis sanna & jag rockade spelen igen! Razz with little jesus!Killarna rockade lite kyrkomusik såhär i påsktiderna!
fazion people!
Henke & jag med isbjörnen : ) finns många fler fula bilder på oss... hahah
Göra popcorn på spis á la gammaldags!
Dricka kaffe med vodka i är en hit!
Kvällens bästa uppfinning!!!!! popcorn/nutella lollipop! en kniv med nutella & doppa i popocorn! aaaawesome.