tisdag 8 december 2009

Vila i frid Adrian : (

Hej! Skoldagen har varit kort. Åkte bli in vid kvart i elva med Lalle. Sen så lekte vi lite på religionen. Hade MAKT & redovisning. Gick bra, skrev en rapport om APUn & Ullared. Sen åkte vi hem vid 3. Gick hem & hade skitont i benen, ska nog kolla upp hos en läkare om jag har benhinneinflamation eller inte. Hoppas inte. Men jag vill läka det. Anyway. Gick & la mig.

För ett tag sen kom pappa upp & väckte mig & berättade att Adrian hade dött idag tjugo i 2 : ( lilla Adrian. Han var bara 7år. Vi har följt din historia ända sen vi lämnade sjukhuset uppe i Stockholm. När vi träffade dig senast så var det på julafton, du va glad, du var spindelmannen. Du botade cancern, men det kom tillbaka för ett tag sen. Stackars lilla liv. & idag somnade du in för att du hade fått ett hårt tryck mot hjärnan som du inte klarade av : (
Vi tänker på dig Adrian! Vila i frid uppe i himlen nu, nu kan du äntligen flyga på riktigt. (F)

För er som inte fattar så är Adrian en liten kille som vi träffade i Stockholm när pappa låg inne & behandlades för sin leukemi. Vi såg inte dem så mycket eftersom Adrian var dålig redan då. Men han var så himla glad på julafton. & nu är han borta. Han lyckades en gång & släppte taget den andra. Sov gott!
2002-2009

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar