fredag 13 augusti 2010

Oskar

okej gårdagen?
jo vi tog spårvagnen till avenyn & drog till ena scenen (alltså på kulturkalaset, inte wow) & fick se P3 sommarsession(?) med Timo Räisänen. helt okej. sen kom vi typ 3e raden längst fram på Oskar. mmmmmmmh. helt underbart. åh. därefter satte vi oss nere vid vattnet lite, sen drog jag & elin till subway & käkade, därefter mötte vi upp hennes pappa & hans tjej på Evas. tog ett glas & satt där ett tag, det började spöregna, så elins pappa fixade ett paraply så att vi kunde dra & se teddybears, sjukt bra! åh. synd bara att det regnade.
mötte upp hugo mfl. & så stod vi där ett tag, tills vi bestämde oss för att dra till en pub, tog spårvagnen ut till botaniska & sen drog vi till ett stället som hette kantiki (?) nej jag kommer inte riktigt ihåg, men grymt var det, allt, precis allt var inrett i bambu. asgrymt.
hugo & matte shottade så hugo spydde över hela brickan, sen spillde matte ut sin whiskey över hugo så han fick köra hundtricket, ja & så fortsatte det. tillslut gav jag & elin upp, tog några spårvagnar & sen var vi hemma : ) urskönt.
docka hann vi aldrig hämta ut våra band, men det ska vi göra idag : ) nu måste jag duscha!alldeles för fin & bra.Nere vid vattnet efter spelningen.Teddybears.Inne på puben, vi satt uppe i någon grej, sjukt svårt att klättra på en bambu stege.Haha Hugo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar