fredag 16 oktober 2009

Presenter : )

hejsan! : )
Dagen har inte varit speciellt intressant, ganska tråkig faktiskt. Hehe. Det var en seg morgon, hade inget att göra men fick putsa fönstren ute i pant stationen, lite kallt & lite krångligt men vi fixade det. Sen fick vi fixa med en massa té, döpte stället med allt té till Rudolf Lipton. Haha. Men vi fick mörda honom & lägga honom i kartong-pressen. Haha. Vår humor, jag vet.
Sen blev det lite kassa koll & sånt chill. Fanns lussebullar till frukostfikat, det va minsann gott tillsammans med en kopp kaffe. Lunchen i skolan var inge vidare, & sen när vi kom till jobbet så blev det varuplock, men Anna svek & drog efter en timme, så fick vara själv. Men det gick bra, hjälpte Jonathan & Peter med en vagn också. Vipps så var det hemdags. Fick lite saker av Ica idag med, eller vi fick plocka saker vi ville ha för 200kr, det var riktigt nice : ) hehe. Det var ganska skönt att sluta, men det regn/snöade. Fattar ni att det börjar bli vinter, NU!? Liksom snö 16Okt. Hm. Vi får väl se hur vintern blir. Nu är jag trött, ska äta lite ungsbakade poatisar med röror & vitlöksbröd. Kisses and hugs


Det jag plockade till mig; Vitamin dryck, hårstärkande spray, handcreme, lypsyl & marabou amigo. Sen fick vi gratisprov på nytt shampoo&balsam. Ganska gutt : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar