torsdag 12 augusti 2010

Göteborg

sitter här på madrassen i götet & kollar DH.
tågresan igår gick finimang, timmarna bara gick. sen blev det spårvagn & buss, med tanke på att några spårvagnsledningar hade gått sönder (?). käkade, skulle till avenyn, fick springa som fasen typ till en annan hållplats med tanke på att den vid oss var sönder. men vi kom fram & drog till avenyn, skulle se kapten röd, men fick se hardcore superstar, frågade en polis vart den andra scenen var, så fick springa. & sen när vi väl hittade kapten röd så fick vi inte komma in? det var tydligen för fullt så vi fick stå utanför, men vad gör det. haha.
sen träffade vi hugo mfl. hah ja jisses, träffade en hel del folk, efter ett tag slog vi oss ner i parken & skulle hjälpa en annan kille, hugo? sen kom 2 st poliser på hästar & hällde ut martins öl, ingen brydde sig om hugo som typ låg deckad i sin egna spya. haha. ja jag minns knappt.
gick lite med hugo & martin sen tills vi bestämde oss för att ta spårvagnen hem, träffade på några uppsala bor som var sjukt tröga. herregud. tillslut så hamnade vi rätt & ledningarna var fixade så vi kunde åka ända fram till dörren. skönt.

GISSA VEM JAG SKA SE IDAG : D : D : D ??
OSKAR FUCKING LINNROS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar