söndag 19 juli 2009

Festival.

Tåget var inställt. Det är torsdag morgon & klockan är 07.08. Vi fick ta oss en busstur ner till Bergåsa för att senare vänta en timme i stekande sol. Vi träffade också en engelsman som vi trodde skulle till festivalen, så när han frågade en massa om ex. systembolaget, vilka artister som skulle spela när & vad han skulle åka med så förklarade vi allt, typ. Men när det senare visade sig att han skulle till Karlshamn på Östersjöns festivalen så hade han redan missat sin buss. Men det fixade sig!

Skön resa på tåget, fick underhållning av Albin som sjöng i mobilen. Var väl framme i Kristianstad runt 10 tiden & då skulle vi ta oss till resecentrumet. Fick fråga. Hittade det & så fick vi vänta i 30min, satte oss på en varm buss & åkte i 30min innan vi gick av på Linderöd E22:an. Följde beskrivningen men gick jävligt fel ändå. Fick gå in i ett hus och fråga, så vi hade gått 2km fel. Det var bara till att gå tillbaka de kilometerna & tillslut hittade vi fram till åkern. Det var lite tomt men ack så mysigt.

Slog upp tältet & korkade upp, men var väl lite sega i kroppen efter 6h restid men vi gjorde vårt bästa ; ). Mötte massa trevligt folk, allt från skåningar till engelsmän till litauiska människor. Vet nog inte riktigt vad alla banden hette, men Djurpark, Björns band Strangel & Effete(Y) Sen så fick vi allihop träffa på troligen den största penis vi sett!? Killen var helt galen, det räckte med att prata med honom så reste den sig, spelade ingen roll om det var en kille eller tjej som pratade. Haha, helt sjukt. Vi badade lite i vattenslangen & besökte de ack så vackra bajamajorna. Kan säga att det var ett hemma bygge, inget tak & en spann med svart sopsäck (y). Massvis med dans & dricka, härligt värre! Samt en "väldigt bra" låt som alla satt & sjöng "skrek" på, "åh vad kåt ja e, åh va kåt ja e, åh va kåt du gjort mej"! Hahah! Blev dock biten av antingen en geting eller broms så silvertejp blev mitt plåster. Framåt kvällen hade Kegert, Rikard & Viktor powernap nedanför ena scenen när Dunderpatrullen spelade, vi joinade & det var fint. Avslutade kvällen med mera dans i regnet.

Senare under natten åskade det så in i helvete, bland det värsta jag har hört. Det liksom blinkade, åskade, blinkade, åskade. Hann knappt räkna mellan blink & buller. & regnet var extremt det med. Slutade lite lätt & vi kunde sova. Vaknade runt 9 på morgonen med en pöl på min vänstra sida, jätteskönt... Sen kom åskan tillbaka igen & så förstördes typ lamporna & annan utrustning så de fick ställa in några artister plus att hälften av folket hade begett sin hemåt allaredan. De fick helt enkelt flytta allt till Perrong 23 inne i Hässleholm. Vi fick packa ihop & så kom Kegert & hämtade oss runt 14 tiden. Blev ett besök på Pizzeria Valentino i ca 3h : ) vi var på tok för mätta för att ens röra oss typ. Haha. Sen korkade vi upp & det blev parkeringshäng i någon timma eftersom allt krabbade inne på klubben. Lyssnade i alla fall på Supra & sen Bunnymajs. Orkade inte stanna & vänta på de andra banden så runt 23 begav vi oss hemåt efter att Anna kissade på offentlig plats & någon vaktbil kom, så hon kissade & sprang samtidigt. Haha. Bilresan hem luktade bajs & David somnade med armbågen på fönsterknappen i bilen så Melker kunde inte få upp rutan, haha, det var kallt men fan så kul. Var nog hemma runt 00.30, skönt! Så jag får tacka Ctrl & alla människor för en jävligt bra festival : ) trots allt krabb!
Au revoir



4 kommentarer:

  1. haha vilken resa ni varit ute på!!! men så skönt att du är hemma igen (L)

    SvaraRadera
  2. Jävla horjävel
    vill också ha band
    hehehe
    bra att du hade kul
    fick dock inget samtal som jag väntade på....
    pussssssss hej
    //ankica

    SvaraRadera
  3. Mamma: Ja de va nice. <3
    Ankica: Haha, äg! Just det, min tele va cp! No täckning. puss

    SvaraRadera
  4. Kissade & sprang samtidigt. haha

    Hur som helst, festivalen var kunglig! : D

    SvaraRadera